Nanna har fået udvidet sit syn på stil - Veras Vintage

Nanna har fået udvidet sit syn på stil

Mød #Verasdamer

Nanna er vild med kjoler og print – og så pifter hun gerne outfittet op med et hav af accessories. Brugte accessories, naturligvis! Læs med og møde ugens farverige medlem.

 

 

 

Ugens dejlige medlem er 25-årige Nanna Sanggaard Nielsen, som har joinet klubben siden starten af juni. Nanna er kandidatstuderende i marketing og kommunikation, og er netop startet i praktik. Hun er vild med vintagelooket og pjattet med at blande forskellige print og farver. En genbrugsdame lige efter vores hjerte!

 

Hvor hørte du første gang om Veras?
Jeg hørte om Veras gennem Facebook og de annoncer, der kom derfra – og så tror jeg, at der var en på min venneliste, der havde liket det, så det kom frem i mine nyheder.

 

Hvorfor er du vild med Veras?
Jeg kan finde noget tøj, som jeg ikke finder andre steder. Og så kan jeg godt li’ ideen om, at man kan aflevere sit tøj og samtidig få noget tilbage – så gør det ikke lige så ondt at give slip på sine ting, haha. Og så det med, at man hele tiden kan forny sin garderobe; folk ser mig altid i noget nyt og spørger, hvor jeg har det fra? Jeg elsker den kreativitet, der er herinde, som man får med!

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg er pjattet med farver og mønstre! Og et bælte i taljen kan redde alt, især på kjoler! Det kan virkelig pifte et outfit op! Jeg kan godt li’ at mikse mønstre, som ellers ikke umiddelbart passer sammen.

 

Læs også: Få Looket: 47 floral forårsfund som jeg har det vildt over

 

Hvad er det bedste, du har byttet dig til?
Den jakke jeg har på i dag, som jeg har byttet mig til for nyligt! Den fungerer bare til alt og er i en mega lækker kvalitet.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Ja, absolut! Gennem det sidste halve år har jeg byttet det halve af min garderobe ud, og jeg er blevet meget mere modig nu. Jeg tør virkelig at udfordre min stil nu, for det gør ikke ondt på pengepungen, hvis det går lidt galt en gang imellem. Så jeg tør virkelig meget mere nu. Jeg synes det giver nogle helt andre muligheder. Jeg er også begyndt at spotte nogle nye typer i gadebilledet, så Veras har helt klart været med til at udvide mit syn på stil!

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Fordi bæredygtighed er fedt! Veras er med til at ændre, hvad der er normalt i forhold til tøj og tøjvalg. Især den skandinaviske tøjstil, som ellers er sort, hvid og beige. Veras udfordrer nogle normaliteter, og laver markant om på, hvad jeg vælger at klæde mig i.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Du skal udfordre dig selv! Find ud af, hvad der fungerer for dig; det kan være at starte i det små, i stedet for at gå efter det hele på en gang. Tænk i snit, farver eller mønstre, og find ud af, hvad der passer dig og byg op derfra. Både her, hos Veras, og i andre genbrugsbutikker. Hav tålmodighed og lad dig inspirere af de fund du pludselig ser!

 

Hvad er det brugt tøj kan, som nyt ikke kan?
Det har charme og en historie, også selvom jeg ikke altid kender den. Tanken om, at en ‘hausfrau’ har haft den her kjole på, som jeg har på, er virkelig charmerende. Jeg kan forestille mig en masse historier bag, og det er mega fedt!

 

Læs også: 10 brugt-tøjs-fortællinger, som gør, at jeg sælger alt på loppe

 

Hvad er dit funfact?
Jeg er pjattet med lilla læbestift! Kan simpelthen ikke få nok af den farve. Og så er jeg autodidakt billedkunstner og har haft en udstlling på Dragør Havn. Det var mega fedt og nærmest alt blev udsolgt.

 

Tre ord, der gør dig lige så optur som Veras:
Jeg inspirer andre til at købe second hand, og til at udfordre sig selv i forhold til stil. Og så går jeg næsten aldrig i sort!

nannacollage

Lær Nanna endnu bedre at kende på Facebook og Instagram.

 

Vil du også være ugens medlem i Veras? Så tilmeld dig som medlem allerede i dag og kig forbi butikken på Nørre Voldgade 18 i dit lækreste genbrugsguld, så du ikke kan undgå at fange vores opmærksomhed! Med et medlemskab i Veras får du desuden 15% på alt kommissionstøj i butikken, samt muligheden for at optjene point på alt dit aflagte tøj, som du kan købe nye genbrugsfund for i vores onlineshop.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!