Seje Elisabeth har kun købt bæredygtigt tøj de sidste to år! - Veras Vintage

Seje Elisabeth har kun købt bæredygtigt tøj de sidste to år!

Mød #Verasdamer

Elisabeth har længe gerne ville bytte tøj med veninderne, og så fandt hun Veras tøjbytte – love at first sight! Mød ugens medlem, hvis tip er at prioritere kvalitet over pris.

 

 

Ugens medlem er 20-årige Elisabeth, som har været medlem i klubben det sidste halve år. Elisabeth er netop startet på at læse International Samfundsfag på RUC, og har for nyligt introduceret sin søster, Rebecca, for sit fælles klædeskab.

 

Hvor hørte du første gang om Veras?
Jeg mener, at det var gennem Facebook.

 

Hvorfor er du vild med Veras?
Det der fangede mig, var slow fashion konceptet bag Veras. I stedet for at gå ud og købe noget der er nyproduceret, så kan man bytte sig til noget tøj, som andre ikke har glæde af mere – men som du selv synes er et nyt fund.
Jeg har også før tænkt på, hvorfor man ikke deler mere tøj med ens veninder? Og så så jeg, at det var lidt den ide, Veras havde med et fælles klædeskab.

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg vil sige, at min stil er behagelig basic med lidt kant. Jeg prøver at finde ting, jeg kan gå med i mange sammenhænge, som også er lidt speciele. Oven i det vil jeg sige, at det er i gang med at blive bæredygtigt. Jeg har kun købt bæredygtigt og genbrugs tøj de sidste to år. Og haft det rigtig sjovt med den udfordring.

 

Hvad er det bedste, du har byttet dig til?
En lille groovy bluse.

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Ja, det synes jeg. Jeg har tænkt meget over, at det er sundt for ens klædeskab at få skiftet ting ud, som man ikke går med. Og i stedet får noget ‘nyt’.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Fordi det er en regnbue af muligheder.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Tænk kvalitet frem for pris.

 

Hvad er det brugt tøj kan, som nyt ikke kan?
Få et nyt liv.

 

Hvad er dit funfact?
Det må være "dagensudfordring”: som er at prøve at finde noget, som jeg ikke har gået med i lang tid, eller nogensiden, og tage det på.

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras
Du er flot.

 

elisabethwandelcollage

Lær Elisabeth endnu bedre at ved at følge hende på hendes Facebook og Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!