9 rutinerede loppegængere fra Odense: Her er vores bedste loppetips - Veras Vintage

9 rutinerede loppegængere fra Odense: Her er vores bedste loppetips

Genbrugsguides

Yes, damerne ved det, larm laver penge <3

 

Vi har samlet de 9 de bedste tips til dig, så du ikke farer vild i loppejagten.

 

Der er intet som slår loppestemning. Og loppestemning til Veras Market i Storms Pakhus er noget for sig selv. 

 

Anden søndag i hver måned føles som juleaften, for vi ved vi skal loppe med den bedste flok, der er at opdrive i Odense og omegn. Af hjertet TAK for det!

 

Sidste søndag tog vi loppe-pulsen til Veras Market, og fik snakket med standholdere og besøgende om deres bedste loppetips om alt fra hvor meget du skal snakke med dine gæster (meget!) til hvordan du spotter de bedste kup ved at kigge på hvem, der står bag standene eller hvordan du undgår fejlkøb (køb kun det, du har brug for!).

 

Vi har samlet de 9 de bedste tips til dig, så du ikke farer vild i loppejagten som gæst eller løfter dit loppegame til næste gang, når vi den 9. december er tilbage i Odense med New Year New Me Edition! (oooog hvis du bor i Københavns området ses vi da på Reffen på søndag den 2. december til Luxury Edition.)

 

Læs med her <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

1. Identificer dig med standholdernes stil

 

Maria Schelde, 18 år, gymnasieelev. Det er Marias anden gang på markedet. 

 

Marias bedste købstips: 

“Gå efter det, der er meget iøjnefaldende. Jeg går personligt efter de farver, som jeg selv elsker. Jeg kigger også på hvem der står bag standene, og derfra ser om de har en stil, som jeg kan lide. Jeg synes det er så fedt, at der så mange piger, der dukker op med det tøj de ikke bruger, så vi andre kan få glæde af det.”

 

2. Vær’ ikke størrelsesforskrækket, men mærk i stedet på materialet

 

Laura Kjær, 25 år, studerer Dansk. Laura har været på Veras Market hver gang siden det startede i Storms Pakhus, både som sælger og køber

 

Lauras bedste købstips:

"Når jeg køber på loppe, så kigger jeg meget efter materialer. Jeg går ikke så meget op i størrelser – hvis materialet føles godt, så er jeg nemt solgt!”

 

3. Placer farvede og mønstrede sager forrest på stativer

 

Trine Hansborg, 20 år, lærervikar og arbejder i Riceteria. Trine har været på Veras Market for at sælge to gange.

 

Trines bedste salgstips:

“Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilket tøj man viser frem. Det skal se pænt ud, og hellere tag mindre godt med end meget som gør standen rodet. Jeg hænger i sær farver og mønstre forrest for at tiltrække folk.”

 

Selvom Trine er standholder, kan hun ikke dy sig for at tage en lille runde: "Jeg går altid en runde og kigger – der er så mange, der har gode ting med.”

 

Lækre standholdere fra markedet i Storms Pakhus.

 

4. Byd altid 50% under standholders pris – så mødes du på midten

 

Sarah Nielsen, 17 år, Gymnasieelev, har været på Veras Market en gang før. 

 

Sarahs bedste købstip: 

“Start med at byde en lav pris for det du gerne vil købe, og så går sælger lidt op i pris, og så mødes I på midten”.

 

5. Snak med alle der kommer forbi din stand

 

Sille Uglevig, 22 år, Journaliststuderende på SDU. Har været på Veras Market flere gange og sælge ud af sit klædeskab. 

 

Silles bedste salgstip:

“Det bedste loppetip er uden tvivl at snakke og smile til alle der kommer forbi ens stand. Hvis folk virker interesseret i noget af det jeg har, så siger prisen med det samme de tager i tøjet. Jeg er selvfølgelig villig til at forhandle. Så det også altid godt at være tænke på, hvordan jeg ønsker at blive mødt, hvis jeg var besøgende.”

 

6. Gå altid en runde før du begynder at shoppe

 

Charlotte Hintze, 50, underviser, er fast loppebesøgende på markedet, og har været med i Storms Pakhus hver gang siden det startede i marts. 

 

Charlottes bedste købstip:

“Jeg går op i kvalitet – det synes jeg er vigtigt. Min lopperutine er altid, at jeg først går en runde og kigger lidt før jeg køber, så jeg sikker på at jeg ikke går hjem med et impulskøb. Jeg allerede fundet en masse flotte kvalitetsting i dag.”

 

Charlotte har også været på markedet som sælger, og kan varmt anbefale Veras Market.

 

Søde, faste loppebesøgende <3

 

7. Præsenter tøjet som en butik – stryg inden og hæng op

 

Olivia Jernert, 20 år, lærervikar og arbejder i Riceteria. Olivia har været på Veras Market to gange, men har flere gange været besøgende på markedet. 

 

Olivias bedste salgstip:

“Det er altid godt at få sit tøj til at se præsentabelt ud ved f.eks. stryge det, ligge det pænt sammen. Tøjet sælger bedre, hvis det er i god kvalitet, og hvis det er rent og ikke krøllet. Det er også en god idé at hænge tøjet op, det sælger meget bedre end hvis det ligger. Jeg elsker at være på Veras Market – her skøn atmosfære og alle er så glade.”

 

8. Farvekoordinér din stand

 

Klara Holst, 18 år, Gymnasieelev. Klara har været på Veras Market og sælge ud af sin garderobe og har flere gange været på markedet som besøgende. 

 

Klaras bedste salgstip: 

“Hæng tøjet i farveorden, så det ser indbydende ud.  Det også altid godt at være smilende og åben, så de besøgende føler sig velkomne til at kigge. Det payer allerede off, og det går meget bedre i dag end det gjorde sidste gang vi var her, fordi vi har gjort lidt mere ud af vores stand – vi er blevet mere rutinerede.”

 

9. Tænk over hvad du mangler inden du går på jagt

 

Bobby Mandrup, 33 år, fotograf. 

 

Bobbys bedste købstip:

“Du skal have en idé om, hvad det er du leder efter – så du konkret går efter fx en jakke, bukser, eller sko. Generelt synes jeg ikke, at man fylder sin garderobe op, bare for at fylde den op!”

 

 

Vil du også sælge ud på Veras Market? Haps din stand til årets sidste marked i Odense her.  Du kan også hapse en stand til Veras Market på Reffen her.

 

Veras damerne Kristine og Laura glæder sig til at se jer igen d. 9. december <3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!