Fire Odenseaner #verasdamer om Veras Market: "Her handler det ikke kun om mærker og priser" - Veras Vintage

Fire Odenseaner #verasdamer om Veras Market: “Her handler det ikke kun om mærker og priser”

Mød #Verasdamer

Sikken en loppefest vi havde i Storms Pakhus sidste søndag – vi glæder os allerede til at loppe med jer igen på søndag d. 25 august (hop ind og deltag i facebook-eventen lige her) og vi har stadig få stande tilbage til de heldige, så har du brug for lidt ekstra penge på kontoen og komme i gang med at ændre dine forbrugsmønstre og starte din bæredygtige rejse med brugt kluns? Snup sin stand i dag – og hiv din veninde med under armen. Det er altid lidt sjovere, når man er to <3

 

Stilen er som altid spot-on, og street style stilen fra søndag d. 11. august var yummy! Vi elsker elsker elsker jer for at dresse up på en søndag – bliv ved, og måske vores streetstyle fotograf Mustaffa spotter dig på søndag? Tjek også det fulde galleri ud fra d. 11. august ud, og se om du kan spotte dig selv.

 

Videre til hvad det hele handler om: Til sidste marked tog vi en snak med fire skønne Odenseaner #verasdamer, som alle fik gjort sig nogle geniale loppekup for at høre, hvorfor de synes brugt er det nye og hvilke tips de har lyst til at dele med os for at optimere vores alle sammen yndlingsjagt, nemlig: Genbrugsjagten.

 

Og så får andre endda glæde af det, du ikke selv bruger – optur, ikk’? Tilmeld dig i øvrigt nyhedsbrevet, hvis du vil have direkte besked i indbakken, når vi sætter nye stande i salg.

 

Kærligst,

Veras damer

 

Signe: "Jeg bruger ofte de ting der er vintage – som min mors aflagte ting, fordi de får en til at være lidt mere modig."

Signe, 21 år, studerer statskundskab

 

 

Hvorfor kommer du på Veras Market? Der er en skatkammerstemning, som i en genbrugsbutik, bare mere indbydende. Det er også meget socialt at være på marked. Jeg er blevet ret glad for at komme her, man kan stå og snakke lidt og få frokost ved siden af. Her handler det ikke bare om mærker og priser – her er det mere, "den er flot og den er lyserød”-agtig. Det er lidt mere loose, og det er mere tingenes værdi i sig selv, der kommer i fokus.

 

Hvad har du fundet? "Jeg har købt nogle flotte bukser, – og jeg købte faktisk jakken der matchede til, af samme standholder, ved mit første Veras marked. Det er nogle Baum und Pferdgarten bukser, jeg gav 300 kr. for. Og så købte jeg en regnjakke for 100 kr. Jeg er meget tilfreds.”

 

 

Susanne: "At danne sig et overblik er ikke nok, man skal ind og rage i det"

Susanne, 58 år, medarbejder på psykiatrisk afdeling

 

 

Hvad er det genbrugstøj kan, som nyt tøj ikke kanMan kan jo få godt tøj til billige penge, og så kan man tillade sig at købe noget mere. Det giver god mening, at købe hvad andre ikke længere kan bruge.

 

Hvad har du fundet? "Jeg har fundet et par bukser for 50 kr., de er mega lækre, og så en Gestuz skjorte for 200 kr. Jeg har også fået en top fra Rosemunde, som jeg gav 50 kr. for. Jeg føler mig lykkelig i dag.”

 

 

Marie & Marie: "Genbrugstøj er ikke kun for gamle damer!”

Marie, 18 år, gymnasieelev og Marie, 18 år gymnasieelev

 

 

Hvorfor shopper I brugt?

Marie: “Man kan finde nogle helt unikke pieces, som ikke kan fås andre steder. Det er ret fedt at eje noget, andre ikke har. – Og så hjælper man samtidig miljøet.

 

Marie: “Man kan finde anderledes ting på loppemarkeder, man kan style og udvikle sin egen stil med. Det er megafedt, man kan købe en stand på Veras marked, få solgt ud af sine ting, imens man går på opdagelse i andres aflagte skatte.

 

 

Hvad er jeres bedste tips til at hoppe ud i genbrugsjagten?

Marie: “Man skal ikke give op. Bare fordi man går ind i en genbrugsbutik, og man ikke lige finder det, man leder efter, så er det ikke ensbetydende med, at man ikke finder noget. Noget uventet og bedre kan pludselig dukke op.

 

Marie: “… Og selv om den måske lugter lidt, kan den altså godt vaskes!”

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook. Vi ses igen i Odense 25. august!

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!