Nyhed: Mini Veras Market under Buen

Nyhed: Mini Veras Market under Buen

lørdag
5. oktober 2024
Tidspunkt
09:00 - 15:00
Entre
Gratis
København

Lej din stand inklusiv bord til Mini Veras Market under Buen
Standen er ca. 2×2 meter. Bordet måler 0,8×0,7m.

Antal personer
Det er tilladt at være max to personer om én stand. Børn tæller naturligvis ikke med.

Lej tøjstativ
Du kan leje dit tøjstativ inkl. 50 bøjler af Veras.

Bemærk <3
Udover at kunne sælge ud af din private tøj garderobe, så kan du ved dette marked også sælge ud af børnetøj, interiør, brugskunst og andre godter fra gemmerne. Vi håber på, at dette nye initiativ kan hjælpe børnefamilien med at blive endnu mere bevidste og cirkulere deres brugte sager <3

Om Mini Veras Market
Nyhed i Veras: Gå på loppejagt fyldt med brugt guld til børnefamilierne <3

Glæd jer til at Mini Veras Market popper under Buen én lørdag om måneden fra maj til november og skaber det svedigste brugte loppemekka for hele familien.

I vores overdækkede og rå rammer under Buen skaber vi et rum i byen hvor der er fedt at være for hele familien. Se det som en udflugt hvor du kan være både kreativ og lege, samt få slukket tørst og sult – alt mens du sælger ud af dine brugte godter fra gemmerne som indeholder børnetøj, babytøj, legetøj, udstyr, interiør til boligen og børneværelset – og selvfølgelig er mor og fars sager også velkommen <3

Vi har skåret ned på antal stande og fyret ekstra op for plads til leg og kreativitet, hvor er bliver alt fra sæbebobler, dans og magiske øjeblikker med kreaværksted, workshops som både store og små kan deltage i. Det er vores mission, at skabe et nyt brugt take på Veras Market hvor hele familien har lyst til at bruge en lørdag på hænge ud og skabe minder sammen!

Vi glæder os til at afholde Københavns skønneste familie loppe med jer!

Andre events i København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!