Annika er vild med de penge hun kan spare hos Veras - Veras Vintage

Annika er vild med de penge hun kan spare hos Veras

Mød #Verasdamer

Tilbudsjægeren, Annika, orker ikke loppemarkeder, men ELSKER at shoppe brugt. Ugens medlem er glad for bæredygtighedsaspektet ved brugt-shopping, og så bliver hun tit overrasket over kvaliteten af vintagetøj.

 

Søde Annika på 24 år er ugens medlem i uge 35! Hun har været medlem i Veras gennem det sidste års tid, og elsker konceptet, fordi det giver hende mulighed for at shoppe en masse genbrug uden at det koster hende noget særligt. Annika er nemlig lidt af en tilbudsjæger!

 

Søde Annika på 24 år er ugens medlem i uge 35! Hun har været medlem i Veras gennem det sidste års tid, og elsker konceptet, fordi det giver hende mulighed for at shoppe en masse genbrug uden at det koster hende noget særligt. Annika er nemlig lidt af en tilbudsjæger!

 

Hvor hørte du første gang om Veras?
Jeg tror jeg hørte det over Instagram og hørte der begyndte at være et bæredygtigt byttekoncept. Så blev jeg meget interesseret. Da jeg fandt jer boede I i Vendersgade, hvor jeg begyndte at komme lidt i butikken. Det lød vildt nice – lige det jeg havde brug for. Jeg er ikke typen der tager til loppemarkeder, så det passede bare. Det er et mega fedt koncept, der barer kører rundt!

 

Hvorfor er du vild med Veras?
Jamen især det med, at der hele tiden kan være udskiftning i garderoben. At jeg hele tiden kan få nyt tøj, uden at smide penge efter det. Jeg kan vildt godt lide, at det ikke kun er sæsonpræget, der er lidt af det hele, hele tiden.

 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg elsker at gå på opdagelse efter nyt tøj. Jeg elsker at blande genbrug og nyt tøj og skabe min egen stil.

 

Hvad er det bedste, du har byttet dig til?
Jeg tror det var en lyseblå ruskindsnederdel. Jeg kender ikke mærket, men den er jeg vildt glad for!

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?
Det vil jeg sige. Hvis jeg skal købe noget nyt, så er det af høj kvalitet. Og så bruger jeg Veras til basicvarer, sporstøj og specielle items. Det er en god blanding og jeg er blevet bevidst om hvad jeg køber og overvejer mere mine køb.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?
Det der med at det er bæredygtigt; cirkeløkonomi! Det er jo bare det nye sort. Der er så mange gode pointer med, at vi ikke skal producere så meget nyt tøj, for der er så mange andre, der kan få glæde af ens og hinandens.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?
Man skal give sig tid til det og til at prøve det af. Man kan have svært ved at finde noget, hvis man har for travlt. Man skal gå på opdagelse. Nemlig det her med, at man måske skal overveje de ting, man går ud og bruger penge på, at det er en god kvalitet osv. Resten kan findes!

 

Hvad er det brugt tøj kan, som nyt ikke kan?
Jeg synes ofte man kan blive overrasket over kvaliteten og så er der ofte et print eller et snit, som man ikke er vant til at finde i butikkerne! Vintage og generelt second hand kan virkelig overraske en!

 

Hvad er dit funfact?
Jeg er total tilbudjæger. Det kan jeg bruge lang tid på!

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras?
Nysgerrig, realist; bevidst om miljøet, kan godt lide at skille mig ud.

 

annikacollage

Lær Annika bedre at kende på hendes Facebook og Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!