4 måder at style vintage tøj i for store størrelser på - Veras Vintage

4 måder at style vintage tøj i for store størrelser på

Style brugt

 

Èn ting, der er ualmindelig irriterende, når man shopper brugt er, at tøjet ikke altid passer, hvilket på det nærmeste virker urimeligt, når man (igen) finder kjolen, som man bare ikke kan leve uden..

 

Er tøjet for småt, må man acceptere det og gå sin vej uden, men er tøjet for stort, bør man ikke afskrive det med det vuns.

 

Veras damer disker op med en række råd til, hvordan du styler dit aaaaaaalt for store vintage tøj uden at se dum ud! Læs med her, få dig nogle tips og måske endda også et godt grin – vi morede os i hvert fald!

 

 

Knap op og hop i hælen 

 

Før og efter: med blot få ændringer gik Viktoria fra telt til flyvende tæppe.

 

På det første billede kan man hurtigt forveksle Viktoria med en omvandrende tippi, men på det andet billede er sagen en helt anden! Har du en lang frakke, der alt for stor, så undlad at knappe de nederste knapper til. Fremhæv i stedet dine labre stænger med en hæl og slå fast, at det er dig der bærer jakken og ikke omvendt!

 

 

Smid-et-bælte-i-taljen-tricket

 

Før og efter: med blot ét bælte kan man gå fra en kantet facon til en mere feminin!

 

Kirstine har fundet denne mega fede vest, men desværre – som du kan se – er den alt for stor og gør hende langt mere kantet end hvad godt er. I sådan en situation kan man altid ty til ”smæk-bæltet-i-taljen-tricket”, det velkendte, om det så er en kjole, skjorte, jakke eller whatever, som ikke fitter efter planen. Det fremhæver taljen og skænker dig en langt mere kvindelig silhuet – hvis det da er det, du ønsker.

 

 

Væk med skulderpudderne! 

 

Før og efter: fra 80’er-sær til supersild

Det er lidt som om, at skulderpuder bare ikke riiiigtigt er sagen længere.. Så har du en skjorte, der er en tand for stor og som ovenikøbet har de dersens 80’er puder, så gør som os: vi river skulderpuderne ud og kaster dem til Langtbortistan for så efterfølgende at proppe det forreste af skjorten ned i buksen, og voila – endnu en situation, hvor looket er langt mere klædeligt!

 

 

Op med de ærmer!

 

Før og efter: blot ved at smøre ærmerne gik jakken fra at være uklædelig til cool! Bonus trick: tilføj et par solbriller i vaskeægte Aviator-stil for lidt ekstra lir!

 

Har du også forelsket dig i en alt for stor jakke, bør du tage dette simple trick i brug: smør de ærmer op, da det gør en kæmpe forskel! Ja, jakken er stadig bred, men det, at den pludselig fitter mht. længden på ærmerne gør, at Kirstine nu føler sig klar til at hoppe ud i den store verden (iført jakken of course).

 

 

Men altså nu er det faktisk ikke verdens undergang, hvis tøjet er lidt stort, da oversized dressing er in så det siger spar to! Tjek selv de forskellige shows ud fra modeugen i sommer, som vi bl.a. har skrevet lidt om i henholdsvis et indlæg om look-alikes og trends.

 

 

Forresten er alle outfits at finde til salg online <3

 

 

Nyd fredagen!

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

Efteråret er over os, hvilket kalder på en god gang garderobeoprydning! Har du også aaaaaalt for meget tøj, du ikke bruger og ønsker at gøre noget godt for miljøet (og måske endda også tjene et par skillinger på det)? Kom forbi Veras, byt dit tøj til nyt, sæt dit tøj i kommision, deltag i vores loppefester eller shop blot brugt. Læs meget mere på Veras Vintage og find inspiration i vores magasin

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!