Nyt V-cycle drop: Se den perfekte strikketaske - Veras Vintage

Nyt V-cycle drop: Se den perfekte strikketaske

Bagom Veras

V-cycle er tilbage – denne gang med en ny fin lille sag lavet af… dækkeservietter! Whaaat?! Se mere om vores upcyclede goodies, der som altid er lavet af 100% kasserede tekstiler og syet i Kbh.

 

Indrømmet: Vejret er skiftet, men kalenderen siger stadig "sommer”, og den følelse vil vi gerne holde fast i, bare liiiiidt endnu. Vores nye V-cycle drop er derfor sprængfyldt med flotte farver, pæne prints og sommerlig smock. Nå ja, og så en lille ekstra sag…

 

Vi har nemlig denne gang forsøgt os med en en ny model – oooog hvis vi selv skal sige det (og det skal vi vel egentlig?!), er den blevet monster cool! Smukke dekorative dækkeservietter, som du måske kender fra din mormor eller oppe fra sommerhuset, er blevet tryllet om til de fineste små pose-tasker. Perfekte til dit strikketøj (og yes, vi er vel alle hoppet på den corona-vogn) eller til en aften i byen. Den kan bruges på flere forskellige måde, og så er den selvfølgelig ligesom resten af vores v-cycle sager lavet af kasserede tekstiler og håndsyet her i KBH. Tal om god samvittighed!

 

Skal du bare ha’ upcyclede sager nu? Hop ind og find din upcyclede V-cycle favorit her!

 

Vi upcycles ved!

 

Kærligst

Damerne bag Veras

 

Må vi præsentere: Tasken, der er for cute til at undvære!

Vi kan ligeså godt sige det, som det er: Den her taske er alt for cute! Vi synes i hvert fald, at det nyeste medlem af V-cycle familien, scorer max på nuttethedsskalaen. V-cycle Pouch bag er perfekt, hvis du bare lige skal have lidt med eller måske som en lille taske ned i en større taske. Og så er den lavet af gamle dækkeservietter – weeeee love!

 

Sig hej til vores V-cycle Pouch bag! I forskellige modeller, farver og mønstre – men alle lavet af kasserede dækkeservietter og syet i hånden. Shop din favorit her.

 

Pouch tasken er VILDT smart! Den kan nemlig bæres på flere forskellige måder; på ryggen, over skulderen, eller lige hvad dine kreative evner indbyder til. Og så har tasken en smart lukkefunktion med dens snøre, som gør det nemt at få fat i dine ting OG sørger for at dine ting bliver i pouchen – smart, ikk’?

 

Over skulderen eller bag på ryggen? Pouch tasken kan det hele – og stropperne er samtidig en mega cool lukkefunktion.

 

 

V-cycle Origami goes blue

Fuld flor, cool camo eller herlige huller – dette drop af V-cycle origami bags kan det hele! Og så kører vi den ind med et hint af blå i denne omgang. Hvilken én er din favorit? Der er noget for en hver smag, men du skal være hurtig – hver taske er nemlig unik!

 

Camo eller frugter  – der er noget for en hver #verasdame. Snup din V-cycle Origami bag her.

 

Basic is back: Totes med et twist

Den basic tote er tilbage igen, men nu med et lille twist! Vi har nemlig haft vores tænker på og brygget videre på den klassiske model – og skabt et ret sejt design. Den hemmelige opskrift, spørg’ du? Et viskestykke! Vi har lavet alle de nye totes af viskestykker! WHAAAAT, kan man det!? Selfølgelig kan man det, og de er blevet sindsygt fine. Du kan jo selv tjekke dem ud nedenfor.

 

Samme form, forskelligt materiale. Vores V-cycle Tote er lavet ud af labre viskestykker – sejere bliver det vidst ikke. 

 

Shop V-cycle før alle andre

Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af vores V-cycle nyheder, så tilmeld dig vores V-cycle mailingliste og få lov at shoppe vores upcycling før alle andre. Vi sender en mail med direkte links, så du kan snuppe din favorit hjemme fra sofaen. Sign dig up, stay tuned og shop DKs mest bæredygtige items.

 

 

Haps de nyeste V-cycle items

 

 

 

Veras upcyclede V-cycle kollektioner er en del af Veras Workshop, der rummer tre sammenspillende koncepter: Veras UpcyclingVeras Repair og Veras Care. Med Veras Upcycling syer vi kasserede tekstiler fra Veras tøjbytte om til nye godter – og tager imod brugte tekstiler fra dit hjem. I Veras Repair fikser vi dit yndlingstøj på markeder og i butikker, så du kan bruge det igen og igen, og med Veras Care gir’ vi dig den bedste pleje til dit brugte tøj, så det holder for ever and ever (and ever ever!). Veras Workshop gør det endnu nemmere for dig at forbruge ansvarligt og mindske tøjspild <3 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!