Veras verdensmål - Veras Vintage

Veras Verdensmål

“Mere end nogensinde før er det vigtigt, at vi dyrker og styrker kvinder, sikrer et ansvarligt og bæredygtigt forbrug og arbejder sammen for at løse vores fælles udfordringer ”

I skrivende stund arbejder vi aktivt med tre af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Med vores nuværende forretningsmodel og initiativer opfylder vi allerede adskillelige af deres delmål. Løbende sætter vi hak ved flere og flere, og når tiden er til det, tager vi hul på endnu et verdensmål. Vi tror på frugtbarheden i at arbejde indgående med udvalgte mål inden for vores forretnings scope og løbende bygge på.

At dyrke (og styrke!) kvinder, kommunikere ansvarligt forbrug og vidensdele gennem partnerskaber er bare nogle af de initiativer, der gør at Veras bidrager positivt til den bæredygtige udvikling understøttet af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling – eller Veras Verdensmål, as we like to call it.

Aldrig har det været vigtigere at sætte fokus på bæredygtighed – og på de miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer, som hele verdenen står overfor. Bliver alle ved med at drive “business as usual”, ser det sort ud. Heldigvis er Veras født grønne.

Men selvom vi bygger på et fundament af bæredygtighed, er der altid tiden plads til forbedring. Vores cirkulære forretningsmodel er i konstant udvikling og til at lede os i udviklingsprocessen bruger vi FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling som en løftestang for udvikling.

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

Veras Verdensmål ♻️

I Veras er vi født grønne

“Veras er skabt med en ansvarlig og cirkulær forretningsmodel, hvor intet går til spilde. Sammen sikrer vi, at alt brugt tøj har værdi og bruges i så lang tid som muligt. Denne viden skal vi dele ud af, og jeg tror på, at videndeling gennem eksempelvis partnerskaber er en vigtig del af arbejdet.

 

Mit ønske er, at vores cirkulære take-back system på sigt også bidrager til at andre virksomheder og brancher, der kan få glæde af at gå fra en lineær køb-og-smid-væk model til at tænke i cirkulære, bæredygtige forbrugsmodeller og -vaner.”

– Rebecca Vera, grundlægger af Veras

3 udvalgte verdensmål: Arbejdet med verdensmålene er en længerevarende proces. Første skridt har været at identificere de tre mål, som vi allerede varetager gennem vores nuværende initiativer. Vi kalder dem Veras Verdensmål. Næste skridt er at styrke arbejdet med vores udvalgte mål, så vi kan varetage endnu flere af deres delmål. Endeligt er missionen at tilføje flere verdensmål til vores portofolie, og således lade verdensmålene guide vores fremtidige udvikling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!