Emma elsker farver og brugt tøj! - Veras Vintage

Emma elsker farver og brugt tøj!

Mød #Verasdamer

Med Veras tøjbytte er Emmas tøj blevet mere varieret – hun tør mer’, og det er hun vild med. Og vi er vilde med Emma! Mød ugens medlem her.

 

 

Emma på 23 er ugens medlem i Veras, fordi hun er så optur! Til dagligt arbejder Emma på Experimentariet, og hendes tøj kan, ifølge hende selv, ikke blive farverigt nok. Vi elsker det!

 

 

Hvor hørte du første gang om Veras?
Jeg hørte min kollage snakke om, at man kunne bytte sit tøj til nyt. Og så undersøgte jeg det, og meldte mig ind med det samme!

 

Hvorfor er du vild med Veras?
 Jeg synes det er fedt, at man kan få noget ud af sit tøj – for det er så ærgerligt, at det bare hænger derhjemme. Så er det fedt, at man kan aflevere det, så det bliver brugt, og at man også kan få noget ud af det selv – altså point, som man kan shoppe for.

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Det er svært! Blandet. Jeg går mest i vintagetøj og farvet tøj, så farvet som muligt!

 

Hvad er det bedste, du har byttet dig til?
Det er et godt spørgsmål! Jeg tror, at det er den vintagekjole, som jeg lige har fået med hjem i dag! Den glæder jeg mig til at gå med.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Ja, det synes jeg! Mit klædeskab er meget mere varieret nu, og jeg er blevet modigere. Jeg prøver flere nye ting nu!

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Det giver bare super god mening at deles om sit tøj! Vi er jo rigtig mange, der godt kan lide at få nyt tøj og prøve noget nyt. Så er det jo mega fedt at vi kan deles om det og inspirere hinanden også – for der kommer jo hele tiden nyt tøj!

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Man skal ikke være bange for at prøve tingene på, altså selvom det måske ikke umiddelbart er noget, som passer ind i ens stil. Man kan blive overrasket og finde nogle gode ting.

 

Hvad er det brugt tøj kan, som nyt ikke kan?
Brugt tøj er allerede ude af stil, forstået på den måde, at nyt tøj jo hele tiden skal følge en bestemt trend. Derfor kan man hele tiden finde noget, der passer ind i ens egen stil, når man shopper brugt tøj, fordi man ikke nødvendigvis skal købe tøj efter de tendenser, der er lige nu og her.

 

Hvad er dit funfact?
Jeg har flere par øreringe end jeg har sæt undertøj!

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras?
Finurlig, spraglet og udforskende!

 

emmaraucollage

Lær Emma meget bedre at kende på hendes Facebook og Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!