Veras nye tøjbytte | Veras

Ofte stillede spørgsmål om Veras tøjbyttekoncept

Hvordan fungerer Veras tøjbyttekoncept?

Veras tøjbyttekoncept er skabt, så du let og tilgængeligt kan forny din garderobe til gavn for miljøet og din pengepung. I tøjbyttekonceptet får du dit brugte tøj i rabat, når du shopper nyt, brugt!

Veras tøjbyttekoncept fungerer ved, at du registrerer dit eget tøj online på verasvintage.dk og afleverer det til Veras i Studiestræde 27, Kbh K eller sender det med posten. Derefter udbetaler vi dine point til dig inden for 7 hverdage – og du er nu klar til at shoppe nyt brugt. Du kan bruge dine udbetalte point til at betale op til 50% af tøjets pris – resten betales altid i kroner.

1 point svarer til 1 krone, og du får altid udbetalt en fast pointsum for dit tøj i point. Se pointskema her.

Du får altid udbetalt dine point – senest indenfor 7 hverdage fra vi modtager dit tøj – og det er uanset, om vi får videresolgt dit tøj eller ej. Så nice er vi! <3

Hvad koster det at bytte?

Det er gratis at bruge Veras tøjbyttekoncept. Det koster dig altså ikke noget at indlevere dit tøj og få udbetalt point, som du kan shoppe nyt brugt for.

Når du bruger Veras tøjbyttekoncept, får du dit brugte tøj i rabat, når du shopper nyt brugt. Det betyder, at du kan bruge dine optjente rabatpoint til at betale op til 50% af tøjets pris – resten betales altid i kroner.

Eksempel 1: Du har fået udbetalt 200 rabatpoint, og vil købe et produkt til 200 kr. Du kan derfor betale 50% prisen med point – det vil sige, at du betaler 100 point og 100 kr. 

Eksempel 2: Du har 100 point stående på din saldo og vil købe et produkt til 400 kr. Du kan derfor betale med 100 point og 300 kr. 

Hvor mange point får jeg for mit tøj?

I Veras giver vi point for alt tøj, som overholder vores krav til tøjets stand. Du får point udbetalt afhængig af din vares kategori, kvalitet og stand. Pointsummen bestemmes ud fra vores pointberegner – på den måde sikrer vi, at tøjets pointværdi altid vurderes ud fra et fastsat system.

Jo bedre stand en vare er, jo højere pointsum får du udbetalt – op til 1/3 af salgsprisen. Unikke vintage- og kvalitetsvarer er flere point værd end en masseproduceret highstreet vare. Dvs. din bedstemors flotte striktrøje har højere værdi end din H&M kjole fra sidste sæson.

Veras cirkulære system
I Veras får du altid faste point for dit tøj. Vi giver en minimumssats svarende til vores faste pointskema (se overstående og her).

Tøj, der sendes til Veras stand på Veras Market eller ikke passer ind i vores sortiment, får du 5 point for. Varer, der i så dårlig stand eller har fejl og mangler, doneres til genbrugsstationer til genbrug eller genanvendelse, og du får 1 symbolsk point for tøjet.

Bemærk, at den endelige pointsum altid fastsættes ud fra den vurdering, som foretages af den Veras medarbejder, der tager imod din indlevering. Den endelige pointværdi kan derfor afvige fra den estimerede.

Veras forbeholder sig retten til at give dig flere eller færre point for det indleverede tøj, såfremt tøjet ikke stemmer overens med den indberettede stand, kategori eller kvalitet. Skulle det være tilfældet, vil der i din ordrehistorik fremgå en kommentar ud for det pågældende stykke tøj, så du kan se, hvad den justerede pointsætning skyldes.

Hvilke krav er der til mit tøj?

For at sikre kvaliteten af Veras varer har vi følgende krav til dit indleverede tøj:

  • Tøj skal være nyvasket og rent ved indlevering.
  • Tøj skal være uden huller, pletter og/eller andre defekter
  • Tøj skal være originalt og må fx ikke være syet ind, lagt op, klippet kortere etc.
  • Tøj skal være i god stand, så andre kan få glæde af det. Det vil sige ikke i så dårlig stand, at du ikke selv har lyst til at bruge det.

Veras tager ikke i mod følgende kategorier:

  • Træningstøj, undertøj, strømper, børnetøj eller herretøj. Ligeledes tager vi som udgangspunkt ikke imod fodtøj, medmindre skoene fremstår med meget få brugstegn.

Hvordan registrerer jeg mit tøj?

1. Find det tøj som du gerne vil give nyt liv

Du registrer tøjet på din brugerprofil online og kan indlevere op til 20 stykker tøj pr. indlevering.

2. Registrer tøjet på din profil

Log ind på din bruger på Verasvintage.dk. Tjek at din kurv er tom, før du skal registrere – ellers tøm den. Tryk på dit profilikon og vælg “Indlever tøj”.

Udfyld alle 34 felter (kategori, stand, kvalitet + kommentar) til hver enkelt stykke tøj, som du vil indlevere. Tilføj nyt, når du vil tilføje et ekstra stykke tøj. Tryk registrér, når du er færdig med at registrere.

