Brug ét item på 6 måder: Sådan bruger du tørklædet - Veras Vintage

Brug ét item på 6 måder: Sådan bruger du tørklædet

Style brugt

Jeg-har-ikke-noget-at-tage-på-fænomenet rammer os alle i ny og næ og hvor kan det bare være frustrerende. Som regel er det en overdramatisering af situationen, selvom vi ikke er meget for at indrømme det, men det ændrer desværre ikke på hvordan vi nogen gange føler. Vi kan selvfølgelig starte med at låne, dele og bytte med veninderne – men endnu bedre er altså at se mulighederne i ens klædeskab og bruge ens tøj på flere måder!

 

 

Så hvordan kommer man så problemet til livs og er det overhovedet muligt? Har du tøjkrise og ingen penge på lommen? Vælg den billige (og grønne) løsning, når #verasdamer guider dig til at se mulighederne i dit klædeskab for #nyteryt.

 

I dag tager vi fat i et item, som du kan style og bruge på 6 måder. Èt item, der trækker tråde tilbage til et af populærkulturens mest intense årtier, og nu gør det vildeste comeback. I dag er det famøse silketørklædet, der står for tur.

 

De fleste af os ejer 1 eller 3.000 og er lidt på bar bund over, hvordan man håndterer det, hvis ikke vi liiige magter at gå med det som klud om halsen, så har vi her 6 smarte og lette måder til hvordan du kan se mulighederne i dit klædskab, så vi sammen bekæmper den potentielle tøjkrise uden at skulle punge op og uden at skulle overforbruge af vores planets ressourcer, smart ik?

 

Kærligst,

Veras damer

 

1. Top den op for 90’er feeling

Kan du huske det? Britney gjorde det, Spice Girls gjorde det og Beyonce gjorde det, så hvorfor skulle vi ikke gøre det? Dette look trækker de længste tråde tilbage til et af populærkulturens mest intense årtier. Det lader til, at 90’erne nu gør det vildeste comeback. Vi kan nævne i flæng: Buffalo-sko, jeans besat med similisten, lak i alle former og farver og nu også silketørklædet som top. Vi synes det ser top (no pun intended) tjekket ud, men hvad synes du?

 

 

2. Altid hårkontrol i håret

Smæk tørklædet i håret for lidt 60’er og boheme stemning. Lad det kontrollerer dine lokker og tilføj lidt ekstra blikfang ved at flette det i håret eller ved at bruge det som hårbånd. Det er da lidt cute!

 

 

3. Livets tørklæde

Imiter et cool bælte ved at sno tørklædet om livet og lad enderne hænge løst. Med skarpe farver og i lækkert silke kan det booste ethvert outfit max!

 

Silk Scarf 220 DKK  /  Vintage Japanese Scarf 190 DKK/Point  /  Vintage Scarf 190 DKK 

 

4. Tips til tasken: Wrap it up

 

Føler du, at din taske godt kunne bruge et lille pift? Pimp din taske op med silketørklædet for større variation i dit håndtaske udvalg og skab nye og sjove farvespil. Flet det rundt om hanken eller nøjes med at binde en enkelt knude, så der plads til masser af flow og drama.

 

Eller har du også shoppet lidt for mange genbrugsvarer og har glemt et net til at bære dem hjem? Frygt ej! Tag tørklædet fra halsen og bind den om til en hurtig tote bag og slyng den om armen, så er det problem fixed.

 

 

Gør som smukke Louise og hop i tørklæde fra (næsten) top til tå! Tjek vores webshop for mange flere produkter og meget mere inspiration!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!