Guide til mænd: 8 måder du opgraderer dit loppe (og dame..) game til på søndag - Veras Vintage

Guide til mænd: 8 måder du opgraderer dit loppe (og dame..) game til på søndag

Genbrugsguides

Måske ved du det ikke helt selv – men er du mand og har du ikke gjort dig i genbrugsguld før – så er du gået glip af noget! Der er penge at tjene og spare, damer at score, tømmermændsmad at smovse og svedige fund i spandevis.

 

Veras Market tager både mandlige sælgere og købere i hånden til Veras Market Guys Edition nu på søndag, når vi endnu engang hylder at genbrug er guld – også for gutter! Og vores plan er, at I mænd skal indse hvor fedt genbrugskluns er – så læs med og lad dig overtale! For selvom det er søndag, du har tømmermænd og måske en blød numse at putte dig op af – så ka vi love dig for, at der er go’ grund til at ligge vej forbi genbrugsfesten. Eller måske sælge ud med en stand og tjene kassen?

 

Også er der jo alle de grunde, som ikke handler om at shoppe lækre (tøj-) fund….

 

Kærligst,

Rebecca Vera & Veras damer

 

1. Tjen din SU ind på en dag

 

Brænder dit kort allerede fra starten af måneden, fordi du stadig er bagud fra sommerens mange byture? Har du ikke prøvet at sælge på loppe, så har du heller ingen anelse om, at det er en guldmine uden lige. Hvad folk ikke vil give for lækre unikke fund – og hvis du har en masse billigt, så fortvivl ej. Sælger du blot 20 ting á 50 kroner, jamen så er de første 1000 dollars allerede røget lige ned i foret!

 

På Veras Market er det helt sikkert muligt, at en stand tjener for 4000 og deropefter på markedets 5 timers varighed. Det da en meget svedig timeløn, ik?

 

2. Penge sparret, penge tjent!

 

Overvej lige, hvor dyrt det er at få sig en ny vintergarderobe.

Nok ved vi, at I mænd ikke shopper så ofte som vi gør – meeen ved årstidsskifte plejer I at finde pengepungen frem. Vi ka’ hermed informere dig om, at du ka score en vinterjakke helt ned til 100 bobs på markedet! Ja faktisk kan du få en helt ny efterår/vinter garderobe for selvsamme sum, som ét enkelt item ville koste dig fra ny! Og mange af de ting og sager folk har med er ofte ubrugte eller i max lækker kvalitet. Og ellers er det jo bare en tur i vaskemaskinen – også er de som ny!

 

3. Single søndag på loppe – Tinder er so last year

 

At være single (mand) på loppe er nok byens bedste matching sted, hvis du ikke har fundet kærligheden endnu – eller bare har lyst til at falde i snak med nogle dejlige damer! Ingen søndags-single-swipping. Noooope, ud i IRL, hvor du instinktivt kan mærke om kemien er der.

 

Drenge, no bullshit, men der er altså ikke noget, som kan gøre damer mere bløde i knæene end en mand, som står ved, at han også tænker på miljøet, og gerne vil tjene lidt penge på sin gamle garderobe. Og så er det på samme måde en genial måde, at få et indblik i hvilken type du er <3

 

Yes, det er nemt at imponere din dreamgirl  – også hvis du skal finde din date på loppe.

 

4. Imponer din date eller kæreste: Tag hende på søndags-shoppingtur

 

Har du hende allerede på krogen, så vær’ opfindsom. Det er nice nok at at tage i biffen, men ærligt, så der ikke noget som at være ude at shoppe med sin mand. Især hvis det er bæredygtigt shopping, der heller ikke inkluderer, at du skal stå og vente i et varm prøverum! Plus priserne er så lave, at du ssaaaaagtens kan finde noget du kan treate hende med, hvis hun forelsker sig i et loppefund.

 

Inviter hende på frisk kaffe fra morgenstunden og snup en perfekt greasy, varm Frank’s Toast, efter i har loppet amok. Det blir’ ikke bedre.

 

 

5. Det er lettere at finde trendy fund, end du tror

 

Vi ved godt, at det kan være en jungle at shoppe loppe som mand. Udvalget er ikke ligeså stort, og bukser er også noget af det sværeste at sælge og shoppe. Og det er jo desværre det, du bruger godt – ja det meste af tiden faktisk.

 

Så hvordan sikrer du, at du kommer hjem med dine nye loppefund og de faktisk også er seje i morgen? Det er selvfølgelig mega let at betale 60 DKK for Euroman, for at lade dem diktere dine nye vinter items – så du er sikker på, du ikke går "galt” i byen. Meen, det er meget sjovere bare at kigge på den standholder, du køber tøjet af! Synes du, han har en fed stil, så køb fra ham. Se det som en 4D oplevelse af et modemagasin, hvor du både kan røre (…) og snakke med ejeren, som kan fortælle dig mere om tøjet, som en ekspedient fra en ny forretning ikke nødvendigvis ved – da de jo ikke har gået med alt tøjet, doh.

 

Psst: Du kan også lige starte med at læse denne guide og se, at du skal undgå våddragter og julepyntslignende varer. Selvom de altså er straight out of catwalken.

 

6. Bidrag til genbrugsbølgen: Vær’ et mande-forbillede

 

 

Vi har tidligere konkluderet, at ligheden mellem mænd og kvinder er større end som så. Men når det kommer til shopping, er kvinder stemplet som kønnet, der er mest ramt af købemanien. Ifølge DBA’s genbrugsindeks 2018 køber og sælger kvinder kvinder stort set mere indenfor alle kategorier af genbrug.

 

Til gengæld shopper mænd også dét mindre – og har derfor brug for at sælge mindre ud – og kæmpe respekt for dét. Måske I slider jeres tøj mere op. Meen vi ved, at der stadig er masser af tøj i jeres garderober (eller sko – tasker – halstørklæder – caps?) i ikke bruger, som i saaagtens kan give nye ejere og tjene lidt mønt på. Hop ud i det – sælg og shop lidt mere brugt, det flot og godt for dig, din pengepung og miljøet <3

7. Opgrader dit Insta-game: Blive den ultimative like-hunter

 

 

Selvom du er typen, som umiddelbart går op i likes og følgere på SoMe, så ved vi jo godt, at I mænd er ret så glade for at se godt ud – og vise verden det! Vi har i øvrigt bemærket, at når I mænd så endelig ligger noget ud, så høster I jo likes derudaf?!

 

Vær’ med til at vise ligestillingens mange sider – få din dame til at gå på knæ for at fange dig i bedste søndagsstil (og fra den rigtige vinkel), som en ægte #instawife. Du ka’ også håbe på, at Veras damer scouter dit fresh look og tagger dig på @verasvintagedk, hvor du er garanteret nye (kvindelige) følgere – what’s not to like?

 

8. Imponér dine homies

 

Selvom vi har en idé om, at I ikke går helt så meget op i det med tøjet som os – hvor svedigt er det så ikke lige, at ha’ noget ingen andre har? På Veras Market er alle items unikke, og du ka’ få fingre i ting som er helt specielle. Et godt råd er, at skele til de forskellige standholderes stil – kan du identificere dig med personens stil, er det helt sikkert værd at rode hans stand igennem!

 

Psst: Ikke færdig med loppeguides? Så hop ind her, og læs vores bedste tips til at sælge ud på loppe.

 

Vi ses på søndag, venner! Hop ind og deltag på facebook-eventen her. Vi glææææder os! <3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!