V-cycle er tilbage - nu også med fine kraver - Veras Vintage

V-cycle er tilbage – nu også med fine kraver

Bagom Veras

Der er nye V-cycle godter på webben – og de er som altid upcyclede, lavet af 100% kasserede tekstiler og syet af kvinder lokalt i KBH. Nå ja, og så er de bare monster fine!

 

 

 

I har ventet i spænding, og vi har været max hurtige på symaskinerne for at kunne levere meget mere upcycling til jer – og venner, now is the time: Veras V-cycle er back in stock!

 

Sidste gang gav vi jer en ny japansk-inspireret origami taske, og I kunne vidst lide, hvad I så, for den var udsolgt på få timer! Denne gang giver vi jer meget mere af det I kender og elsker, og introducerer også en hel ny upcycling model, nemlig vores fine nye kraver.

 

Alt er selvfølgelig lavet af 100% kasserede tekstiler og er en del af vores upcycling strategi for at gøre endnu mere for at mindske tøjspild. Ooog så er det produceret af vores mega seje syerske, Viola, her i København.

 

Vi glæder os til at høre, hvad I synes – og til at give jer meget mere upcycling i fremtiden. Nå, nok snak: 1-2-3, find din V-cycle favorit på webben NU!

 

Kærligst,

Damerne bag Veras

 

 

 

Gamle favoritter i nye farver – og nu også kraver!

Why fix it if it isn’t broken? Vores nye V-cycle drop er igen fyldt flæser – på tasker, på stropper og på fine fine kraver. Vent hvad, kraver? Ja, kraver! For den nyeste model i V-cycle familien er en underskøn krave, som du kan bruge til at peppe hverdagsoutfittet op eller give yndlingskjolen en ny detalje.

 

Samtidig kommer droppet med en række af de tidligere modeller (fx origami tasken, som I tydeligvis ikke kan få nok af), men i nye farver og materialer. For det er jo det fine ved upcycling – alt er lavet af stofrester og kasserede tekstiler, så vi kan ikke lave de samme tasker igen. Vi fornyer os, og I får unikke items. Win win!

 

Origami (nederst t.v.) i nye klær’ (ps. hvor cute er det mønster lige?), flæsemodellen (t.h.) med lang skulderstrop og så en af vores fine nye kraver. Det hele kan blive dit lige her.

Mød den nye "V-cycle Collar”

Sammen med vores sy-dame, Viola, har vi været i tænkeboks siden sidst. "Hvad kan man ellers lave af små stykker reststof?”. Tadaah: introducing vores nye V-cycle krave. Helt perfekt til en kedelig tee, en højhalset bluse eller måske bare en crisp skjorte, der skal have lidt personlighed?

 

V-cycle collar kommer i forskellige farver, mønstre og størrelser, men alle har en cute flæsekant og et tyndt bindebånd, der gør det nemt for dig at tilpasse den din hals og dit outfit.

 

For at gøre kraven endnu nemmere at bruge, er flere af kraverne vend-bare – altså har de ét mønster og farve på den ene side og et andet mønster og farve på den anden side. SÅ smart jo! Så kan du vende den efter behov, så den passer til lige netop dit outfit.

 

Én krave, to farver og mønstre! Vi elsker multi-funktionelt design, fordi det øger anvendeligheden i tøjet og skaber mange flere muligheder. Sammen med brugen af kasserede tekstiler er dét ægte bæredygtighed!

 

 

 

Længere stropper og øget funktionalitet

Og nu vi er ved multi-funktionalitet: Vores klassiske flæse tote bags kommer nu også med længere stropper, som gør det muligt at bruge taskerne på flere forskellige måder. Smid den let over den ene skulder eller kør en cross-body for at sætte ekstra fokus på flæserne – it’s your call!

 

V-cycle Tote Ruffle kommer i flere modeller og farver. Hop ind på webshoppen og find din favorit! Du finder flere detaljer om de enkelte modeller og deres mål i produktbeskrivelsen.

 

 

 

Okay, we get it…

… I ELSKER origami tasken! Den fine skuldertaske lavet ud fra en japansk-inspireret foldeteknik var udsolgt på nul komma fem sidste gang, så dem får I selvfølgelig flere af i det nye V-cycle drop. Taskerne er syet ud af 1-2 stykker reststoffer, hvilket giver dem et fint sammenhængende look – og så er størrelsen helt perfekt til pung, mobilos og en håndsprit #essentials

 

Den populære V-Cycle Origami i forskellige farver og materialer. Gå clean med en hvid, safe med pastellerne eller hop ud i nogle af de nye og mere farverige versioner. Find din V-cycle Origami her.

 

 

Shop V-cycle før alle andre

Sidste gang gik det stærkt. Få timer efter vores V-cycle drop kunne vi melde alt udsolgt! Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af vores V-cycle nyheder, så tilmeld dig vores V-cycle mailingliste og få lov at shoppe vores upcycling 24 timer før alle andre. Vi sender en mail med direkte links, så du kan snuppe din favorit hjemme fra sofaen. Derudover sender vi en mail i ny og næ, når vi har nyheder om vores videre upcycling arbejde. Ooog vi kan allerede løfte sløret for, at der kommer til at ske store ting inden for de næste par måneder. Sign dig up, stay tuned og shop DKs mest bæredygtige items.

 

Haps de nyeste V-cycle items

 

 

 

Veras upcyclede V-cycle kollektioner er en del af Veras Workshop, der rummer tre sammenspillende koncepter: Veras UpcyclingVeras Repair og Veras Care. Med Veras Upcycling syer vi kasserede tekstiler fra Veras tøjbytte om til nye godter – og tager imod brugte tekstiler fra dit hjem. I Veras Repair fikser vi dit yndlingstøj på markeder og i butikker, så du kan bruge det igen og igen, og med Veras Care gir’ vi dig den bedste pleje til dit brugte tøj, så det holder for ever and ever (and ever ever!). Veras Workshop gør det endnu nemmere for dig at forbruge ansvarligt og mindske tøjspild <3 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!