Ea, Frederikke og Anja solgte ud i Nørrebrohallen og stak 1000,-, 4000,- og 5000,- i lommen - Veras Vintage

Ea, Frederikke og Anja solgte ud i Nørrebrohallen og stak 1000,-, 4000,- og 5000,- i lommen

Mød #Verasdamer

Sidste søndag løb Veras Market af stablen i Nørrebrohallen – og sikke en genial loppefest, vi havde! Tak for jer <3 Det er altid helt vildt at opleve, hvordan optur humør og flittig loppestemning spreder sig i hele rummet. Måske har du allerede spottet dig selv i vores labre streetstyle galleri? Vi vender stærkt tilbage til Nørrebrohallen den 15 marts for sidste gang i år. Standene er allerede revet væk – men loppegæster har vi altid rigeligt med plads til, så stik endelig hovedet forbi. Hvis du hellere vil tømme lidt ud i garderoben, kan du til gengæld hapse din stand under Buen, når det går løs med årets første ude-loppe – det er her, det sker!

 

 

Da vi indtog Nørrebrohallen, tog vi en snak med tre labre loppedamer, der havde totalt gennemførte stande – med farvekoordinering, vaskeægte loppeguld og personlig stil to the max <3 Den ene var helt new-bee, så velkommen til – og de andre var rimelig erfarne lopperdamer. Vi kan vist slet ikke sige det nok, men der er plads til alle her i Veras! De tre damers stande så simpelthen så seje ud, at vi var nødt til at høre lidt om deres loppeunivers. Så læs med nedenfor og hør, hvorfor Ea eakayamusic, Anja anja_pallesen og Frederikke frederikkethiberg synes, at loppe er lige så genialt, som vi gør. Måske du kan lære én ting eller ti!

 

 

Kram,

#Verasdamer

 

 

Max udskiftning i klædeskabet

Tjek lige Frederikkes fede og totalt koordinerede stand. Det holder altså max!

 

Frederikke på 20 år har solgt ud af garderoben lige så længe, hun kan huske! Så på det seneste Veras Market var vi så heldige at få fornøjelsen af hende for anden gang. Det siger vi aldrig nej til. <3

 

"I dag er jeg her for at tømme ud i klædeskabet, fordi jeg mangler plads. Så denne gang skal jeg ikke købe! Men generelt sælger jeg ofte ud af min garderobe. Det sker måske en gang om måneden eller noget i den dur.”

 

Nogle gange skal man have tips og tricks i lommen, når man skal skabe luft i klædeskabet. Det har Frederikke heldigvis helt styr på: "Jeg hænger altid tøj op, så det ikke forstyrrer øjet. Det gør jeg også i mit eget klædeskab. Det vil sige farveorden, der får det til at se mere nyt og mindre rodet ud.” 

 

 

Grøn garderobe og grøn hverdag

Frederikke undrede sig over, at denne lækre sag ikke var røget endnu! Vi forstår hende alt for godt.

 

Frederikke går stort set kun i genbrugstøj, fordi hun synes, at der ligger en helt anden værdi (og ekstra læks patina) i gamle designs. Men hun går sjældent i genbrugsbutikker: "Det er sjældent, jeg shopper i genbruger, selvom jeg stort set kun shopper brugt tøj. Jeg køber til gengæld vildt meget online på eksempelvis depop eller vestiairecollective.”  

 

Hånd i hånd med en bæredygtig garderobe går selvfølgelig en grøn hverdag: "Jeg prøver så vidt muligt at sælge ud af min garderobe, så tingene går videre fra hånd til hånd. Derudover så spiser jeg ikke så meget kød, cykler en masse og slukker lyset, når jeg går hjemmefra.”

 

Frederikke havde en fin loppedag på Veras. Normalt plejer hun at sælge for mellem 8-10.000, men i Nørrebrohallen tog hun 4.000 bobs med hjem – og det er da også en sjat!

 

En rutineret loppedame

Anjas skideflotte Proenza Shouler-taske. Haps for en snaps <3

 

Anja på 30 år er en rutineret loppedame, der har bevæget sig i genbrugsuniverset i 15 år og har været på Veras hele 5 gange allerede! Det kan vi jo lide at høre. Det er så sejt, at du lopper med os.

 

"Jeg arbejder med tøj, så her på Veras sælger jeg ud af garderoben. Jeg har solgt på Veras en del gange, fordi her kommer mange mennesker. Som regel plejer jeg at trække 5.000 med hjem, og det er altså en god sjat.” 

