Molly syntes Veras tøjbytte er møg smart! - Veras Vintage

Molly syntes Veras tøjbytte er møg smart!

Mød #Verasdamer

Ugens medlem er et tålmodigt et af slagsen. Hun vil hellere vente, til hun finder det helt rigtige stykke tøj fremfor at hoppe på det første og bedste. Mød dejlige Molly!

 

 

 

Søde Molly, som i denne uge er ugens medlem i Veras, har været med lige siden, hun tilfældigt kom forbi den gamle butik på vores åbningsdag. Molly er kandidatstuderende på Københavns Universitet, hvor hun læser dansk. Men hun bliver snart nødt til at holde en lille pause fra studierne, for til foråret venter hun sig en lille pige! Og noget tyder allerede på, at den lille fis bliver en rigtig genbrugsdame.

 

Hvor hørte du første gang om Veras?
Jeg så jer! Jeg boede lige ved butikken og blev nysgerrig. Jeg så den dag I åbnede, og blev nysgerrig fordi der stod en masse mennesker udenfor. Veras, det er lige mig(!) tænkte jeg, da jeg læste om det; nyt tøj uden at være nyt tøj, det er så fedt!

 

Hvorfor er du vild med Veras?
Jeg får "nyt” tøj og følelsen af nyt tøj, uden at jeg rigtigt behøver at bruge penge. Hvis jeg nu også var typen som hele tiden blev træt af mit tøj, så kan jeg bare lige få lidt nyt på den måde. Det er virkelig godt for en studerende, som ikke har så mange penge. Og nogle gange har jeg været heldig, at være den første som fik fingrene i en af de der gode ting, som et godt mærke, hvor jeg følte mig så heldig! – for det ville jeg jo ikke have råd til ellers.

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Den svinger lidt, jeg ved ikke om jeg har en stil. Det er meget efter humør, men jeg elsker farver! Og nogle dage har jeg masser af farver på, andre, som i dag, kan det godt være lidt kedeligt! Så jeg har ikke en sådan en rød tråd i min stil.

 

Hvad er det bedste, du har byttet dig til?
Der har været nogle stykker, men en gang fik jeg en lyserød Ganni kjole – den ville jeg aldrig have haft råd til! Der følte jeg mig virkelig heldig! 

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Ja. Jeg tror jeg har byttet mig til nogle ting her, som jeg ikke ellers ville have købt. Jeg tør mere, netop fordi jeg ikke skal bruge penge på tøjet. For hvis det ikke er noget, kan jeg jo altid aflevere det tilbage – det er dét, der er så smart! Jeg har meget større udskiftning i min garderobe nu, hvilket er super fedt. Og jeg er helt klart blevet mere modig i min stil.

 

Læs også: Bæredygtig mode er smartest

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Helt klart for at undgå tøjspild og alle de miljømæssige årsager. Det er en god udfordring til folk om ikke bare at smide tøj ud; så kan der komme noget godt ud af det, og andre kan få nytte af det!

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Hav tålmodigheden med dig; hvis du mangler noget, så se om du ikke kan finde det på et loppe og brug det som shoppingguide, når du er ude på loppe eller i genbrugsbutikker. Så selvom du ikke lige fandt den taske du skulle bruge, kan du lede efter den næste gang, i stedet for at købe en ny. 

 

Læs også: 8 råd til at shoppe genbrugstøj, som jeg ikke fortryder

 

Hvad er det brugt tøj kan, som nyt ikke kan?
For mig, giver det mig noget mere mod. Jeg ville som sagt ikke have købt meget af det i butikkerne. Så får man nogle mere unikke pieces end hvad der er i butikkerne nu, som tit er det samme, og det same man ser på alle. Så jeg føler, at jeg får en mere unik stil, når jeg har et stykke genbrug på.

 

Hvad er dit funfact?
Jeg er gravid! Og skal have en lille pige om lidt. Vi har endnu ikke købt én eneste ny ting til hende; fordi vi har fået, arvet eller købt genbrug. Blandt andet har min mor syet sparkedragter til mig, af gamle duge, som jeg havde på da jeg var lille. Dem har hun gemt, så vores pige kan få dem. Så hun er allerede 100% bæredygtigt! 

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur somVeras:
Jeg tænker på bæredygtighed og så er jeg blevet spontan,  efter jeg er startet med at komme i Veras. Og jeg er ikke bange for nye ting og forandringer!

 

mollycollage

Lær Molly bedre at kende på Instagram & Facebook

 

Har du også en shoppetrang, der skal stilles på økonomisk vis og lyst til at prøve nye ting af i din stil? Så meld dig ind i Veras allerede i dag, og få point for det tøj du indleverer, og kom i gang med at shoppe. Husk, at du ved indmeldning får 100 point gratis, så du kan komme i gang med at shoppe lige med det samme!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!