Mød Signe Nørtoft: "Jeg kan bedre lide, at et item er unikt, i stedet for masseproduceret" - Veras Vintage

Mød Signe Nørtoft: “Jeg kan bedre lide, at et item er unikt, i stedet for masseproduceret”

Mød #Verasdamer

På Veras Market sidste søndag havde vi den kæmpe fornøjelse endnu engang at snakke med én af de loppe #verasdamer, som vi elsker.

 

Du kender måske Signe Nørtoft fra bloggen Monosigne eller fra sin instagramprofil monosigen, hvor hun pryder feedet med sit fine pastel univers. Signe har solgt ud på Veras Market fire gange, og har været fast loppedame siden vi allerførste gang  afholdt vores markedet i Storms Pakhus tilbage i marts 2018.

 

Ses om en time til dobbelt op på Veras Market, når vi både holder Veras Market interiør-edition under Buen i dag fra kl. 10-15 og Fall Edition i Storms Pakhus <3

 

Kærligst,
Veras damer

 

Signe Nørtoft – en af de #verasdamer vi elsker

 

Signe I sit allerbedste selfie-game.

 

Til dagligt bor 20-årige Signe i Kolding, hvor der ikke findes koncepter som Veras. Derfor er hun også villig til at tage turen på 70 km til Odense, når der afholdes Veras Market, "Jeg tager nok med ca. hver anden gang der er Veras. Jeg tager mig selv i armen månedligt og siger "nu kan du ikke tillade dig, at have alt det her tøj – nu skal det videre og sælges”.

 

Unikke sager med gode historier fremfor masseproduceret tøj

Når Signe shopper brugt handler det i høj grad om at få den personlige stil hun får gennem genbrug: "Jeg shopper genbrug for miljøet, men også fordi det som regel er federe. Det er også tit at gamle trends kommer igen, men i nogle lidt anderledes udgaver – og jeg kan som regl bare bedst lide originalen.

 

Jeg kan meget bedre lide ideen om at et item er helt unikt, i stedet for masseproduceret. Det kan bare noget helt specielt, når man ved, at der er en historie bag det. Jeg købte fx en kjole af en ældre dame, der fortalte, at den brugte hun da hun var på min alder. Jeg synes det er så hyggeligt at høre historien bag det og så vide, at det er gode sager, der har holdt længe.”

 

Pasteller findes i alle afskygninger hos Signe og du kan se meget mere til hendes stil på @monosigne

 

Gør dig umage – det sælger

 

Signes stand rummede alt fra smukke kjoler og fede sneaks til cute accessories og unikke tasker. 

Men der er god grund til at sælge med en stand på loppe – det er en hyggelig dag og muligheder for at røre ved tøjet og give gode rabatter: "Mængderabatter er folk altid glade for – og jeg vil jo også gerne af med tøjet. Så det er win win. Standen skal se meget indbydende ud. Få noget blikfang med nogle fede items forrest, for at få folk hen forbi. Det kender jeg også selv, hvis en bod ser cool ud ellers hvis personen har god stil, så kommer jeg lige over og kigger.”

 

Drop fast-fashion

Signe ønsker i fremtiden at shoppe med omtanke og droppe fast-fashion fuldstændig. "Jeg har helt droppet at købe tøj i H&M og Zara. Jeg kigger ikke engang derinde længere. Det er ellers et sted jeg altid har handlet, fordi det var billigt, men så fik jeg set nogle dokumentare og indså, at det er en grund til at det er så billigt. Det gider jeg ikke støtte.”

 

Som influencer får Signe meget tøj sponsoreret og derfor forsøger hun aldrig at købe noget nyt, når det gælder hendes private forbrug, "Når mit job betyder, at jeg får så meget nyt, så prøver jeg at "make up for it” et andet sted og købe vintage eller genbrug. Så bliver det i hvert fald lidt bedre, når jeg køber noget brugt tøj og giver det nyt liv.”

 

Signes stand bugnede med lækre items. Se bare de fedeste gule sandaler, som forhåbentlig bor hos en ny, heldig ejer i dag! 

 

"Det var lidt svært for mig at indse, at det koster et par hundrede kroner mere at købe noget tøj, der ikke sætter så stort et aftryk. I dag kan jeg bedre lide at investere – og så vide at jeg har det her i flere år frem, i stedet for en eller anden trøje fra H&M, der går i stykker, når man har vasket den tre gange. Det vil jeg hellere, også selvom det gør lidt ondt i pengepungen.”

 

"Flere har fået øjnene op for Veras”

Signe har i været fast loppeinventar på vores Veras Market i Storms Pakhus, og det er der god grund til: Jeg synes her er rigtig fedt i forhold til andre loppemarkeder, hvor folk er meget sådan "10 kr. ellers gider jeg ikke”. Her elsker folk tøj og de er også kommet for at få noget fedt tøj med hjem. Det kan man godt mærke.” 

Signes outfit var helt pastel-gennemført og hun passede perfekt til de lækre loppegæster, der kom forbi Storms!

 

"Folk på Veras er villige til at give noget mere, hvis det er noget fint tøj. Det vil sige, at de anderkender, at der er noget værdi i ens tøj.

 

Vi misunder ikke kun Signes gode stil fashion-wise. Hendes hjem er spækket med lækker boliginspiration, som du kan se meget mere til på hendes instagram

 

Signes genbrugsobsession goes way back! Allerede som barn forelskede hun sig i genbrug, men det tog i virkeligheden fart, da hun startede på efterskole: "Da jeg startede på efterskole i 10 klasse, mødte jeg en masse af mine nu bedste veninder og vi var alle så glade for at tage på genbrugsture. Så når vi havde blive-weekender tog vi rundt til alle de små byer, der lå rundt omkring efterskolen”.

 

Og når hun ikke sælger på Veras, så er Signes bedste taktik til at sælge brugt: "Min taktik er at tage gode billeder i godt lys, hvis jeg nogengange er lidt for hurtig, så virker det ikke så godt. Man kan ligeså godt tage sig tiden til at tage nogle gode billeder i godt lys, gerne med tøjet på – ellers skriver folk alligevel ‘må vi se den på?’. Det virker meget mere indbydende.”

 

 

Byt dit til Signes pastel-stil

 

Veras lillesøster Viola er helt vild med Signes smukke pastel-stil. De ligner hinanden til forveksling, ik? 

 

 

Kunne du også tænkte dig at shoppe mere med omtanke? Veras sælger udelukkende genbrugs og vintage tøj, som du med god samvittighed kan give et endnu længere liv. Shop produkter, der passer perfekt ind i Signes pastelunivers:

 

 

 

 

Lyst til at læse om flere af vores loppe #verasdamer? Vi har for nyligt både snakket med de dejlige Johanne Kohlmetz under sit besøg i Storms Pakhus og skønneste Erica Jane, da hun forrige uge solgte ud på Veras Market under Buen.

 

Du kan også finde mere inspiration til din unikke stil fra vores street style fra Storms Pakhus d. 8/9. Den er fyldt med skønne damer og med god brugt stil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!