 

Når man er standholder, er det selvfølgelig vigtigt at have overvejelser omkring, hvad loppegæsterne kommer for at få fingrene i. Det har Anja heldigvis stor forståelse for: "Jeg sørger altid for, at det er godt tøj, jeg har med. Det er ikke lort, der hænger på stativ! Hvis mit kluns er for gammelt, så plejer jeg at give det til genbrug i stedet.” 

 

Da vi mødte Anja, havde hun da også stadig nogle max optur godter hængende på stativet. I den høje ende havde Anja en vanvittig flot Proenza Schouler taske med, som stod til 3.500,- og så havde hun en ret ny slangeskindsjakke fra Resume til 500 bobs. Ikke dårligt, hvad?!

 

 

Bæredygtighed skal være spiseligt

Tjek lige den her vilde slangeskindsfrakke. Vi håber virkelig, at en heldig kartoffel fik den med hjem.

 

Anja synes, at det er vigtigt, at genbrug er spiseligt og overskueligt. Og det mener hun, at eksempelvis Veras og andre mere luksuriøse genbrugsbutikker er gode til.

 

"Det skal gøres spiseligt for dem, der ikke synes, at genbrugsbutikker er lækre og indbydende. Der er mange, der ikke kan overskue jagten, fordi man kan gå ind mange steder uden at hive noget hjem. Så jeg tror på, at tilgængelighed og overskuelighed kan få flere med på genbrugsjagten.” 

 

Anja havde endnu engang en festlig loppedag, hvor hun kom af med nogle af de dyre godter og tilfreds stak omkring 5.000 i lommen – for 5 timers arbejde! Det er skisme en god timeløn.

 

 

Farverig new-bee på første Veras loppe

Ea i en trendy lilla buksesag med ekstra shine. Wauw!

 

25-årige Ea eakayamusic fra København havde for første gang nogensinde vovet sig ud i at sælge tøj i en stand på Veras Market – og vi synes ærligt talt, at hun gjorde det helt sublimt! <3 Energien var høj og det samme var antallet af loppegæster, der dumpede forbi Eas biks.

 

"Jeg har fulgt lidt med på Veras insta, så nu har jeg vovet mig ud i min første tur nogensinde som standholder på Veras Market. Jeg har valgt Veras, fordi her er god stemning og hygge. Og så er Veras altså bare ret fedt, og her kommer mange unge damer med god stil, som man kan blive inspireret af.”

 

Ea er ikke den eneste, der har en garderobe, der bugner af labert tøj (og sommetider også et par ensomme og glemte stykker). Det kender vi alt for godt her hos Veras!: "Jeg er god til at købe nyt – hele tiden. Derfor har jeg meget tøj, der bare hænger og bliver glemt. Det er ret trist, så det vil jeg gøre op med. Nu har jeg aftalt med mig selv, at alt det kluns jeg ikke har brugt i ét år, er med i dag! Jeg er nødt til at give slip, selvom det er flotte ting.”

 

 

Jagten på genbrugsguldet

Laber net cardigan fra Eas stand. Fik du fingrene i den? <3 

 

Ea køber det meste af sit labre kluns brugt, og det er vi jo vilde med at høre. Vi ved jo alle sammen godt, at #nyteryt!: "Jeg køber stort set alt mit tøj brugt. Det er godt for miljøet, og så er det langt sjovere at finde noget, som alle andre ikke har på. Det er kedeligt, når folk ligner hinanden. Så jeg vil hellere gå på jagt efter små genbrugsskatte. Jeg blander modeperioder og leger med farver, mønstre og forskellige stilarter.”

 

Som komplet new-bee havde Ea en superfin loppedag på Veras Market, hvor hun fik 1000,- med hjem. Men Ea blev helt klar over, at hun næste gang er nødt til at sortere endnu mere ud i godterne. For #verasdamer har alt for optur stil <3

 

 

 

Næste gang håber vi at se dig som standholder på Veras Market. Måske du også trænger til at skabe rum i garderoben eller har lyst til at give dit gamle kluns nyt liv hos nogle andre labre #verasdamer? Vi glæder og allerede til at se dit flotte ansigt <3

 

Vil du også gerne tjene lidt ekstra dadler på dine ‘glemte’ garderobe-godter? Så haps en stand til vores næste ledige marked

 

Mød flere alt for dejlige loppedamer lige her

Louise i Nørrebrohallen: "Det fede ved Veras er, at man møder sine kunder”

 

Mød Johanne Kohlmetz – hele Odenses genbrugsguru: "Jeg har købt 2 nye ting de sidste 5 måneder”

 

 

Fire Odenseaner #verasdamer om Veras Market: "Her handler det ikke kun om mærker og priser”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!