Nyt V-cycle drop: Nu med den ultimative sommertop - Veras Vintage

Nyt V-cycle drop: Nu med den ultimative sommertop

Bagom Veras

Så er sommerens V-cycle drop landet – denne gang med den ultimative sommertop, der også kan bruges på regnvejrsdage. Og så er sagerne som altid lavet af 100% kasserede tekstiler.

 

 

Kan I mærke det? Sommeren er over os! Eller hvad? Her på kontoret går vi snart på ferie, og derfor laver vi daglige solhilsner og sender mariehøner afsted i ét væk i håbet om lidt flere solskinsdage. Vi nåede nemlig slet ikke at nyde dem. Og så nåede vi jo heller ikke at lufte, vores nye upcyclede V-cycle sager!

 

I det nyeste V-cycle drop bringer vi solen helt ind i garderoben med smukke orange og gule toner. Og så har vi forsøgt at lave verdens bedste sommertop – og vi er mega meget lykkedes, hvis vi selv skal sige det. Den er nemlig både pæn, comfy, god på varme OG kolde dage, og så er den selvfølgelig lavet af kasserede tekstiler og håndsyet i København. Der er vist tale om fuld plade!

 

Kan du slet ikke vente? Hop ind og find din upcyclede V-cycle favorit her.

 

Hav den dejligste sommer!

 

Kærligts

Damerne bag Veras

 

Må vi præsentere: Verdens bedste sommertop (sys’ vi selv!)

First things first: V-cycle familien har fået et nyt skud på stammen! Og hold nu op en fin sag. V-cycle Smock Top er så cute, behagelig og perfekt til enhver kropstype – det brede elastikstykke og binde-stropperne gør nemlig, at toppen passer til de fleste.

 

Sig hej til vores V-cycle Smock Top! I forskellige modeller, farver og mønstre – men alle lavet af kasserede tekstiler og syet i hånden. Shop din favorit her.

 

Skulle sommeren være afblæst (it better not be!), er toppene stadig brugbare – de er nemlig designet med det utilregnelige danske sommervejr in mind. Brug dem uden noget på de varme sommerdage eller smid en crispy hvid tee eller skjorte under, når vejret er koldere. Helt genialt jo! Vi er i hvert fald færdige med det der tøj, som vi kun kan bruge tre dage om året.

 

Kig til navlen eller lag-på-lag? You’re call, smock-toppen kan det hele!

 

 

Snyd med solskinsfarver og sommerblomster

Solskin eller ej – med de nyeste V-cycle tasker skal du nok få din summer vibe på. Skønne orange og gule toner præger muleposerne, og origami modellen kommer i fine blomstrede og stribede mønstre.

 

Regnvejr eller ej – vi blir’ glade i låget af solskinsfarver og flæser. Snup din V-cycle Ruffle Tote her.

 

 

Origami favoritten er tilbage i blomster, striber og andre smukke mønstre. En perfekt sommertaske, der kan købes med god samvittighed!

 

 

Få tilbage: Snup din V-cycle Collar

Og så lidt larm for en tidligere V-cycle model: Der er stadig lidt V-cycle kraver på lager, så skynd dig at snuppe den inden din veninde – der er kun én af hver.

 

Samme krave, forskellige stykker stof. Vores V-cycle Collars kan vendes, og de fleste har forskellige farver og mønstre på hver side – cool, ik’? 

 

Kraverne er det perfekte krydderi til dit hverdagsoutfit – brug dem sammen med en simpel t-shirt eller giv din yndlingsskjorte et helt nyt look. De kommer i forskellige størrelser, farver og mønstre – og så er de vendbare, så de passer til enhver lejlighed!

 

 

Shop V-cycle før alle andre

Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af vores V-cycle nyheder, så tilmeld dig vores V-cycle mailingliste og få lov at shoppe vores upcycling før alle andre. Vi sender en mail med direkte links, så du kan snuppe din favorit hjemme fra sofaen. Sign dig up, stay tuned og shop DKs mest bæredygtige items.

 

 

Haps de nyeste V-cycle items

 

 

 

Veras upcyclede V-cycle kollektioner er en del af Veras Workshop, der rummer tre sammenspillende koncepter: Veras UpcyclingVeras Repair og Veras Care. Med Veras Upcycling syer vi kasserede tekstiler fra Veras tøjbytte om til nye godter – og tager imod brugte tekstiler fra dit hjem. I Veras Repair fikser vi dit yndlingstøj på markeder og i butikker, så du kan bruge det igen og igen, og med Veras Care gir’ vi dig den bedste pleje til dit brugte tøj, så det holder for ever and ever (and ever ever!). Veras Workshop gør det endnu nemmere for dig at forbruge ansvarligt og mindske tøjspild <3 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!