Dét synes i om V-Cycle: "Jeg har ikke set noget, der er lavet på den her måde før. Kæmpe sejt" - Veras Vintage

Dét synes i om V-Cycle: “Jeg har ikke set noget, der er lavet på den her måde før. Kæmpe sejt”

Bagom Veras

YES YES YES! Veras første upcycling kollektion, The V-Cycle Collection, har for alvor ramt shoppen! Her på hovedkontoret kan vi slet ikke få nok af vores muleposer og forskellige jakker, men hvad synes I derude om kollektionen, der er lavet af kasserede hospitalsdyner og vaskeposer?

 

 

Vi har været et smut nede i butikken i Studiestræde og hørt et par seje damer om deres take på The V-Cycle Collection. Hvad er deres favorit item? Og er upcycling kommet for at blive?

 

 

Psssst. Har du ikke set kollektionen endnu? Så anbefaler vi dig at klikke herover først and see for your self! Du kan prøve alle jakkerne i butikken i Studiestræde og customize, præcis som du ønsker <3

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Vores egen Rebecca Vera @rebeccaverastahnke i den korte Pippi jakke, her farvet lilla. Den røde totebag er allerede udsolgt, så skynd dig hen og find din favorit!

 

 

"Det er lidt som at få sit eget lærred”

Viola Ambo @violaambo

 

Hvad synes du om kollektionen?

"Jeg synes virkelig, at det er fedt og virkelig unikt på en eller anden måde. Det hænger rigtig godt sammen, men det er samtidig forskelligt, hvilket er mega fedt. Jeg kan godt lide de lange jakker. Det er jo som at tage en dyne på. Jeg er særlig glad for den lyserøde model. Konceptet er jo lidt som at få et lærred, når man helt selv kan vælge farve osv – det er jo mega cool.”

 

Få din jakke i lige den farve du ønsker

Viola har fat i den lange ende – alle jakkerne kan nemlig farves, præcis som du vil ha’ det! Jakkerne kommer i tre fine dynemønstre, og bagefter farves de efter ønske med Dylon tekstilfarve. Så ja, Viola – det er ligesom et rent kanvas! Cool right? Vælg din jakke og farve <3

 

 

"Jeg har aldrig set noget, der er lavet på denne måde før”

Liza Nielsen @lizanielsenn

 

Hvad synes du om kollektionen?

"Jeg synes, den er vildt fed, jeg er virkelig imponeret over det. Jeg kan nok bedst lide de hvide lange jakker. Det ser vildt unikt ud – måden dynen er brugt på og skaber tekstur – jeg har ikke set noget, der er lavet på den her måde før. Kæmpe sejt!”

 

 

 

Shop the V-Cycle Collection

 

 

"Muleposen har nogle seje funktioner, jeg før har savnet!”

Alfred Müller, @albanskerytmer

 

Hvad synes du om kollektionen?

"Jeg synes, kollektionen er super cool. Jeg kan virkelig godt lide muleposen – den har nogle funktioner, jeg har savnet i de normale poser med de to rum og lukkessnore. Det er smart og giver den lige dét ekstra.”

 

 

Få fingrene i årets loppetaske

Muleposerne kommer i 9 forskellige farver og kan shoppes både online og i butikken i Studiestræde. De er lavet af rester fra gamle vaskeposer og syet af social udsatte hos Huset Venture. Snup din mulepose før det er for sent!

 

 

"Jeg håber, at andre også laver nyt ud af noget gammelt”

Solvig Tørsleff @sejtbarn

 

Hvad synes du om kollektionen?

"Jeg har set nogle små sneakpeaks og været rigtig spændt på kollektionen. Jeg synes, det er et fedt koncept, at man bruger nogle tekstiler, der alligevel skulle kasseres og giver det nyt liv ved at gøre det til mere, end de var før. Min favorit er nok den lange frakke eller vesten. Jeg elsker veste, fordi man kan bruge dem under og over jakker og uden på en sweater. De er versatile og kan bruges både vinter og forår.

 

 

 

"Jeg er mega excited over kollektionen!”

Marianne Jensen @gensynsklæder

 

Hvad synes du om kollektionen?

"Jeg synes, at den er mega fed. Jeg har selv en instagram, hvor jeg sælger kjoler syet af sengetøj. Så jeg er bare mega excited over det. Min favorit er nok den lyserøde, korte med cirklerne. Den er jeg ret vild med. Jeg tror lige, at jeg skal prøve den.” 

 

 

Costumize din egen, unikke jakke

Jakkerne kan kommer i to længder og tre forskellige mønstre. De kan customizes med accessories og farver, som du bare smider oven i bestillingen, når du køber online. Så klarer Veras systue ærterne og skaber din unikke jakke helt fra bunden! Design din jakke nu.

Tjek billederne fra launchen af The V-Cycle Collection:

Launch af V-Cycle Collection 23.01.20

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!