Bliv stylet i brugtaf Rebecca Vera i Kaibosh i dag 25.05.16 - Veras Vintage

Bliv stylet i brugtaf Rebecca Vera i Kaibosh i dag 25.05.16

Hop forbi til kæmpe butiksåbning af det norske brillermærke Kaibosh i dag, hvor vores stifter Rebecca Vera står klar til at style dig med genbrugsgodter fra Veras, sammen med smukke briller og solbriller, så du kan opnår det ultimative brillelook sammen med seje PreppyBeast.

 

Kaibosh har lignet det helt store program op med en masse fede events hele dagen; med morgenmad, 30 gratis solbriller til de første i butikken, frokost, drinks, musik og slef højdepunktet hvor jeg skal hjælpe jer til et lækkert look! (Haha, man må godt føle sig selv lidt).

 

Så kom ned og drik et glas onsdagsgodtelse i Sværtegade 3 kl. 15.00, og få hjælp til at få stylet dit bedste brillelook, og lær hvordan du farvekoordinerer (slef!) dit kluns med de mange flotte og farverige sol(briller) og kluns fra Veras.

 

Kaibosh giver desuden 25% rabat på alle briller og solbriller hele dagen – og der sker ting i butikken fra de åbner til luk. Tjek hele eventen ud facebook og hele programmet for dagen her, og læs mere om det hele på Veras blog.

 

Håber vi ses!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!