Sådan owner du dit festkluns til hverdag - Veras Vintage

Sådan owner du dit festkluns til hverdag

Style brugt

 

Selvom din garderobe skal godtes op med strik og flotte frakker her til efteråret, så er Veras damer kæmpe fans af at bruge hele vores garderobe – året rundt! Om det er din sommerkjole, som får liv gennem vinterhalvåret med en strik under eller sandal i sokken, så synes vi kun det giver mulighed for at udfordre og vise din personlige stil – ja tak!

 

Og festtøj er ingen undtagelse.

 

Meeen venner, hvor mange gange har du ikke købt en fin kjole til en bestemt festlig begivenhed og tænkt: "Den kommer jeg nok kun til at gå med den ene gang – pyt med det”. Tro om igen! Tommelfingerreglen for at købe en nyt og brugt (også festgear!) er altid, at du som minimum forestiller 3 outfits som varen kan styles sammen med <3 Og hey – hvor sweet er det ikke, at kunne supplere med glimmer og glitter alle ugens dage?

 

Du skal derfor ikke snydes for et par gode fifs til, hvordan du får pailletter, skinnende materialer og over-the-top silhuetter til at være brugbart til selv en grå mandag (eller fredag) morgen.

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

1. Tilsæt strik og denim

 

Vintage strik m. sølvknapper, 360 DKK // Perlebesat vintagekjole, 800 DKK/point // Støvler i satin m. sten på siden, 150 DKK/point

 

En fin kjole kræver en basic styling – hvilket generelt er key, når du skal gøre et "larmende” item simpelt. Hiv frem i dine bedste bukser og gerne med vidde, som giver en flot supplerende silhuet til den løse kjole. Tilføj en matchende strik for et cool lag-på-lag look. Og voila – nu har du mange flere kjoler i gemmeren, ikke?

 

 

2. Tag casual prints i brug

 

Ternede vintage bukser, 280 DKK // Turtleneck, 120 DKK/point // Transparent cardigan, 350 DKK // Chanel sneakers, 2500 DKK  

 

Ligesom palietter er lig med fest, associerer vi tern med et casual look – fløjl er også et godt bud. Dress din fine festtop ned med en buks i et print som ellers fremstår casual. Den seje kontrast giver et helt specielt touch til dit outfit og dine (ellers stille og rolige) bukser liv påny!

 

 

3. Lad de sporty vibes dresse dig ned

 

Sporty trøje m. lynlås 210 DKK/point // Vintage glimmerkjole m. stretch, 350 DKK
// Hummel sneakers, 230 DKK/point //  Dolce et Gabbana vintage solbriller, 650 DKK 

 

Ton dit look max ned og føl dig sportylicious samtidig! Smid en sporty overdel udover en fin kjole og match den med et par fresh kicks til. Kjolen forvandles flot til en nederdel ved valg af en lukket overdel (en oversized sweatshirt fungerer også rigtig lækkert til, hvis det er)!

 

 

4. Tilsæt et item i matchende farve

 

 

Kom dine skjorter og jakker med fine fornemmelser til livs ved at tilsætte en højhalset bluse under, som er matchende i farven på dit festlige piece. Style gerne med flade sko og fittede jeans i en neutral farve – perfekt hverdagslook!


 

5. Vær ikke bange for lag-på-lag!

 

Pallietkjole, 390 DKK/point  //  & Other Stories taske 240 DKK/point // Spidse hæle fra Nine West, 100 DKK/point 

 

Vi er ret så tosset med bukser-under-kjolen-looket og kan anbefale at lave et lag på lag look, hvoraf det inderste lag er tone-i-tone med hinanden. Fortsæt festtilen i dit sko-valg og gør det hverdagsfint med sokker til – som (tilfældigvis) matcher din festkjole!

Så. It’s your party – and you style it as you want to! Glæd dig til at ta’ et kig på dit klædeskab påny – for muligheder er der nok af selv med få items i gemmeren.

 

 

 

Undrer du dig også over, hvorfor der står point-priser på en del af Veras produkter?
Fordi du kan veksle dit overskydende tøj til point, som du kan shoppe nye varer for!
Kom forbi Veras, byt dit tøj til nyt, sæt dit tøj i kommision, eller shop blot brugt, når du ikke har tøj som du vil bytte med. Læs meget mere på Veras Vintage og find inspiration i vores magasin

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!