Loppe-mænd vi elsker': Derfor tjener Frederik Trudslev og Jacob Evaristi op til 7.000 på ét Veras - Veras Vintage

Loppe-mænd vi elsker’: Derfor tjener Frederik Trudslev og Jacob Evaristi op til 7.000 på ét Veras

Mød #Verasdamer

YES hvor var det optur at loppe med jer i Nørrebrohallen! Selvom vi for det meste snakker om #verasdamer her på siden, så vil vi max gerne slå et slag for de sejeste gutter, der jo også lopper løs. For faktisk kan I kære mænd også tjene en solid omgang moneter ved at sælge ud af jeres klædeskab – også gir’ i også samtidig andre mænd muligheden for at shoppe bæredygtigt genbrug; det er da alt for optur!

 

Tror i os ikke? Så hør det fra Frederik Trudslev og Jacob Evaristi, der i den grad er blevet hooked på Veras Market, efter at have solgt ud. Hvis du selv vil have en stand og loppe med, så gør du det liiige herinde. Du kan også tjekke streetstylen ud fra markedet, hvor vi har fundet loppeinspo i 9 flotte gutters sprøde loppestil.

 

Husk, at vi allerede tilbage i Nørrebrohallen i 15. og 16. februar, haps din entrébillet og kom ind før alle andre <3

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Ta’ med Frederik Trudslev til hans første Veras Market

Du kender sikkert den 19-årige aalborgenser fra Instagram og Youtube, hvor han udfolder sig som influencer. For nyligt har han lavet en smykkekollektion i samarbejde med Jane Kønig, så sejt!

 

For halvandet år siden flyttede Frederik til København og det var først her, at han for alvor fik øjnene op for genbrug. Men det har kunne betale sig! For i søndags tog han for første gang på Veras Market, med sig havde han sin veninde Ida Henningsen.

 

Tjen din stand ind x 15

Da vi møder Frederik og Ida, er der i dén grad gang i loppebiksen hos Ida og Frederik, som fortæller, at rigtig mange har været forbi deres stand. Men det er ikke altid lige nemt at sælge ud, lyder det fra Frederik:

 

"Jeg er sådan en rigtig samler og det skærer mit hjerte, når jeg skal skille mig af med ting. Så nu har jeg taget alt det med, jeg ikke bruger og også nogle af mine gamle yndlings items. Og så håber jeg bare på, at andre kan få glæde af dem”.

 

Og man kan kan i høj grad tale om, at andre har fået glæde af Fredes garderobe, for de to venner har haft købmandshatten på og fået solgt godt ud. Da vi fanger dem i slutningen af dagen har de sammenlagt tjent 7000,- på deres brugte kluns. WOW! Ret sejt, ikk’? Det må være et plaster på skærene i hjertet over at sælge de gode, brugte sager.

 

Mange flere mænd, tak!

"Jeg har godt lagt mærke til, at vi mænd er lidt i undertal i dag, men jeg lader mig ikke slå ud” fortæller Frederik, der tror, at det handler om, at det i højere grad er piger, der tager på loppe for at hygge sig. Selvom flere af hans venner dyrker genbrug. Alligevel er det sjældent Frederiks kammerater, der foreslår "hey, skal vi lige ta’ på Veras søndag morgen?”. Gutter, det skal vi da lave om på, ikk?!

 

Når mændende er lidt i undertal, betyder det dog ikke at de kære mandestande ikke får solgt så godt ud. For Frederik fik faktisk også solgt rigtig meget til damerne – selvom der var en heldig gut, der løb afsted med hele 5 items fra Frederiks garderobe!

 

"Det hele er godt ved genbrug”

 

Frederik håber, ligesom os, at se mange flere mænd på Veras fremover. Så kære gutter, giv genbrug en chance, både som shopper og sælger, Frederik taler af erfaring: "Det kom også først til mig for et halvt års tid siden, hvor jeg gav genbrug en chance, hvor jeg tænkte "Gud, det kan virkelig noget”. Jeg synes det er sejt, at man kan købe noget, der er unikt. Det kan være noget gammel adidas eller noget jeg ved, at andre ikke har. Så synes jeg det er cool, at man genbruger tøjet og det er billigt. Jeg føler at det hele er godt. OG MILJØ – det er der jo så meget snak om, så det er værd at nævne.”

