Genanvendelige mundbind lavet af stofrester - Veras Vintage

Genanvendelige mundbind lavet af stofrester

I denne måneds upcycling drop får I mundbind! Genanvendelige stof mundbind, der kan vaskes og genbruges. Og som er lavet af stofrester fra Veras egen systue. Smart, ikk’?

 

 

Om man vil det eller ej, så ser det ud til at mundbind er kommet for at blive – i hvert fald for en stund. Og vi forestiller os, at vi ikke er de eneste, der er liiiidt trætte af at rende rundt med de blå kirurg-masker, der også ligger og flyder på hvert et gadehjørne (kom nu ind i kampen, venner!).

 

Derfor lancerer vi nu vores egne genanvendelige mundbind lavet ud af stofrester fra Veras systue. De kan vaskes, genbruges – og er desuden lavet af små stykker stof, som ellers bare var blevet kasseret. Talk about sustainability!

 

Maskerne kommer både i silke og bomuld, og så findes de i de fineste mønstre og farver. Måske du faktisk ikke kan nøjes med én?

 

Find din favorit på vores webshop – eller se med her!

 

Kærligst

Damerne bag Veras

 

Psst…! Godt nok er de i tre lag stof, men de fine masker er ikke godkendt til medicinsk brug og ej heller EU/CE-certificeret. 

 

Damerne på kontoret har allerede snuppet deres favoritter. Her Eline med en ternet silkemaske og Kirstine i en matchende gul bomuldsmaske.

 

Smuk silke eller blød bomuld?

Maskerne er lavet stofrester fra Veras systue – altså af små stykker stof, der stod til at blive kasseret. Alle maskerne er i tre lag stof. Det inderste og midterste er altid bomuld, mens du selv kan vælge, om du fortrækker det yderste stykke stof i silke eller i bomuld – vi har lavet begge modeller.

 

3-lags stofmasker med yderlag i silke. Du kan skimme den lysegule bagside af masken, som gør at den også kan vendes og bruges med den gule side udad. Snup den lyselilla, lyserøde eller koralfarvede maske på vores webshop. 

 

 

Masker med yderside i silke – i de fineste pastelfarvede tern. Av av av, hvordan skal du vælge? Vælg din favorit, hvad end det er den lyserøde, lyseblå eller lilla maske. 

 

 

Maskerne her er i tre lags bomuld og er dejlig behagelige at have på. Se den gul/blå, den røde eller den cremefarvede på vores webshop – de er online nu!

 

 

Du er unik – find en maske der passer DIG !

Alle maskerne har en indbygget metallisk næseklip, der gør det nemt for dig at justere maskens pasform, så den er behagelig at have på. For at sikre at der er masker til ethvert ansigt, svinger de en smule i størrelserne. Du skal særligt være opmærksom på længden af elastikkerne, når du køber din Veras maske. Læs størrelsesspecifikationerne på hver enkel maske under "size” i produktbeskrivelsen.

 

Damerne har hver især valgt en maske, der passer til deres ansigtsform – og så har de givet næseklemmen et lille niv, så den lukker perfekt henover næseryggen.

 

 

Med eller uden logo? Du bestemmer!

Vi er selvfølgelig ret vilde med vores lyserøde logo – og synes at det går ret så godt til maskernes farver. Meeeeen skulle du have lyst til at tage det af, må du altså gerne det, we won’t tell! Faktisk har vi med vilje syet det fast med et par sting, så du nemt kan tage det af, såfremt du ikke ønsker det i ansigtet.

 

Logomania? Altså vi er vilde med det – og bliver aldrig trætte af de lyserøde toner! 

 

 

Det med småt

Om Veras mundbind:

  • Består af tre lag stof
  • Næseklemme i metalwire
  • Vendbart
  • Kan vaskes ved 30 grader
  • Størrelse samt længde af elastikker varierer
  • Ikke godkendt til medicinsk brug
  • Ikke EU/CE-certificeret
  • Af hensyn til hygiejne kan Veras mundbind hverken byttes eller returneres
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!