Kirke klar til din store dag: 6 konfirmandsoutfits du må eje - Veras Vintage

Kirke klar til din store dag: 6 konfirmandsoutfits du må eje

Style brugt

Går du også og lurer efter det helt perfekte outfit til din store dag? Konfirmationssæsonen banker på døren, og udover at du skal fyre op for den fedeste fest – ja så skal du da føle dig selv max, når du er i familie og vennernes fokus hele dagen. Og hvorfor så egentlig ligne alle andre? I Veras har vi det bedst, når vi får fingrene i dét ingen andre har. Så er det heldigt, at der altid kun er én af hver unikke vare i Veras!

 

Vi har sammensat en masse liret kluns og 6 typer stilarter, du kan køre med. Dress dig op eller ned, miks og match – lige præcis som du fortrækker! Scroll ned og shop ind til den store dag, hvor vi giver garanti for det sejeste outfit blandt alle veninderne <3

 

Og et kæmpe tak til vores seje erhverspraktikant Rose for at stå modello og worke konfirmations-looket for lækkert! Rose skal selv konfirmeres til maj, så hun glæder sig ligeså meget som alle jer ladies in white derude!

 

Here we go <3

 

Kærligst,

Rose & Veras damer

 

Elegant church lady

 

Peplum cotton dress // Vintage buttoned lace shirt// Black patent belt

 

Broderie anglaise vintage kjole // Color block belt (shop i Studiestræde 27)

Gå all in på det romantiske look kirken giver associationer til med lange skørter, vintage blonder og puffy skjorteærmer. Du kan med fordel dyrke lag-på-lag looket, og smide skjorten under til din fest. Tilføj lidt farve med et enkelt statement accessory.

 

Comfy fever

Er du den mere laid-back type, som elsker at have det komfortabelt og sjovt på samme tid? Så er det godt, at du helt selv bestemmer, hvor sporty cool du må være! I øvrigt er det mega sejt at turde dresse lidt ned til konfirmationen. Tilføj en lille hæl og føl dig lady-like samtidig!

 

 

Vintage bukser // Vintage soft sweatshirt // One shoulder top // Cool cat sunglasses (shop i Studiestræde 27)

 

 

90s leather jacket // Vintage balloon pants // Vintage sailor shirt // Black patent belt

 

Happy hippie days

Vintage linen co-ord

 

Vintage frilly statement pants // Vintage lace knit shirt //  Printed make-up bag &  heart sunglasses (shop i Studiestræde 27)

 

Med flæse og vest kører du stilen bedst! Embrace en mere funky og loose stil, mens du træder op af kirkegulvet og danser til Jungle Boogie hele natten lang.

 

Sweet as sugar

 

Bouclé jacket // Pleated vintage a-line skirt// Fitted roll neck // Vintage glitter bag
// Plastic fantastic pearl necklace (shop i Studiestræde 27)

 

 

Transparent gold dotted shirt // Stine Goya bukser // Pearl slippers (shop i Studiestræde 27)

 


Sporty like everyday

See-through bomber // Wide legged jeans

 

Denim og en bomberjakke er lige dig – også til konfirmation. Sørg for at din top indenunder er ekstra festlig og føl dig ekstra godt tilpas i et mere sporty look.

 

Plain jane

70s knit dress // Vintage leather bag

 

Sværg til ét item, som du også vil få brugt efter festdagen, selvom det er en kjole. Hold festen helt simpel – og mega smuk! – i denne drøm af en strikket kjole, som sidder tilpas stram til at du kan tage for dig af retterne, når der er gilde efter kirken. Strik er perfekt, for du vil ikke fryse!

3,2,1! Shop genbrugs-AMOK venner – hvem kommer først? Vi ses i kirken <3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!