Insta-guide: Her shopper jeg brugte ting til mit hjem - Veras Vintage

Insta-guide: Her shopper jeg brugte ting til mit hjem

Genbrugsguides

 

Det er mørkt, koldt og max vinter i DK. Og imens jeg venter ivrigt på lysere dage om aftenen under tæppet på sofaen med mine øjne fasttømret til Instagram, så lader jeg mig friste: af ferier, af nyt (brugt) kluns og interiør og nips on point.

 

Netop fristelsen af sprødt interiør og nipseri på Insta tager jeg fat i her – med det formål at inspirere og dele ud af nogle af mine absolut favorit Insta-butikker, som jeg aaaaaalt for ofte savler over (på fx en torsdag aften på min sofa).

 

Og hvor er det egentlig vildt at shopping er blevet så let og så inkorporeret i vores forbrug af sociale medier – er det fedt, eller opfordrer det måske til overforbrug og skyldfølelse over ikke at have den samme ”seje” ting som andre ”seje” mennesker? Hvad synes du?

 

No matter what – here you go <3

 

Kærligst

Kirstine

 

 

Sesam luk dig op

 

Sesam luk dig op viser et bredt udvalg af retro nips og kuriosa, der tæller fine glaskonstruktioner og massive keramikgenstande – og netop det elsker jeg ved siden, da jeg har en hang til det lidt tøset nips, men mindst lige så meget til 70’er keramik og skæve skulpturer. Så er du til et bredt, cute og underholdende udvalg er Sesam luk dig op lige noget for dig! Plus priserne er ret så gode!

 

 

Skæppeskønt

 

Hos Skæppeskønt er det teaktræ og bambus, der nøgleordet big time! Her finde du et udvalg af håndplukkede møbler, nogle mere unikke end andre, i førhennævnte materialer. På alle billederne er det sat op og stylet på en måde, der får det hele til at ligne noget taget direkte fra et boligmagasin, hvilket også pointerer at #nyteryt, og holder mindst lige så meget som scandi-minimalisme (hvis ikke mere).

 

 

Millefiori Interior

 

Millefiori Interior er et udvalg af håndplukket italiensk vintage interiør, der får sådan en som mig til at dåne, da størstedelen af udvalget er af det eksklusive murano-glas – og ja, priserne er i den pebrede ende, men man har vel lov til at drømme? Så er du til smukke lamper i sarte pasteller og flerfarvet glas i skæve former, så skal du helt sikkert tjekke Millefiori Interior ud!

 

 

Fil de Fer

 

Her er temaet fransk med stort F, så er du lidt af en frankofil er dette Insta-shoppen for dig! Fil de Fer gør sig i high-end antikviteter fra Frankrig og udvalget er spændende og bredt, skønt det overordnede tema. Der er lamper, rulleborde, køkkenredskaber og keramik m.m. som nok skal sørge for høj inspirations- og must-have-værdi. Tjek seriøst nogle af deres lamper!

 

 

Keramik Vintage

 

Keramik Vintage er nærmest en hyldest til netop det navnet beskriver, som er vintage keramik. Her er vi i den rustikke ende af slagsen, som nok minder om noget du kan finde i dine bedsteforældres hjem, but who cares – for på mode er det igen! Jeg synes, keramik i denne boldgade er med til at gøre et hjem mere personligt og knapt så højtideligt. Det bryder med de rene pæne linjer og skaber spas i rummet. Jeg er fan, men er du?

 

 

Er der nogle Insta-shops, som du bare ikke kan få nok af og har lyst til at dele ud af? Lav en story, tag Veras Vintage og tip på denne måde os og andre genbrugs-lovers om din yndlings secondhand shop på Instagram! #sharingiscaring <3

 

 

Find Veras på Instagram, hvor du kan shoppe brugt kluns med det vuns – gå til @verasvintagedk og hold øje med brugte nyheder i butik og online <3 Interesseret i det, du ser? Send os en DM, og vi svarer straks med flere billeder eller direkte link til køb. 

 

Fik du læst?

Nye strikkestjerner: se hvem du skal tjekke ud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!