Levering & retur - Veras Vintage

Levering & retur

Levering

 

Afhentning i butik

Du kan altid vælge at afhente dine varer i Veras butik i Studiestræde 27. Så sparer du fragten – og mindsker dit CO2-aftryk.

Du kan afhente online ordrer alle dage. Bestilles ordren inden kl. 11 er den klar til afhent samme dag – og ellers senest dagen efter. Retur af online ordrer kan også gøres via butikken.

 

Forsendelse

Vi sender til hele Danmark med DAO. Pakken er normalt 2-4 dage undervejs. Du kan altid spore pakken fra start til slut med dit track-and-trace-nummer.

  • Prisen for Pakkepost er 40 DKK uanset størrelse og vægt. Pakken sendes til nærmeste pakkeshop.
  • Prisen for Hjemmelevering er 50 DKK uanset størrelse og vægt.
  • Gratis fragt på alle ordrer over 800 DKK

Pakker afsendes samme hverdag, hvis ordren er modtaget inden kl. 11, ellers senest hverdage efter køb.

 

Mangler du at modtage din pakke?

Når du bestiller levering af din pakke, modtager du et track-and-trace nummer, så du kan følge pakkens rejse. Hvis du kan se, at der er problemer med leveringen af pakken, kan du skrive til contact@verasvintage.dk, og så hjælper vi dig i en fart.

 

 

Retur

Du kan returnere varer købt i Veras i 14 dage. Varen skal være i samme stand, som da du købte den, og stadig have prismærke i. Bemærk, at Veras ikke returnerer eller ombytter leje af stande, stativer, indgangsbilletter mm. til arrangementer afviklet af Veras.

 

Varer købt i butik

Varer købt i vores butikker skal også returneres i butikken. Varen kan returneres 14 dage efter købsdagen, og kun hvis kvitteringen medbringes, og mærket stadig sidder i.

Kom ind i vores butik inden for åbningstiderne og aflever varen. Inden for 24 timer sender vi et tilgodebevis til din mail på et tilsvarende beløb. Tilgodebeviset er gyldigt i 2 år og kan bruges i vores butikker og online.

Det er ikke muligt at få pengene tilbage for varer købt i butikkerne.

 

Varer købt online

Varer købt online kan returneres i vores butikker eller via posten. Varen kan returneres 14 dage efter, at du har afhentet den (enten i butikken eller i en pakkeshop). Varen kan kun returneres, hvis ordrebekræftelsen medbringes, og mærket stadig sidder i.

Du kan altid vælge imellem at at få tilgodebevis, som er gyldigt i 2 år og kan bruges i vores butikker og online – eller få penge retur for varer der købt online.

 

Retur via post

Varer, der er købt online, kan også returneres via post ved brug af DAO. Pakken skal afsendes senest 14 dage efter, at du har afhentet pakken (enten i butikken eller i en pakkeshop).

Skriv først til os på contact@verasvintage.dk og gør os opmærksomme på ønsket om retur. Husk at vedhæfte din ordrebekræftelse. Pak herefter din vare og læg en seddel med din email og ordrenummer i pakken. Opret en pakkelabel og send pakke ind til os.

Pakken sendes til:

Veras, Studiestræde 27, kld, 1455 København K.

Pakkeshop: City kiosken, Larsbjørnstræde 24, 1454 København K.

Email: contact@verasvintage.dk

Tlf: 28876462

Indlevér din pakke i en pakkeshop. Gem kvitteringen som bevis for forsendelsesdatoen. Du får tilsendt et tilgodebevis på mail, når vi har modtaget din pakke, såfremt varen er ubrugt, og prisskiltet stadig sidder i. Ønsker du i stedet pengene retur skal dette fremgå af den mail, du sender til os.

Bemærk at Veras ikke dækker forsendelsesomkostningerne.

 

Pointvarer

Da pointvarer indgår i vores tøjbytte-koncept, er det ikke muligt at returnere disse på normal vis – hverken når de er købt i butikkerne eller online. Ønsker du at bytte en pointvare, skal du i stedet oprette en indlevering, nøjagtig som når du normaltvist indleverer tøj til Veras.

Bemærk at pointværdien, du får udbetalt i Veras Tøjbytte, altid er 1/3 af salgsværdien – også hvis du indleverer tidligere pointvarer fra Veras. Er du i tvivl om en pointvarer, anbefaler vi dig derfor at prøve den på i vores butik, inden du køber den.

 

Kan jeg ombytte min vare til en anden?

Det er ikke muligt at ombytte Veras’ varer direkte. I stedet får du et tilgodebevis, der gør det muligt for dig at bytte en vare til en anden.

 

 

Indlevering af tøj

Du kan indlevere tøj til Veras ved at aflevere det i vores butik eller sende det til os med posten. Ved begge metoder skal du registrere og oprette din indlevering via din online-bruger først.

 

Registrer din indlevering

Registrer din indlevering online: Tryk ‘indlever’ på din profil og registrer dine varer – enten samlet eller hver for sig.

Afleverer du dit tøj i butikken, oplyser du blot ordrenummeret på indlevering til ekspedienten. Så snart vi har godkendt indleveringen, får du dine point online på din profil.

Sender du din indlevering med posten, pakker du dine varer og lægger en seddel med navn, e-mail og ordrenummer på indleveringen i pakken.
Opret en pakkelabel og send pakken til:

Veras, Vestergade 20C, 1456 København K

Pakkeshop: City kiosken, Larsbjørnstræde 24, 1454 København K.

Email: contact@verasvintage.dk. Tlf: 28876462

Indlever din pakke i en pakkeshop. Send os en mail på contact@verasvintage.dk om, at du har en indlevering på vej. Vi godkender din indlevering efter modtagelsen, og du får point online på din profil senest 7 dage efter modtagelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!