Sofie er vokset op på en bondegård og har nu fundet sin stil igennem Veras tøjbytte - Veras Vintage

Sofie er vokset op på en bondegård og har nu fundet sin stil igennem Veras tøjbytte

Mød #Verasdamer

Sofie er ny i København, men ved allerede, hvor det går ned – i Veras selvfølgelig! Ugens medlem er glad for farver, oversized fits og genbrugsguld i massevis.

 

 

 

For to måneder siden flyttede Sofie til København, og der gik ikke to sekunder, før hun havde meldt sig ind i Veras. Sofie står til dagligt i kaffebaren Fællesskabet, der også sælger tøj. Vi glæder os så meget til at lære hende endnu bedre at kende!

 

Hvor hørte du første gang om Veras?
Gennem min kusine, som kendte konceptet. Jeg syntes det var en god mulighed for at gå lidt amok, som ellers kan være svært, hvis man skal købe nyt tøj og afprøve. Så er det her bare meget nemmere, for hvis det nu er skidt kan det komme tilbage i hele tøj-cykulssen.

 

Hvorfor er du vild med Veras?
Jeg får lov til, at udforske hvad der er muligt i forhold til stil. Jeg er fra Jylland, hvor det er noget helt andet og man går helt anderledes klædt. Så er det virkelig fedt at komme til København, hvor det bare er noget andet. Også for at finde ud af hvad der er ens egen stil – det kan jo godt kræve nogle forsøg, hvis det både skal afspejle en selv og hvordan man gerne vil fremstå.

 

Læs også: street style inspiration fra Veras Market

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Farverig! Og så går jeg går meget i oversize. 

 

Hvad er det bedste, du har byttet dig til?
Det er en ruskindsanorak, som jeg virkelig elsker! Den er brun og den er anderledes og den er varm. Og selvom den er mega nem at smide over hovedet, så ser man også bare vildt nice ud i den.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Ja, det har i hvert fald ændret min shoppetræng til at købe nyt; på den måde, at jeg bruger færre penge på nyt tøj, netop fordi man hele tiden kan skifte ud. Min garderobe er faktisk blevet mindre, fordi jeg er kommet af med det, som jeg ikke får brugt. Men samtidig er den også blevet større, for jeg er blevet en del af denne her dele garderobe, hvor der bare er så meget(!) tøj.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Det synes jeg, at det er, på grund af to måder; 1. på grund af det bæredygtige aspekt. Det er jo fremtiden, at man ser på nogle alternativer til tøjindustrien. 2. Det er en mega nice måde at udtrykke sig gennem tøj på, fordi økonomien ikke spiller nogen rolle på samme måde. På den måde får flere mulighed for at udtrykke sig og prøve meget mere – så det hele ikke bare er gråt-i-gråt.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Køb genbrug – hele vejen igennem! Og gå på loppemarkeder. Køb det din ven ikke bruger længere, frem for noget nyt hele tiden.

 

Læs også: 8 råd til at shoppe genbrugstøj, som jeg ikke fortryder 

 

Hvad er det brugt tøj kan, som nyt ikke kan?
Jeg synes størstedelen af det man ser, kan tilføje noget unikt til ens stil, som nyt og masseproduceret tøj ikke kan. Meget nyt tøj kommer jo i masseproduktion, hvor man ser den samme style i forskellige udgaver. Så brugt tøj fremstår bare mere enestående nu, og er virkelig noget sprcielt.

 

Hvad er dit funfact?
Jeg kommer fra en bondegård!

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras
Jeg er umullig at stresse, jeg er glad for farver og så siger aldrig nej til at holde en god fest!

 

sofiecollage

Lær Sofie bedre at kende på hendes Facebook og Instagram

 

Har du også lyst til at eksperimentere lidt mere med din stil, og finde ud af, hvordan du egentlig får udtrykt dig bedst gennem dit tøj? Så meld dig ind i Veras allerede i dag, og få 100 point gratis, så du kan komme i gang med at shoppe!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!