Louise i Nørrebrohallen: "Det fede ved Veras er, at man møder sine kunder" - Veras Vintage

Louise i Nørrebrohallen: “Det fede ved Veras er, at man møder sine kunder”

Mød #Verasdamer

Det gik bestemt ikke stille for sig, da vi ramte Nørrebrohallen for første gang i år! Vi havde den vildeste loppeweekend med lop-amok både lørdag og søndag, og nye standholdere begge dage. Måske fik du set streetstylen – eller spottet dig selv i det fulde galleri? Se streetstyle for lørdag den 18. her og fra søndag den 19. her eller tjek galleriet fra lørdag den 18. her eller fra søndag den 19. her.

 

Du kan passende bruge streetstyle til at finde inspo til loppeoutfittet, når vi er tilbage igen med dobbelt lop-amok lørdag den 15. og søndag den 16. februar. Stande er heeelt udsolgt, men få din entrébillet online nu og vær den første til at komme ind – og jo, du vil gerne ha’ den til begge dage. Husk nu, 90 nye stande både lørdag og søndag <3

 

Hvis du selv vil sælge ud, er det om at hapse en stand til DET SIDSTE loppe i Nørrebrohallen 15/3 lige her – de flyver derudaf. Også er vi altså først tilbage i april under Buen vennerne <3

 

Og – tilbage til det det drejer sig om. Nemlig Louise Madsen, der solgte ud på vores første dobbelt-loppe i Nørrebrohallen. Det var anden gang Louise solgte ud på Veras, og med sig havde hun en farvekoordineret stand, en kurv til prisvenlige items og en helt særlig taske. Det lyder som opskriften på succes i vores øjne! Læs med, og hør hvordan det gik,

 

Kærligst,

damerne bag Veras

 

Anden gang på Veras Market

 

Du kender måske  17 -årige @louiseschaumborg (t.v.) fra Instagram og YouTube? Louise har solgt ud på Veras Market én gang før, og hun var retur på Veras i Nørrebrohallen i januar for at sælge ud af hendes flotte garderobe; og med sig under armen havde hun sin søde veninde Maja (t.h.).

 

"Det er anden gang jeg er på Veras. Jeg havde hørt lidt om jer, og så var det min veninde, der spurgte om vi ikke skulle tage herud. Det var et hit første gang, og så tænkte jeg jo sjovt nok, at det også bliver det anden gang.”

 

Genbrug er rent win win

Louise har tidligere været en ret rutineret genbrugsshopper (billede lånt fra Louises Instagram) 

 

Louise er ikke på udebane, når vi snakker genbrug og hun er selv rutineret i at dykke ned i andres brugte klædeskabw: "Jeg havde en overgang, hvor jeg nærmest kun gik i genbrugsbutikker, men det gør jeg ikke helt så meget længere. Jeg synes dog stadig, at det er en helt vildt god idé, at tøjet kan få nyt liv. Så jeg bruger meget det med at sælge mit tøj videre, som andre så kan få glæde af.”

 

Men selvom Louise har skruet lidt ned for hendes besøg i genbrugsbutikkerne, har hun kastet sin kærlighed på loppemarkeder: "Det fede ved Veras Market er, at man møder sine kunder og man skal heller ikke tænke på fragt.  Jeg tror, at konceptet med genbrug bliver mere og mere populært, og jeg vil da helt klart selv dyrke det i fremtiden. Det bedste er, når man finder noget fedt til en billigere pris, så er det jo bare en win win situation.” 

 

Få max styr på din stand!

 

Louise og Maja har max styr på, hvordan de får solgt ud af garderoben. De har blandt andet organiseret deres tøj i farver og kategorier, så man får en ægte butiks feeling, når man besøger deres stand – også har de også prøvet en ny ting denne gang: "Som noget nyt, har vi prøvet at ligge en pose med nogle ting, som koster 0-30 kr.. Og det virker super godt!”

 

I en liiidt anden prisklasse har Louise taget en ganske særlig taske med, som hun håber at få solgt: "Jeg sælger min Zadig Voltaire taske som jeg virkelig var glad for, da jeg købte den, men har desværre ikke fået den brugt. Så jeg tænkte, at der sikkert er en der kan bruge den meget mere end jeg har gjort.” 

 

Hapsede du den fine taske med hjem fra Nørrebrohallen? 

 

Prut løs!

På Veras kan man altid gøre sig en god handel. Men er det så også gældende hos Louise? Helt bestemt lyder det fra damen: "Man må gerne prutte om prisen her. Det er meget sådan, at når jeg siger en pris, så ligger de bare tøjet tilbage igen. Så har man det jo bare in mente til næste gang, nogen kommer og spørger, fordi så kan man sætte det lidt ned. Hvis de så prutter lidt om prisen, så finder man jo bare en fair pris.”

 

Vil du tjene dollars på dit aflagte guld? Så haps en stand til vores næste ledige marked

 

Læs hvorfor alle dejlige damer er vilde med Veras

Mød Signe Nørtoft: "Jeg kan bedre lide, at et item er unikt, i stedet for masseproduceret”

 

Mød Johanne Kohlmetz – hele Odenses genbrugsguru: "Jeg har købt 2 nye ting de sidste 5 måneder”

 

 

Ericka Janes 4. gang på Veras Market: Her er mine bedste loppetips, tricks og genbrugsråd

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!