Kontakt os - Veras Vintage

Kontakt os

Har du spørgsmål?

 

Find svaret i herunder i vores FAQ først, og ellers så smid os en mail på contact@verasvintage.dk og du hører fra os hurtigst muligt.

Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag-torsdag kl. 10-16 og lørdage efter kl. 15 vedrørende Veras Market.

Samarbejder & partnerskaber

Interesseret i et samarbejde med Veras eller Rebecca Vera?
Vi arbejder gerne sammen med brands og virksomheder, som deler vores vision – sammen står vi stærkere! Læs mere på vores samarbejdsside her og hvordan du booker foredrag med Veras.

Job & praktik

Vil du være en del af verdens sejeste hold #verasdamer? Læs mere om vores job- og praktikstillinger eller send en uopfordret ansøgning til contact@verasvintage.dk.

Vil du skrive opgave om Veras?

Vi får rigtig mange henvendelser fra studerende, der vil skrive opgave om Veras og vores forretningsmodel. Derfor beder vi dig tjekke denne interview-side ud før, du henvender dig til os. Har du stadig spørgsmål, kan du skrive til contact@verasvintage.dk, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er et lille team, der knokler for at få det hele til at løbe rundt, og derfor kan vi være nødsaget til at sige nej til nogle henvendelser afhængig af vores tid. Det håber vi, I forstår <3

Mød team Veras <333

Rebecca Vera Stahnke
Ceo & founder
Martyna Bielenica
Sales & Content Coordinator
Matilda Waldelius
Shop & Styling Assistent
Siri Nymand
Shop & Styling Assistent
Eline Laweatz
Head of Production & Communication
Rosa Victoria
Event & Production Assistent
Amanda Hee Jørgensen
Shop & Styling Assistant
Gry Mandrup
Market Assistant
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!