Fløjl for fall: 4 måder du styler fløjl på - Veras Vintage

Fløjl for fall: 4 måder du styler fløjl på

Genbrugsguides

 

Pssst, har du hørt det? 70’erne har i den grad fået sit comeback, og derfor er fløj ikke til at komme udenom i #Verasfaves for denne uge.

 

Vi har selv haft et had/kærligheds-forhold til det herlige stof, men pt. er der kun kærlighed til overs for ”fløjl for fall”.  Vi styler fløjl på 4 forskellige måder, der giver dig inspiration til, hvordan du omfavner fløjluniverset og sammensætter det i Veras farverige univers.

 

Husk alle varer kan købes online på verasvintage.dk.

 

Kærligst,

Veras damer

 

Flora fløjl til den feminine

 

Vintage blazer, 340 DKK/point // Vintage Lanvin nederdel i silke, 1400 DKK/point // Fløjlsskjorte m. blomsterprint, 300 DKK/point // Overknee boots, 160 DKK/point 

 

Her er en flora-skjorten til dig, der sprudler som en vaskeægte blomsterbarn og har et godt øje til fløjl! Kombiner den med et mere afdæmpet wrap-skirt med nuttede prikker for kontrast på både nuance- og mønsterfronten. Tilføj lidt lækre pastelfarver for max girlyness, måske i form af en blazer, og træk i den høje støvler for bare en lille smule lir og sexyness. Synes du stadig fløjl er boring?

 

Fløjl den ekstra op med velour

 

Vintage velourbluse, 300 DKK // Vintage fløjlsbukser, 280 DKK

 

Vær cute og sassy i granny’s clothes, men uden at gå ned på ungdommeligheden. Kombiner fløjl og velour og vær ultra soft – og så selvfølgelig også for at skabe dybde og modspil mellem tøjets materialer, der medfører et langt mere interessant look! Træk en beret ned over ørerne (eller du bør nok nærmere lade den svæve på din isse) og tilføj en shiny og mega uhandy mini-bag – og sådan ser du nuser og nice ud i din bedstemors tøj!

Brug brun fløjl med pangfarver

 

Foret fløjlsjakke, 525 DKK/point // Slip-in dress m. blondekant, 180 DKK/point // Vintage turtleneck, 180 DKK // Max Mara solbriller, 600 DKK/point

 

Brun (og så især brun fløjl) er en farve, der hurtigt kan gå hen og virke bare en smuuuuuule trist.. Undgå at ligne en regnfuld efterårsdag ved at peppe dit brune fløjl op med masser af pangfarver! Træk i en stribet turtleneck, der straks leder tankerne hen på candy fra en tysk blandselvbutik, og tilføj dertil en laber silkeunderkjole med blondekant. Afrund looket med hæl og en tunet 90’er brille – og sådan får du et look, der spiller max!

 

Afdæmp en vintagekjole med klassisk fløjl

 

Fløjlscardigan, 280 DKK/point // Vintage kjole m. bælte, 540 DKK/point // Cowboy boots, 230 DKK/point 

 

Denne fløjlscardigang er perfekt at svøbe sig i på denne tid af året! Brug den med en vintagekjole i intens lilla med abstrakt print, og find din indre cowboy’der frem med et par westernboots, der sætter et legende præg på looket. Fremhæv din talje og undgå på den måde at forsvinde i din bløde dyne-cardi.

 

Efteråret er over os, hvilket kalder på en god gang garderobeoprydning! Har du også for meget tøj, du ikke bruger og ønsker at gøre noget godt for miljøet (og måske endda også tjene et par skillinger på det)? Kom forbi Veras, byt dit tøj til nyt, sæt dit tøj i kommision, deltag i vores loppefester eller shop blot brugt. Læs meget mere på Veras Vintage og find inspiration i vores magasin

 

 

Nyeste #verasfaves

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!