Nyhed i Veras: V-Cycle Collection 3 - Charter Travel Edition - Veras Vintage

Nyhed i Veras: V-Cycle Collection 3 – Charter Travel Edition

Bagom Veras

 

Nu lander V-cycle Collection 3 – Charter Travel Edition, en kollektion nøje kurateret af 100% genbrugte items, der emmer af hver sin helt igennem unikke feriefortælling. Tag med syd på og oplev feriestemning med #Vcyclecollection.

 

 

Vintage silk shirt, 490,-

 

 

Veras V-Cycle Collection er et koncept bestående af unikke kollektioner kurateret af vintage skatte, der satser på høj kvalitet og tager afstand til modens til tider dikterende trends. Nu lander #Vcyclecollection 3 – Charter Travel Edition, der, som sine forgængere, stiller skarpt på storytelling og herunder især de historier hvert stykke tøj rummer, og som vi kun på baggrund af tøjets detaljer kan spore os ind på. Denne ekstra dybde giver det en enestående værdi, der er værd at passe på, da netop tøj købt fra ny mangler denne dimension.

 

Med V-Cycle værner vi om miljøet, men mest af alt om tøjet og dets individuelle fortælling, – ikke nok med at du og jeg kan få glæde af de unikke styles, så kan måske også andre på sigt få det, hvis vi passer på vores tøj <3

 

Veras V-cycle Collection Charter Travel Edition er håndteret, kvalitetssikret og selektivt udvalgt blandt vintage tøj i slidstærke materiale med op til 90 år på bagen.

 

 

Se her udvalgte styles fra den brugte kollektion eller hop forbi webshoppen, hvor du på mandag d. 22.06 kl. 15.00 kan shoppe kollektionen. Husk der som altid kun er én af hver <3

 

 

 

Mod varmere himmelstrøg 

 

Rodier 2-piece, 990,-

I 20’erne og 30’erne valfartede danskerne til vestkysten og de velkendte badehoteller for at opleve hvide sandstrande og dansk idyl en masse, men alt dette blev sat på stand by, som følge af krigen og fik en revival, da Simon Spies i 50’erne introduceret danskerne for fænomenet charterferie.

 

I 60’erne begyndte den almene lønmodtager for alvor at søge mod varmere og fremmede himmelstrøg, og nu kunne man pludselig finde danskerne med fødderne dybt begravet i middelhavskystens sandkorn med en sundowner i sin hånd.

 

 

Vintage shirt, 440,- // Vintage dres, 880,-

 

 

Charterferien blev populær, da det var en nem og tilgængelig rejseform, der tilbød (og fortsat tilbyder) fly, hotel, mad, drikke, sol, strand og oplevelser i en pakke – og på netop disse rejser mødte den almene dansker nu nye og mere eksotiske kulturer.

 

Det blev alment at hive souvenirs med hjem og herunder sjove og fremmede beklædningsgenstande i et væld af farver og kuriøse print – og netop i Veras V-cycle Collection Charter Travel Edition vil du finde vintage unikafund bragt hjem fra ferier i årerne fra især 60’erne og frem til 90’erne.

 

 

 

Oplev feriestemningen med Veras

 

30’s silk dress, 660,- // Vintage beach robe, 770,- // Vintage playsuit, 490,-

 

Tag sydpå med Veras eller nøjes med at sprede den opløftende ferieånd herhjemme med unikke og håndplukkede vintage fund, der hver især fortæller sin egen historie fra hver sin ferie, der både kan være oplevet hjemme, såvel som i Europa, såvel som i resten af verden.

 

 

 

 Vintage kimono, 490,- // Vintage body, 330,- // Vintage kimono, 990,-

 

 

Bag kollektionen

Som en del af vores cirkulære genbrugsunivers lancerer Veras hver anden måned en ny, brugt kollektion – en kollektion kurateret af 100% kvalitetssikret og slidstærkt genbrugstøj. I Veras handler nyt ikke om ny-produceret, men om, at det føles nyt for os, og den følelse vil vi gerne give videre gennem brugt tøj.

 

 

Grundlægger og direktør i Veras har stærke holdninger til, hvad vores klimasynder ved ‘‘nye kollektioner’’ skaber:

 

“Modebilledet er bygget op om behov og begær. Om at købe nyt. Og det er dét som er vores største klimasynder. Vi køber mere end hvad vi reelt har brug for – hvorvidt det er brugt eller ej, så skal vi købe mindre, bruge mere, bytte, låne, leje og dele. Og hvis vi reelt skal udvikle en bæredygtig tøjindustri, så handler det ikke (udelukkende) om at vi skal købe tøj af bæredygtige materialer. Det handler om, at vi kun skal købe det tøj, som vi reelt sætter pris på og har et stærkt tilknytningsforhold til.”

 

Udtaler Rebecca Vera Stahnke.

 

 

 

Vintage kimono, 880,-

 

 

Veras er sat i verden for at alle, let og tilgængeligt, kan forny deres garderobe bæredygtigt. I Veras kæmper vi hver dag for vores #veravolution, hvor vi gennem vores cirkulære genbrugsunivers hjælper #verasdamer til at forny garderoben på en ansvarlig og bæredygtig måde. Sammen stopper vi tøjspild og mindsker mængden af nyindkøbt og kasseret tøj ved at bytte, shoppe og sælge brugt. Veras har nogle af landets mest populære genbrugstøjmarkeder og to vintage- og tøjbyttebutikker i København og Odense samt en webshop.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!