Ganni glitter-buks til 70,- og leo slip til 50,-: Her er de besøgendes bedste loppefund - Veras Vintage

Ganni glitter-buks til 70,- og leo slip til 50,-: Her er de besøgendes bedste loppefund

Mød #Verasdamer

Vi er lige så vilde med jer, som vi er med loppefester! Det gik jo helt ned, da vi besøgte Nørrebrohallen to dage i streg i februar måned <3 What, I var optur. Jeres lækre kluns og gode #verasdamer stil fik næsten taget til at løfte sig. Tak for jeres fede stil og fordi I er med til at gøre kloden til et lidt grønnere sted, når I hopper med på #veravolution.

 

Og hvad fik I så købt på Veras Market i Nørrebrohallen? Det satte vi os til at finde ud af, så vi tog temperaturen på de besøgende #verasdamer og udfrittede dem om dagens bedste loppekøb, samt tips og tricks du kan tage med dig på jagten.

 

Kribler det helt i dine loppefingre, så er der heldigvis ikke længe til, at det går løs næste gang. Shop selv brugt amok i Nørrebrohallen d. 15 marts; køb din entré online og kom ind før alle andre – eller del ud af dit flotte kluns, når vi rykker ud i det fri under Buen d. 5 april. 

 

Pssst. Du er altid mere end velkommen til at dele din brugte loppestil og flotte fund fra vores markeder med os på @verasvintagedk eller #verasdamer. Så deler vi gerne den videre <3

 

Kærligst,
#verasdamer

 

Festligt farveladeshow for alle pengene

Se lige hvor meget Tanya (@tanyavarjan) på 28 stråler i sit farverige outfit. Vi er helt vilde med det <3

 

Tanya siger selv, at hun er nærig på loppemarked. Det er jo intet problem, når man kan hapse en så flot blomstret bluse og et par glitterbukser fra Ganni til 70 kr stykket!

 

Tanya handler næsten kun brugte godter, for det er der, hun finder de mest specielle ting: "Jeg shopper næsten kun brugt. Det er der, jeg finder de bedste fund som er mere specielle og anderledes. Og så går jeg vildt meget op i, at jeg ikke forbruger for meget.”

 

Haps Tanyas gode loppetip: "Det er vigtigt, at folk er søde og at loppehumøret er i top! Men prut altid om pris og kig efter farver og fede tekstiler. Så går du ikke galt i byen”.

 

 

Gå amok i farver på vores brugte webshop

 

 

Brugte brune godter

Olivia (@oliviamuleba) på 18 ser stanggodt ud i brune brugte nuancer.

 

Sikke en snacket kjole Olivia fandt på Veras Market. Hun hapsede den for en flad halvtreller! Normalt shopper Olivia en masse brugt tøj online – blandt andet på Trendsales og Instagram.

 

Olivia har lidt loppetips til næste gang, du bevæger dig ud på marked: "Vær stilstikker og vid, hvad du går efter! Og så skal du altid kigge på standholderens stil – den afslører nemlig om tøjet er noget for dig. Du skal heller ikke være bange for at prutte om prisen! Det gør vi alle”.

 

 

 

Wing den hjem i en vest


Anita (@anitaerikaa) er bare 15 og så har hun den sejeste brugte stil med vest, denim og et labert pandebånd.

 

Anita snuppede en flot orange taske fra Hvisk til 100 bobs og en farverig ternet bluse til 35 kr. – men hun fandt også både bukser, hårbånd og skjorte i Veras egen stand på markedet.

 

Anita shopper mega meget brugt på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, fordi hun tænker meget på vores planet og hvordan vores forbrug påvirker klimaet. Det er så sejt – vi er glade for, at du er med på vores brugte rejse Anita <3 Anita synes også, at det brugte er nice, fordi det både er billigere, har en anden værdi og stil!

