Rebecca Vera guider: 3 måder du styler din sommerkjole til vinterbrug - Veras Vintage

Rebecca Vera guider: 3 måder du styler din sommerkjole til vinterbrug

Style brugt

I denne uges #shoprebeccevares drop giver vores helt egen Lady Boss, Rebecca Vera, dig tips og tricks til, hvordan du kan style sommerkjolen om vinteren. Optur, ikk’?

 

Sommerkjole? Vintertid? Hos os hedder det brug tøjet året rundt – altid, hele tiden. Det handler om at se tøjets muligheder frem for begrænsninger, ikk’? Så lad den bare hænge fremme året rundt i stedet for at pakke den væk. Træk et par bukser under for et mere afslappet look, hiv en strik over for max comfyness eller tilføj et par høje støvler for et feminint touch. Én ting er sikkert: mulighederne er uendelige og kun du sætter grænserne!

 

Rebecca Veras garderobe kan blive din. Og vil du se det in motion, så er vi netop begyndt at lave Reels på insta, så hop forbi @verasvintagedk og se hvor godt det gik og snup stilen as we speak på verasvintage.dk – but be fast or be sad, der er kun én af hver!

 

God fredag venner <3

 

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

 

Brug én farve: Fyr en jakke over & et par lange støvler

 

Vintage kviltet jakke // Vintage silkeskjorte // Vintage blomstret kjole 

 

Go all in på vintage for retro vibes som her eller mix og match stilarter – lad dog én ting være reglen: rock én farve to the max og skab et spil ved at bruge en mønstret item i samme farve, som den blomstret sommerkjole, så det hele ikke går i ét med hinanden. Lag-på-lag er altid en sikker vinder om vinteren, da du på denne måde nemt kan justere dit outfit efter temperaturen i løbet af en dag. Smart, ikk’?

 

Mix mønstre: Varm strik & jeans

 

Multifarvet strik // Vintage skjortekjole // Dr. Martens velour støvler 

 

Leg med mønstrer og materialer for et mere visuelt interessant look – men pas på du ikke overgør det, da det kan gå hen og blive rodet. Derfor er det en god idé at finde nogle fællesnævner i form af farver. Fx går her blå igen i henholdsvis jeans, kjole og strik.

Pssssst: En god strik er og bliver essentiel i den vintergarderobe, og det fede ved den er, at den nærmest går godt til alt og kan styles på alverdens måder!

 

Tone-i-tone: Højhalset tee & sweat pants

 

Vintage natkjole // 90’er rullekrave

 

Tone-i-tone kan altså bare et eller andet! Eller er det bare os? Tone-i-tone er genialt til at skabe et mere roligt og ensartet outfit, hvilket er ret pleasing for ens øjne. Leg med samme sarte nuancer for et mere delikat look som her eller gå all in på pangfarver for et festligt outfit. Valget er dit!

 

 

Vil du se mere af Rebecca Veras klædeskab?

 

Hver uge kommer der nyt brugt op, fra vores grundlæggers farverige, legende klædeskab, som kan blive dit. Hop ind på verasvintage.dk og find alt fra Rebecca Veras garderobe under tagget her.  Sign dig op til vores nyhedsbrev, så du får klunset serveret direkte i indbakken før alle andre <3

 

 

Husk: Selvom du shopper brugt, så shop kun det, som du virkelig har brug for og vil holde af og passe på, i flere år. For selvom det er brugt, skal vi stadig forbruge med sund fornuft, ikk’? 

 


 

Støt #veras4ever. Shop med sund fornuft for miljøet og din pengepung!

? Afhent i Studiestræde 27, Kbh gratis

? Få tilsendt med DAO for 40,- / 50,- for hjemmelevering

? Gratis fragt over 800,-

? Altid 14 dages ombytte

? 20 nye, brugte varer hver dag

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!