Lige så let som at shoppe nyt: 9 måder, vi i Veras sørger for, at du let shopper nyt, brugt - Veras Vintage

Lige så let som at shoppe nyt: 9 måder, vi i Veras sørger for, at du let shopper nyt, brugt

Bagom Veras

Veras univers handler om meget mere end tøj. Det handler om en bevægelse mod tøjspild, og hvor vi #verasdamer hver dag arbejder for en bæredygtig shoppingkultur, hvor #nyteryt og brugt er bedst.

 

Vi må erkende, at det er mest bæredygtigt at ligge vores forbrug helt på hylden – og det er jo måske en smuuuule urealistisk. Vores næstbedste bud er selvfølgelig at bytte sig til nyt, brugt kluns, og selvom vi opfordrer alle til at købe mere brugt, så møder vi stadig folk, som  har svært ved at navigere i genbrugsjunglen.

 

Måske er du ny i genbrugs-gamet? Eller måske synes du det for stor en mundfuld at finkæmme samtlige genbrugsbutikker?

 

Vi tager dig i hånden og hjælper dig på din brugt journey tour. Om det starter med at, du sælger ud på vores marked for at få penge til at shoppe nyt brugt, om du blot køber brugt eller om du bytter dig til en forlængelse af din garderobe – så synes vi du er ‘high-five for nice’, fordi du er én af vores brugte #verasdamer.

 

Så hop en virtuelt tur ned i Veras og forny din garderobe billigt og bæredygtigt i dag. Vores butikker i Pogestræde 22, Odense og Studiestræde 27, København er indrettet så du nemt, ubesværet og med garanti kan finde brugte godter. Læs med og bliv klogere på, hvordan du scorer guld i genbrugslotteriet.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

1. Vi sorterer tøjet efter farve

Du associerer sikkert genbrugsshopping med en lang søgen efter fede items. Når man shopper genbrug er der som udgangspunkt ingen varer, der er ens. Det er svært at holde overblik i butikken, når der hænger 40 forskellige skjorter på stativet. Derfor har vi dedikeret butikkens stativer til forskellige farver, som gør shopping langt mere overskuelig for dig.

 

2. Vi har også SU-venlige priser

 

Vores butik vrimler med lækre varer til gode priser! Det er unægteligt godt for økonomien (og miljøet) at købe brugt. Vi har valgt at dedikere et stativ til særligt billige varer, som kan redde din tøjkrise selvom du er på SU. Alt på stativet koster under 300 kr.

 

3. Vi har alle former, stilarter og størrelser

 

Vi vil gerne blære os lidt med at have genbrugskluns til enhver smag, kropsform og størrelse og vi har derfor lavet ét stativ til dig, der har lidt ekstra fab former, så det er lidt lettere for dig at shoppe brugt.

 

Vi hører tit, at folk tror, at genbrugs og vintagevarer ofte er i små størrelser, så kan vi bare råbe højt: Det passer slet ikke. I Veras har vi noget i alle størrelser – og har endda gjort det lettere for dig med de flotte former, at shoppe, nyt brugt og dedikeret et stativ til netop det.

5. Vi sorterer og kvalitetsikrer alle varer

Alle vores varer er der brugt mange timer på at sortere og kvalitetsikre alle de dejlige private garderobe vi får ind. Vi tager i mod alt – da vi mener, at alt har værdi – og derfor spænder vores sortiment også fra alt fra unikke vintage fund til mere mainstream highstreet varer, som stadig holder max.

 

Men nussede bukser eller hullede skjorter, som er uden for sæson eller ikke er ‘moderne’ det lover vi dig, at du ikke finder i vores butikker.

 

I vores økosystem er alt velkommen. Det betyder, at vi sorterer alt det tøj vi får ind. Tøj i bedre kvalitet, som er aktuelt på sæson kommer i vores butikker, online webbshop og til vores instagram konti. Tøj som vi mener er i dårligere stand, meget basic eller en smule mere brugt sælger vi videre på vores stand på Veras Market, hvor alt koster 40 kr. og vi har 5 for 100 kr. Hvis tøjet er meget brugt eller i så dårlig stand, at vi ikke mener, at det kan få nyt liv ved danske hænder, så giver vi det videre til NGO’er som vi samarbejder med eller upcycler selv til totebags.

 

På den måde får alt tøj værdi og alle får gavn af tøjet indleveret i Veras – samtidig med, at vi i processen minimerer tøjspild og redder tøj fra at blive smidt ud, så vi forlænger tøjets levetid i én af vores gensalgs- og bytte kanaler. Smart, ik?

6. Vi har 3 insta-damer med hver sin stil

 

Vi elsker selv at følge damer på insta, der har inspirerende stil – og hvor vi tit gerne vil shoppe ind i deres garderober.

 

Det kan være en udfordring, når tøj er brugt – MEN IKKE LÆNGERE!

 

Vi har i Veras lavet tre fiktive #verasdamer, som afspejler hver sin stil. Vælg den stil du bedst kan lide, og følg med på instagram. Du kan altid købe alt det kluns de har på – og det er alt sammen ligeså godt som, hvis du shoppede det fra ny i butikken. Find altid hele udvalget online og i vores butik i Studiestræde 27, Kbh.

 

 

Veras Vintage Exclusive er altid iført klassiske vintage items i dæmpede farvenuancer. Shop stilen her:

 

 

 

Veronika Vera er den mere casual dame, som rocker alt fra kjoler til sweatshirts. Shop stilen her:

 

 

 

Viola Vera skriger pastelfarver, romantik og cuteness. Shop damens stil her:

 

 

 

 

Følg din favoritpige og hold dig opdateret på butikkens nyeste items. Hver pige har et stativ og egne pricetags i butikken, så du hurtigt kan finde det, du har spottet online.

 

7. Vi tager imod dit aflagte guld, så du kan bytte til nyt

Boomer dit tøjskab også med tøj du ikke længere bruger? Men føler du, at det har for høj værdi til containeren? Så har Veras din ryg. Vi ønsker ikke, at noget tøj bliver smidt ud og derfor tager vi glædeligt imod din brugte garderobe.

 

Byt-til-nyt: Veras tøjbytte går ud på, at du kan aflevere dine brugte items i butikken og få point retur. For dine point kan du købe lækkert tøj i Veras Vintage. Læs mere om hele tøjbyttekonceptet her.

 

8. Vi lover god service og personlig guidens (selvfølgelig)

 

 

I butikken garanterer vi god service og er altid klar med en hjælpende hånd. Vi er på ingen måde fortalere for overforbrug, så vi ønsker kun, at du køber ting du bliver glad for! Du kan forvente en (k)ærlig rådgivning, så du ikke kommer hjem med et fejlkøb! #verasdamer er dine veninder, så vi fortæller dig, hvis blusen strammer alle de mærkelige steder!

 

9. 10 nye, brugte varer online – hver dag

Kommer du ikke liiige forbi butikken i København eller Odense? Frygt ej, alle vores lækre items kan købes på vores webshop. Der kommer altid min. 10 nye, brugte varer op online hver dag, så du kan shoppe grønt med et klik hjemmefra sofaen.

 

Har du andre forslag til, hvordan vi gør det lettere at shoppe brugt? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Vi glæder os til at se dig i butikken. Se vores åbningstider her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!