Rebecca Vera på loppejagt: Loppefund i Nørrebrohallen til V-Cycle Collection #Verasloppejagt - Veras Vintage

Rebecca Vera på loppejagt: Loppefund i Nørrebrohallen til V-Cycle Collection #Verasloppejagt

Style brugt

Jeg er kamp hamrende stolt af det nye ben vi i Veras tager i 2020, med fokus på upcycling og repair. Startskuddet er lydt, da vores V-Cycle Collection er lavet af (jaaaa!) 100% bæredygtige materialer, nemlig kasserede DFD materialer., der består af 2 unikke typer af jakker man selv kan customize og en totebag (der i øvrigt er den PERFEKTE loppetaske!). Desuden er alt produceret lokalt i Danmark og syet af kvinder. Vi har også tænkt genbrugs opturs kvaliteter ind i designet, som også er bæredygtigt, da alt er onesize, kan bruges på flere måder og kun laves på bestilling, så vi sikrer os at alt fra kollektionen får et langt liv og bliver passet på i lang tid fremover.

 

Den nye mode har den brugte mode, hvor vi deler, låner og bytter med hinanden. Hvor vi forbruger mindre, og bruger mere. Hvor vi giver hinanden plads til at være os selv og går i hvad end vi har lyst til og løfter hinanden og anerkender vores forskelligheder i udseende, tøjstil, farve, form og livsstil præcis fordi: At alt andet er fucking kedeligt! Hvem gider dog at være ligesom alle andre, når du kan være helt din egen og én af vores brugte #verasdamer?

 

Jeg har så meget OPTUR på over den her kollektion (og VOGUE har freakin’ skrevet om den!) og derfor har jeg dedikeret min #VERASLOPPEJAGT fra Veras Market på at finde brugte styles, som er geniale at style kollektionen med. Og venner, Nørrebrohallen  bugnede jo med de vildeste genbrugsfund – jeg håber i dør lige så meget over de ting, jeg har fundet til jer, som jeg gjorde!

 

 

 

Alle items er selvfølgelig at finde på webshoppen. Der er billeder med tilhørende links, hvis I scroller lidt ned. Som altid kan det afhentes i Studiestræde 27 i København og ellers sender vi hellere end gerne med posten til jer! <3

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

 

 

Loppefund #1 – Vintage robe og lange længder

Vintage robe 390,- // Cotton pants 220,- // V-Cycled Greta Coat 2699,- // Totebag Yellow 399,-

 

Rød, gul, orange – mix og match dit outfit i forskellige nuancer af samme farveskala og hold det enkelt med rene linjer og to lange statement pieces.

 

 

Loppeoutfit #2 – Nightie night

Vintage night top 220,- // Pippi jacket 1599,- // Totebag White Logo 399,-

 

Vintage natkjoler kan bruges til så meget mere end bare nattøj! Hop i dette outfit, hvis du er modig, eller par det med et par blå jeans og en turtleneck indenunder.

 

Loppeoutfit #3 – Yellow fever

70’s dress 590,- // Cowboy boots 330,- // Totebag Yellow 399,-

 

Kan man få for meget citrongul? Nej vel?! En kort 60’er kjole skriger på et par lange støvler, og med en kort jakke viser du benene frem.

 

Loppeoutfit #4 – Check you’self

Vintage blazer 490,- // Vintage pants 330,- // Pippi jacket 1599,- // Totebag Green 399,-

 

Print i massevis – hop i 2 x grønne tern, parret med den grønne totebag og smid en rød jakke i kontrasterende farve udover, og du har dig et statement outfit.

 

Loppeoutfit #5 – Drømmekåben

Vintage robe 990,- // Pippi jacket 1599,-  // Totebag White Drops 399,-

 

Vil du svæve væk på en lyserød sky? Den her lyserøde kåbe er jo to die for, matchet med den lyserøde jakke og en hvid tote i samme nuancer – keep it simple, kåben tager al opmærksomheden – og det er fedt!

 

Loppeoutfit #6 – Print perfection

 

Vintage dress 660,- // V-Cycled Elsa Jacket 1599,- // Totebag Dark Blue 399,-

 

Miks to gange print og sørg for at have en gennemgående farve; som den blå, der både går igen på taske, kjole og jakke, som binder det hele sammen.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder.

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!