Guide: Find genbrugsskatte til 7 kroner i Paris - Veras Vintage

Guide: Find genbrugsskatte til 7 kroner i Paris

Genbrugsguides

 

Gennem mange års loppe-krejleri og utallige nedlagte markeder, har jeg godt nok aldrig scoret et stykke (virkelig pænt) tøj til den sølle sum af 1 euro! Sammen med Paris’ andre rutinerede chic-for-en-slik-hoveder, stod jeg og rev i pelsfrakker og broderede silketunikaer til den nette sum af 1 euro – og fik, på min to-døgns-tur, åbnet øjnene for den mega optur genbrugsjungle Paris byder på.

 

Og alt det skal du selvfølgelig også vide! Derfor har jeg strikket en lille guide sammen til dig med de bedste genbrugsspots i Paris – samt et par fif til mad og drikke nederst i indlægget.

 

Enjoy – ligeså meget som jeg gjorde! <3

 

Kærligst,

Viktoria

Creative Brand Manager, Veras

 

1. Free P Star // 52, 61 rue de la Verrerie & 20 rue de Rivoli. Paris 4è

 

 

Gå efter deres kæmpe 1 euro kasser, hvor du helt indtil halv 9 om aftenen kan gå på jagt – og de har virkelig de vildeste ting! Kom sent på aftenen for at få fat i de nye ting og undgå samtidigt for mange mennesker. Der findes 3 af dem i Marais kvarteret, hvor du også finder en række andre gode vintagekæder. Bonusinfo: personalet er forhandlingsvillige med de ting, som ikke er til 1 euro (fik selv en faux pels ned på 20 euro frem for 40). Den gule trenchcoat, jeg smiler meget fornøjet i, røg med i kufferten for 1 euro!

 

 

2. Mamz’Elle Swing // 35 Biz´s Rue du Roi de Sicilie, 75004 Paris 

 

 

Denne lille biks ligger i hjertet af det hyggelige Marais kvarter, og du finder en ægte vintage dame med tørklæde i håret og store øreringe bag disken. Butikken tar’ imod kommissionsvarer fra de stilede parisienner – så stilen er top lækker med et retro twist. Du finder klart også tendenser, som hitter nu. Glimtrende 60’er kjoler, store plastikøreringe og yndige silkekimoner.

 

 

3. MAD Vintage // 46 & 66 Rue Saint Denis, 75001 Paris 

 

 

Denne vintage-kæde minder lidt om Kilo shop, men du finder langt flere on-trend ting som for eksempel kedeldragter, denimjakker med besmykning og sølvsmykker. Her er en mere lokal stemning og samtidig et bredt udvalg!

 

 

4. Kiliwatch Collector //  46 Rue Saint-André des Arts, 75006 Paris.

 

 

 

Her finder du håndplukket og unikke high-end vintage items. Prisen er derefter, men her er chance for at finde noget helt specielt, da alle items er nøje udvalgt og i høj stand og kvalitet – og bedst af alt farvekoordineret!

 

 

5. Kilo Shop Le Marais // 65 rue de Rivoli, 75004 Paris

 

 

Denne kæde finder du flere steder i Paris. Priserne er fair, butikkerne er store, pænt inddelt i kategorier og med vægte overalt, så du kan tjekke prisen på din ønskede vare med det samme. Jeg fandt selv denne bouclé hat til 5 Euro!

 

 

… Oooog lidt fif til den bedste benzin på shopping-motoren!

 

 

Shoppingturen skal du starte tidlig morgen med pandekager på Holy Belly. Når snack-sulten indtræffer tidlig eftermiddag, kan du forkæle dig selv med flødeskumskage på Cafe de Flore og macarons to go hos L’adurée. Slut af med en kæmpe snasket falafel hos  L’as du FALLAFEL. Hvis du er frisk på Paris by night, laver de de bedste cocktails på Maison Suavage.

 

<3

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!