Ericka Janes 4. gang på Veras Market: Her er mine bedste loppetips, tricks og genbrugsråd - Veras Vintage

Ericka Janes 4. gang på Veras Market: Her er mine bedste loppetips, tricks og genbrugsråd

Mød #Verasdamer

Ved du, at udover at være aktuel med singlen "Better Off”, er den 23-årige sangerinde, Ericka Jane, rutineret loppegænger hos Veras? Den flotte dame er faktisk fast gæst på Veras Market, og har solgt ud af sin absurd flotte garderobe flere gange – senest 25. august under Buen. Nu var det altså på tide, at vi tog en snak med Ericka, mens hun loppede løs, og udfrittede hende om alt dét, der i hendes øjne gør genbrug unikt, hvordan man kontrollerer sin shoppetrang og hvorfor, hun har solgt ud på Veras så mange gange.

 

Har du i øvrigt tjekket streetstylen eller det fulde galleri fra dagen? Der er massevis af genbrugsinspiration at hente.

 

Hvis din loppetrang dukker op i dig, mens du læser Erickas interview, så glæd dig til på søndag, hvor vi igen afholder marked – denne gang en Sex & The City edition. Hurraaa! Stik forbi det helt udsolgte marked fra 10-15, når Buen igen fyldes med flotte mennesker, sprøde garderober og opturs søndagsvibe. Læs meget mere om hele SATC-festivitas på Facebook.

 

Og så tilbage til det, det hele handler om: Ericka!

 

Kærligst,

Veras damer

 

Bedste genbrugsspots i København?

 

Ericka er en dame med 100% styr på genbrugsstilen, og det vi selvfølgelig allerførst vil høre om er – hvor shopper hun sine vilde genbrugskup?! Og hun afslører straks, at der et par hundrede meter op ad Gammel Kongevej ligger et helt særligt sted..

 

"Min yndlings genbrug på Vesterbro må være den Røde Kors butik, der er lige på hjørnet ved Værnedamsvej, lige ved siden af Ganni”, lyder det fra den smukke sangerinde. "Mit pladeselskab og management har kontor lige der på hjørnet. Så hver gang jeg er til møde hos dem, tager jeg ind forbi.”

 

Men det er ikke bare genbrugsspottet på Værnedamsvej, Ericka ligger vejen forbi for at finde genbrugskup: "Jeg synes, det er fedt, at jeg kan komme ud og finde noget mere unikt i genbrug. Noget man ikke vil støde på i almindelige butikker. Jeg kommer rigtig meget her på Veras Market. Men ellers er jeg også en del i Studiestræde både i Veras og i Knigge.”

 

"Det er jo bare vildt det, der med, at man kan gå rundt på Veras Market, og kigge på ting og tænke "ej hvorfor sælger de det? – Det er jo mega fedt!”. Også er det er så fedt, at man kan give tøjet noget nyt liv”, lyder det fra damen.

 

Max loppehygge, fællesskab og bedste salgstrick

Hele fire gange har Ericka solgt ud på markedet, og er i dén grad en af #verasdamer. Men hvad er det præcis, der er så nice ved Veras? "Jeg kan godt lide den personlige kontakt og jeg synes, det er fedt at se, hvem der kigger på det tøj man har gået i. Og også at se hvem man giver det videre til. Det er jo bare vildt hyggeligt og skaber et dejligt fællesskab.” 

 

Til dette marked deler Ericka standen med sin søde veninde, og de går heller ikke her ned på hygge. Damerne har taget lækre godter med fra garderoben, og selvom salget kører derudaf, er der stadig nogle items, de undrer sig over ikke er revet væk, da vi møder hende: "Jeg har en Ganni kjole i leopard, som jeg undrer mig over ikke er revet væk endnu. Og så har jeg en velvet blazer til salg, som jeg faktisk har købt i den Røde Kors jeg snakkede om, med skulderpuder i – den er virkelig, virkelig fed.” 

 

Men mon ikke både kjole og blazer blev solgt senere på dagen, så en anden dejlig dame kan fik glæde af tøjet langt ud i fremtiden?

 

Og hvad er det så, Ericka gør så godt, så hun stort set får solgt alt ud på en loppedag? "Jeg synes det er rigtig sjovt at farvekoordinere, det er ret flot og lokker folk til. Og så hen over dagen sætter jeg skilte på med de ting, der er lidt sværere at sælge. Og ellers kan jeg godt lide at lave pakkeløsninger.” 

 

Farvekoordinering, pakkeløsninger og skilte. Genialt – det husker du også lige næste gang, du sælger ud på loppe, ikk’?

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på FacebookKøb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Styr din shoppetrang med 48-timers-reglen

I Veras arbejder vi enormt meget for at skabe mere bæredygtighed i hverdagen – og gøre det nemt for alle at tage det bæredygtige valg. Og også her har Ericka et godt tip, der kan gøre din shopping lige en tand mere bæredygtig: "Et tip er – når du er ude at shoppe så giv lige dig selv 48 timer før du køber det. Tænk over om det virkelig er noget du har brug for. Det er noget jeg selv gør, og hvis jeg drømmer om det om natten eller bare ikke kan få det ud af hovedet, så køber jeg det. Men hvis jeg har brug for nogen til at minde mig om det, så er det ikke det værd.” 

 

Man kan sagtens have top god stil, selvom man shopper med omtanke! Se meget mere til Erickas lækre garderobe på hendes instagram.

 

Sælg ud og køb nyt brugt!

Og selvom man er standholder, er der stadig plads til at tage på loppejagt på markedet. Vi møder Ericka flere gange i løbet af dagen, hvor hun er på rov efter nye godter – og hun er især på udkig efter et par hvide cowboy boots, som hun ikke fik fingrene i markedet forinden: "Sidste gang jeg var her, prøvede jeg nemlig to par, men jeg købte dem sgu ikke – og det fortryder jeg lidt. Så jeg håber, at der er nogle andre, der sælger sådan et par.”

 

Ericka, vi håber du fandt dine hvide boots, og tusinde tak fordi vi måtte tage en snak med dig – vi glæder os max til at loppe med dig igen! <3

 

Hvis du selv er på udkig efter et helt særligt genbrugskup, så kom forbi vores butikker i Odense og København, på søndag til SATC-Edition under Buen eller tjek alle vores unikke items på webshoppen – som fx de nyeste varer lige her:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!