 

Frederik håber at genbrug bliver større i fremtiden og en mere udbredt måde at shoppe på. Og vi kan jo ikke andet end at være max enige i den udmelding! Og til sidst tipper han lige alle jer seje gutter, der gerne vil i gang med genbrug: "Jeg har fundet en sej genbrug tæt på min lejlighed på Nørrebro, der hedder "Dahl Antik”. Det er så billigt. Der er mange ting, der ikke er mig, men jeg finder også nogle fund, hvor jeg tænker "wow, den er for sej!”.

 

Tak for tippet, Frederik – det er hermed givet videre. Vi glæder os til at loppe med dig igen <3

 

Shop en stand til Veras Market i Nørrebrohallen

 

 

Jacob Evaristi har succes på Veras

Selvom der vrimlede med #verasdamer, var Frederik langt fra den eneste gut, der havde tømt garderoben til Veras. 24-årige Jacob Evaristi læser til dagligt en kandidat i Visuel Kommunikation og ellers finder du ham i Acne Studios i indre by.

 

I søndags fangede vi ham på Veras, hvor han sammen med sin søster, Sara Evaristi, solgte max ud. Det er faktisk anden gang de to søskende har stand på Veras Market. Og første gang kunne i den grad betale sig, og derfor valgte de at gentage successen.

 

Det er ikke nogen tilfældighed, at det lige var Veras, der fik Jacobs opmærksomhed: "Jeg synes, at Veras har et godt ry, og man vil gerne være på et loppemarked, hvor man er sikker på, at der kommer folk. Det virker til, at der er en god crowd-mængde på Veras.”

 

2020 kun med genbrug

Faktisk starter Jacob 2020 i Veras ånd og har lavet et top sejt nytårsforsæt, som vi i virkeligheden alle kunne lære lidt af: "Jeg havde egentligt et nytårsfortsæt om, at jeg kun måtte købe genbrugstøj i 2020, men fordi jeg arbejder i Acne Studios… Så går det lidt ud på, at jeg kun må købe genbrugstøj, udover det jeg køber på arbejde. OG det har jeg holdt indtil nu”. Stærkt Jacob, det er virkelig godt gået!

 

Det er ikke kun i år, at Jacob har forsøgt sig med grønnere vaner: "Jeg prøvede at skrotte alt fast fashion som H&M og Weekday for 2 år siden, hvilket er gået så fint. Så nu køber jeg genbrug eller køber noget, jeg sparer op til. Så jeg håber på at komme af med alt i dag, fordi det er en masse ting jeg har købt i en fart, så når det er væk, så har jeg en clean garderobe”.

 

Jacob tror ikke, at det er fordi I gutter ikke har tøj, at sælge ud af, tværtimod: "Jeg tror, at der er en masse fyre, der faktisk har en masse tøj liggende, men de er bange for, at der ikke kommer mænd på markedet. Jeg tror, det kommer naturligt i løbet af de næste par år.”

 

But no worries, det kan sagtens betale sig at sælge ud på loppe – også som mand. Jacob og hans søster fik hver især et par tusinde kroner med hjem i lommen. Ret lækkert, da?!

 

Kære mænd, genbrug er fremtiden!

 

Genbrug bliver mere populært bland mændende i fremtiden, det er Jacob sikker på: "Jeg tror, at mænd i den nye generation kommer til at flippe lidt mere ud, og så tror jeg, at de kommer mere med på genbrugsbølgen.”

 

 

Og der er altså ret gode grunde til at hoppe på genbrugsbølgen: "Jeg synes, at genbrug har historie, og det viser (ved at det er ældre), at det kan holde. Hvor du ikke aner, hvordan nyt tøj kommer til at se ud efter vask. Men hvis du finder noget lækkert i en genbrug, som du kan se er gammelt, så ved du også at det er slidstærkt. Også kan jeg godt lide ideen om, at jeg har noget på, som alle andre ikke har.”

 

Jacob og Sara foreslår, at vi dedikerer lidt flere indlæg til jer loppe-gutter, for at få flere mænd til at sælge og shoppe brugt på vores markeder. Point taken! Du kan bl.a. tjekke vores streetstyle med sprøde loppegutter fra markedet. Eller læs med nedenfor <3 Er du overbevist? Haps din stand liige her.

 

Skal du overtales mere? Så læs, hvorfor Jonathan Harboe og Adam Holm elsker Veras

Ta’ med Jonathan Harboe og Adam Holm på Veras Market for første gang

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!