4 måder du kan style kimonoen på om efteråret - Veras Vintage

4 måder du kan style kimonoen på om efteråret

Style brugt

Om vi vil det eller ej, så kan vi ikke komme uden om det: efterårssæsonen er ved at være over os, og det er jo alvor for hvad dælen skal man så stille op med alle de lækre sommerstyles, man har sportet i løbet af de sidste par måneder. Kan det virkelig passe, at de skal gemmes væk til næste gang sommeren byder sig, nu når sæsonen for at sælge sommerkluns er slut?

 

Veras siger højt og tydeligt NEJ!

 

Lad dig inspirere, når vi uge efter uge forlænger dit ellers sæsonpræget tøj, og i denne uge tager vi hul på et sommerens største trends nemlig kimonoen.

 

Over sommeren har kimonoen været en fast del af Veras Damers klædeskab, og de smukke, flagrende kimonoer, der ellers ofte bruges som sommerjakker, skal da ikke pakkes ned på trods af det ikke længere er 30 grader. Nej, vi har jo slet ikke fået nok af dem i den her hedebølge af en sommer!

 

Vi har sammensat 4 looks, som du selvfølgelig kan købe, hvor kimonoen kan bruges til hverdag eller fest. Se med her og bedøm selv, hvorvidt det er dejlig fedt eller dejlig dumt.

 

 

1. Asian sensation

 

 

Kimono m. blomster, 380 DKK/point

 

Lad farverne i din kimono-kjole tjene som inspiration til resten af outfittet for et mere sammenhængende look. Brug et par lilla items i form af et par solbriller og træk den røde støvle eller sneak på for lidt ekstra pang på fusserne, der samtidig komplimenterer blomsterne på kimonoen. Brug det samme trick i hvilket som helst andet look, hvis du fx skal sammensætte et look baseret på forskellige mønstre: er der lyserød i den blomstret overdel, så tilføj eventuelt et par bukser med lyserøde striber – simple as that!

 

 

2. Lille smørblomst

 

Denne kimono er allerede eget 

 

Hold det simpelt og gå all in på de lyse farver for et mere sart udtryk. Lad ”kjolen” do the most of talking, og tilføj eventuelt et par cowboy støvler for lidt tant og fjas eller et par højhælede boots for et mere elegant udtryk. Vær lidt chic al a Paris og placer en cute beret på hovedet og voila – så er den hjemme!

 

 

3. Skibet skal sejle i nat

 

 

Vintage kimono m. lommer, 400 DKK

 

Bare fordi vi går en mørkere tid i møde, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan drømme om sol og fortsat ligne en vaskeægte cruise girl – selvfølgelig bare med lidt ekstra lag tøj på. Rock denne kimono året rundt og spred glæde med dette finurlige og fede print. Træk et par bukser på i et andet mønster for at skabe lidt ekstra dybde og hop i et par kicks for lidt laid-backness og streetness. Fuldend looket og skab kontrast med et par accessories i pangfarver fx i form af en gul taske som her.

 

 

4. Pinky and Jean

 

 

Vintage kimono i orientalsk print, 420 DKK

 

Spænd kimonoen ind med et bælte og fremhæv dine sassy curves. Tilføj et par høje hæle i en girly farve og vær’ klar til en cocktail efter arbejde. Skab lidt modspil med et par rå jeans, der samtidigt gør looket egnet til hverdag uden at hele København vender sig om efter dig på gaden kl. 09.00 om formiddagen (medmindre du selvfølge gerne vil have det – no judgement here)!

 

 

Som du nok kan fornemme er det lidt en genganger, at man rocker lag-på-lag trenden to the max, og det er faktisk ikke så ringe endda, da man på denne måde kan forlænge en del af sit sæsonpræget tøj – herunder sommerjakken slash kimonoen. So what are you waiting for?

 

Hav en dejlig lørdag, venner <3 Håber vi ses til loppe i morgen!

 

Kærligst,

Veras damer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!