Indlevering af tøj - Veras Vintage

Handelsbetingelser registrering og indlevering af tøj

For at Veras ApS kan tage imod dit brugte tøj i Veras ApS, skal tøjet registreres under Mit Veras. Dette skal gøres inden, det indleveres i Veras butik eller online ved forsendelse. Veras ApS tager først imod en indlevering, når tøjet er korrekt registreret online på en aktiv Veras ApS-bruger. Veras ApS forbeholder sig retten til ikke at tage imod tøj, som ikke er registreret online.

 

Sådan registreres og indleveres varer i Veras ApS

Når tøjet er registeret i en indlevering på Mit Veras, kan det indleveres på to forskellige måder: 1) I Veras fysiske butikker på Studiestræde 27, Kbh K eller 2) Ved at sende tøjet med post til til Veras ApS.

Veras ApS giver point på stedet ved fysisk indlevering i Veras butikker for indleveringer med maximum 5 stykker tøj. Indleveres der over 5 stykker, så kan der gå op til 7 hverdage, før point udbetales til Mit Veras konto, fra Veras ApS modtager de registrerede varer fra en indlevering.

 

1. Indlevering til Veras fysiske butik

Du er altid velkommen til at indlevere dit tøj personligt i Veras ApS butik i Studiestræde 27, Kbh K indenfor åbningstiderne.

 

2. Indlevering ved forsendelse

Ønsker du i stedet at indsende dine varer, kan du altid gøre dette på almindeligvis, hvor du selv betaler portoen. Find din nærmeste DAO-pakkeshop her. Vi gør opmærksom på, at der ved begge indleveringsmetoder kan gå op til 7 hverdage fra Veras ApS modtager forsendelsen, til du modtager dine point på din konto afhængig af størrelsen af indlevering.

 

Fortrydelsesret ved indlevering af varer

Som bruger i Veras ApS er der ingen fortrydelsesret i forbindelse med indlevering af varer. Veras’ brugere frasiger sig al ret til de varer, som de indleverer, idet det anses for, at Veras ApS ‘køber’ brugernes varer med point.

Har du valgt at indlevere tøj for at modtage point til din personlige konto, så agerer der ingen penge mellem bruger (sælger) og Veras ApS (køber) på shoppen, og der findes derfor ingen fortrydelsesret på dette varebytte. Derimod kan du som medlem altid ombytte varer til andre genbrugsvarer ved at få nye point sat ind på din personlige profil, fra den varer du indleverer. Læs mere om indleveringsprocessen i afsnittet ovenover.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!