Rebecca Vera på loppejagt: Bliv klar til Roskilde Festival #Verasloppejagt - Veras Vintage

Rebecca Vera på loppejagt: Bliv klar til Roskilde Festival #Verasloppejagt

Style brugt

Så der kun en uges tid til at vi for tredje år i træk indtager Roskilde Festival med Veras. Hurraaaa, hvor glæder jeg mig meget til, at forny jer dejlige festivalsgængere med en ny, brugt garderobe fra lørdag til lørdag i Central City – hvor du hver dag både kan bytte og shoppe dig til brugte sager. Oooog du kan stadig også lige nå at hoppe forbi vores sidste marked inden sommerferien på søndag 23. juni under Buen <3

 

Jeg har været fast Roskilde-festivalsgænger siden jeg var 15 år – som i hvert årt – med undtagelse af året jeg blev student og året jeg var på udveksling, så jeg tror vi er ved at nærme os mit 14 år på Ros. Say whhaaat jeg er blevet en gammel dame!

 

For at få den ægte Roskilde vibe på, så har jeg nemlig dedikeret min #VERASLOPPEJAGT video (som du finder længere nede på siden) på at finde ultimative festivalstyles til jer, så du på forhånd kan pakke din backpack med så lidt kluns som muligt, og have plads til papvin, konfettirør og masser af vådservietter. Finder du ikke hvad du søger i videoen, så er butikkerne spækket med festivalssager – så det jo skide smart (hvis jeg selv skal sige det – og i sær på Roskilde med et her utilregnelig danske sommervejr). Du kan altid bytte dig våde, snavsede, svedige og brugte kluns til noget andet i vores stand på Roskilde – vi har garanteret noget du har glemt at pakke i rygsækken. Og har du ikke noget at bytte med, så kan du selvfølgelig også købe alt brugt med god samvittighed #nyteryt.

 

Jeg elsker festivalens musik, stil og i særdeleshed, så elsker Roskilde viben. Den ER OG BLIR REN MAGI. Jeg har tidligere skrevet utallige indlæg hvordan skal vi tage Roskilde viben med hjem i hverdagen, hvilket 10 ting vi danskere kunne lære af Roskilde folket, og hvordan vi tager Roskilde ånden med tilbage til København. For seriøst – den ærlige, umiddelbare og gæstfrie måde vi er, klæder os på og interagerer med hinanden den må ikke gå tabt i instagram polerede verden i vores små lokalsamfunds usikkerhed om vise hvem der er ‘sejest’.  På Roskilde elsker alle hinanden og vil kun hianden det bedste. Alle ligeså dejlige optursmennesker, og jeg fik SYGT griner på, da jeg i går faldt over at jeg kårede optursmennesker på Roskilde for MetroExpress for et par år siden. Alt for lol videoer jo, som du kan se lige her.

 

Hvis vi kan på Roskilde, så kan vi også hjemme. Og den næstekærlighed, hvor folk snakker med fremmede, hjælper hinanden og låner, deler og giver igen – det skal vi have meget mere af ind i vores hverdag. Hvert fald vil gøre mit yderste! Der findes jo seriøst ikke noget bedre sted på jorden i uge 27 end på Roskilde Festival – selvom jeg ikke er på samme niveau ude i smattens opvamrnings druk dakke dak længere, så er der en helt special stemning, som virkelig opvejer for alt mudder eller tissestøv og følelsen at føle sig brugt og ødelagt af sit punkterede luftmadres allerede på førstedagen.

 

Jeg glæder mig til vi ses i Central City – hop ind og deltag i vores facebook-event lige her og spred glæden til din venner. Jeg glæder mig hvert fald røv meget til at sprede masser af kærlighed og glæde sammen med alle mine #verasdamer, som har brugt tonsvis af timer på at sortere det svedigeste rene tøj og få fikset en stand, som jeg ved I får det alt for nice over!

 

Alle items er selvfølgelig at finde på webshoppen: Der er billeder med tilhørende links, hvis I scroller lidt ned. Som altid kan det afhentes i Studiestræde 27 i København og ellers sender vi hellere end gerne med posten til jer! <3

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

 

Loppefund #1 – Rock that bandana

Lidt hippie, lidt lækker, lidt festivalsLÆKKER! Pink vintage kjole, 660 DKK, vintage Calvin Klein jakke, 590 DKK

 

 

Loppefund #2 – Bringin’ 70’s to now

Fyr den op for The girl next door vibes, and show ’em how she does it! Gul sweater, 440 DKK, lyserød 70’s kjole, 590 DKK, Vans Old Skool sneakers, 220 DKK

 

 

Loppefund #3 – No such thing as bad weather, only bad clothing

Husk gummi – ja, selvfølgelig også dét gummi, men her tænker jeg selvfølgelig på regnjakken! Intet roskilde uden regn. Hvert eneste år. Husk den! Grøn regnjakke, 590 DKK, Vans Old Skool sneakers, 220 DKK

 

 

Loppefund #4 – A fringe party

En god jakke på festival er intet mindre end uundværlig – den holder dig varm og Gud ved hvor meget du kan skjule inde i sådan én 😉 ruskindsjakke, 490 DKK, vintage blå leggings, 290 DKK, blå Adidas sneakers, 290 DKK

 

 

Loppefund #5 – The happy blazer

Rart tøj i farver og som varmer – 3x yes!! Ternet vintage blazer, 440 DKKvintage blå leggings, 290 DKKblå Adidas sneakers, 290 DKK

 

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige herHusk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!