Kom indenfor i Rebecca Veras spraglede klædeskab - Veras Vintage

Kom indenfor i Rebecca Veras spraglede klædeskab

Style brugt

Vores alle sammens Rebecca Vera er tilbage med hendes personlige, farvestrålende og altid unikke stil. På vores webshop kan du altid shoppe og få max inspiration fra Rebeccas garderobe under kategorien #shoprebeccaveras.

 

I denne uge lander der masser af nye, sprøde genbrugsitems fra Veras klædeskab. Vi præsenterer et lille udvalg med vores absolutte yndlings styles. Skynd dig ind på vores webshop, og få fingrene i det sprøde genbrugs kluns. Men vent ikke for længe der er jo kun én af hver.

 

… og måske dit falkeblik spotter et lille sneakpeak på Veras helt egen upcycling kollektion, der er lavet i samarbejde med DFD. Kom forbi til vores launch i Studiestræde 27 næste torsdag, vi lover, at det bliver max optur. Læs mere om hele eventen på Facebook.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Det her lyserøde mekka kan nu blive dit! Tjek lige de svedigste Kappa bukser til 250,- solgt og den fine vintage blazer til 550,-. Den perfekte kombination mellem chick og sporty!

 

 

Er du også vild med jumpsuits? Få fingrene i denne lækre blomster sag til 290,-, der sætter gang i hvilken som helt fest! 

 

 

Drømmer du allerede om varmere himmelstrøg? Få en snert af sommer, hop i den fineste kjole til 880,- solgt, mens du venter. Den alt for seje jakke er en del af Veras samarbejde med DFD, og lavet af 100% kasserede materiale. Den og meget andet kommer snart til salg på vores webshop – så stay tuned!

 

 

De brandvarme fløjlsbukser til 490,- venter på dig, i en farve, der kun kan gøre det glad i låget! Tilføj den fineste vintage tee til 250,- for et komplet gennemført look <3

 

 

Lady in pink! Det her outfit er til dig, der elsker strukturer og materialer. Den pink blazer er vintage og koster 590 ,- solgt, menss bukserne er fra Yves Sain Laurent og de mest behagelige af slagsen til bare 590,-!  

 

 

Få fingrene i det sprøde outfit inden weekenden, så du kan go all disco! I det her jumpsuit til 990,-  solgt kan du easy peasy dresse up til en vild aften i byen. Og du kan selvfølgelig også få fingrene i vintage bæltet for bare 290,-! 

 

 

Få en forsmag på sommeren med denne fantastiske Rodier Paris skjorte til 390,- og en smuk vintage blomster nederdel til 660,- 

 

 

Den her vintage blonde kjole tåler ingen sammenligning. Du kan få fingrene i den for bare 690,- 

 

 

TJEK DET UD! Det her babyblå pastel outfit er så sprødt. Den ternede vintage blazer til 550,- går man aldrig galt i byen med, og så slet ikke med en vintage buks til 490,-, der bare sidder til UG!

 

 

Og til slut – endnu en vintage blazer til 490,- , du ikke kan leve uden! Sat sammen med en simpel, men så smuk kjole til 490,- med det fineste blomster print. Tilfør dit outfit lidt ekstra kant med de sejeste Dr. Martens loafers til bare 330,- 

 

Vidste du, at vi har en online webshop med over 500 nye, brugte varer, som du kan shoppe eller bytte dig til? Faktisk rammer 20 nye, brugte varer webshoppen hver eneste dag. Vi har fri fragt over 800,- (ellers 40,-)! Du kan også afhente gratis i butik. Og som en ekstra service giver vi 14 dages returret på alle køb <3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!