 

Anita er sjældent kræsen, når hun lopper – tværtimod: "Man må ikke være kræsen, når man går på loppejagt. Man skal være åben! Selv kigger jeg på ALT, jeg går forbi. Hvis du er i tvivl om noget af det, du finder, så kan du altid forestille dig, hvordan du vil inkorporere det i et af dine outfits. Gå efter det unikke, masser af farver og vær stædig, når du prutter om prisen! Det må man godt”.

 

 

 

Få selv fingre i flotte tern til din garderobe

Knald på mønstret!

Josefine (@josefine_dyring) på 27 er lidt af en haj til at mixe tern og striber! <3

 

Josefine lavede lidt af et røverkøb på Veras Market, da hun fik fingrene i en laber rødternet skjorte til intet mindre en 50 bobs. Når hun ikke går på marked, så finder hun sit brugte kluns i genbrugsbutikker – for som hun selv siger: "Prisen er god og jagten er sjov!”

 

Og så har Josefine lidt tips og tricks i lommen til dig: "Når du shopper brugt, så kig altid på indehaveren af standen. Start med skoene – de fortæller alt om stilen! Og så må du altså ikke være genert. Sælger forventer jo også selv, at der bliver pruttet om prisen”.

 

 

 

Funky loppe-veninder på tur

De to veninder Nina (@ninacarraro) på 20 og Tess (@tessbregenhoj) på 21 gør det altså rimelig godt med deres brugte stil!

 

Damerne havde endnu ikke fået fingrene i nogle brugte godter – men måske det kom senere på dagen? Tess plejer som regel også at hapse genbrugsfund i fysiske butikker.

 

De to seje loppedamer synes, at det vigtigste ved loppemarkeder er at have det sjovt! Og det ved vi jo alle godt, at man har på Veras Market… Ikk’? <3

 

 

Snup dine egne striber i vores brugte webshop

 

 

Flower me up… med et fransk twist

Anna på 17 kører den hjem med blå roser og et flot fransk twist på toppen. We like!

 

Da vi mødte Anna, havde hun endnu ikke fyldt sit loppenet (thumbs up!) med brugte godter. Normalt er Anna også mere på loppeshopping i alle Københavns fede genbrugsbutikker. Hun er blandt andet helt nede med Røde Kors på Elmegade og Fremtiden.

 

Anna er vild med farverige- og farvekoordinerede stande: "De fedeste fund gemmer sig altid i de farverige stande, selvom jeg leder mest efter de beige ting. De farvekoordinerede stande er og blive de bedste!”

 

 

 

Those details <3

Lea (@lea_simonsen98) på 21 tager den hele vejen med detaljen. Se lige de hoops og tørklædet!

 

Lea shopper stort set kun brugt tøj – og det er vi jo glade for at høre! Og så hapsede Lea altså den lækreste dunvest på Veras Market. Hun shopper det meste af sit brugte tøj på loppemarkeder, og det kan vi godt forstå. Der gemmer sig alt for meget brugt guld <3

 

Lea har en blandet brugt stil og grænser hele terrænet, når hun lopper: "Min egen stil er meget blandet, så jeg kigger alt igennem! Og så må jeg bare sige, at diamanterne oftest gemmer sig allerbagerst. Så tag dig god tid og stik hovedet forbi stande med masser af farver”.

 

 

 

 

Bugner din garderobe også med lækkert kluns, som du er blevet træt af? Så kan du give det nyt liv gennem Veras cirkulære tøjbytte eller ved at shoppe en stand til vores markeder. Husk, at du altid kan finde vores kommende markeder nær dig inde på vores Facebook.

 

 

Mangler du lidt brugt inspi? Så gå på jagt i vores magasin og dyk ned i tidligere streetstyles, standholder lir eller Veras tøjbytte:

♻ Streetstyle Nørrebrohallen 16/2: Vi er helt nede med denim, nude og mønster
♻ Ea, Frederikke og Anja solgte ud af deres labre kluns
♻ Camilla har sparet 93kg CO2 på 5 måneder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!