3. Pak dit tøj og giv til Veras

Du kan enten aflevere det i vores butik i Studiestræde 27, Kbh K eller sende det med posten. Du betaler for fragt. Pakken sendes til

Veras, Studiestræde 27, kld, 1455 København K.

Pakkeshop: City kiosken, Larsbjørnstræde 24, 1454 København K.

Email: contact@verasvintage.dk

Tlf: 28876462

4. Veras udbetaler dig point

Indleverer du op til 5 stykker tøj ad gangen i butikken, kan vi altid give dig pointsum med det vuns, så du dermed får rabat på alt tøj i Veras med det samme. Indleverer du over 5 stykker tøj, så går der op til 7 hverdage før dine point stryger ind på din konto.

Hvor lang tid gælder mine point?

Dine point er gyldige i 2 år, fra de er udbetalt. Vi sender dig en reminder på mail en uge inden, at dine point de udløber.

Kan jeg få penge for de varer, jeg indleverer?

Nej, det er ikke muligt at få penge udbetalt for dit indleverede tøj til Veras tøjbyttekonceptet. Veras handelsvaluta er i point og en del af vores lukkede cirkulære byttesystem, hvor tøjet cirkulerer fra bruger til bruger.

Kan jeg returnere mine pointvarer?

Du kan altid returnere tøj købt online indenfor 14 dage. Tagget skal være ubrudt og varen ubrugt.

Tøj købt i butikken kan ikke returneres, men kan byttes til anden vare.

Hvor mange items kan jeg aflevere på én gang?

Du kan aflevere op til 20 stykker tøj pr. indlevering. Hvis du ønsker at få dine point udbetalt med det samme, så indlever op til 5 stykker tøj ad gangen. Ved indleveringer på over 5 items kan der gå op til 7 hverdage, fra vi har modtaget dit tøj, til dine point er på din bruger. Dette gælder både ved indleveringer via butikken og sendt med posten.  

Hvad kan jeg købe for mine point?

Du kan altid bruge din point på alt tøj i Veras og få op til 50% rabat – resten betales altid i kroner.

Det gælder både tøj i Veras butik i Studiestræde 27, Kbh K, tøj på vores webshop på verasvintage.dk og tøj i Veras stand på vores skønne Veras Markets.

Jeg har ikke point nok, så det svarer til 50% af tøjets pris, hvad gør jeg?

Mangler du point, så du ikke kan få 50% i pointrabat, kan du altid betale det resterende i kroner. Dette gælder både, når du køber din varer i butikken i Studiestræde 17, Kbh K, på vores webshop verasvintage.dk og i Veras stand på et af vores markeder.

Eksempel: Du har 100 point stående på din saldo og vil købe et produkt til 400 kr. Du kan derfor betale med 100 point og 300 kr. 

Hvor mange point må jeg købe for?

Du kan købe for alle de point, du har lyst til pr. dag. Dog kan du max få op til 50% i pointrabat af tøjets pris.

Eksempel 1: Du har 200 point på din konto, og vil købe et produkt til 200 kroner. Du kan derfor betale 50% prisen med point – det vil sige, at du betaler 100 point og 100 kr. 

Eksempel 2: Du har 100 point stående på din saldo og vil købe et produkt til 400 kr. Du kan derfor betale med 100 point og 300 kr. 

Kan jeg købe helt uden at bytte?

Ja, du kan altid købe alt tøj i Veras for kroner.

Dette gælder både i Veras butik i Studiestræde 27, Kbh K, online på verasvintage.dk og i Veras stand på ét af vores Veras Market.

Kan jeg veksle point til penge?

Veras tøjbyttekoncept er et lukket system, hvor vi cirkulerer kvalitetsikret brugt tøj fra private garderober.

Det er ikke muligt at veksle dine pointsum fra dine indleverede brugte varer til kroner, da handelsvaluaten er point.

Tager I imod tasker og smykker?

Ja, det gør vi. Til gengæld tager vi ikke imod herretøj, børnetøj, undertøj, strømper, sportstøj og nogle typer af sko.

Tager I imod herretøj og børnetøj?

Nej, vi tager ikke imod herretøj og børnetøj. Dog tager vi imod udvalgte unisex produkter.

Hvor ofte kommer der nyt tøj?

Der kommer løbende nyt tøj i Veras og min. 100 stykker nyt brugt tøj om ugen, som du kan give nyt liv <3

Hvad gør Veras med mit tøj?

Det tøj, du indleverer til Veras, skaber glæde for andre! Vi ser værdi i alt tøj og sørger altid for at kvalitetssikre og sortere det: En stor del af dit skønne, brugte kluns tager vi ind i Veras tøjbyttekoncept og sælger det i vores butik eller online. Resten videresælger vi i Veras loppestand på Veras Market. Det tøj, som ikke passer ind i vores sortiment, ryger videre til genbrugsstationer, hvor det bliver genbrugt eller genanvendt.

Vi udbetaler op til 1/3 af vores salgspris for indleveret tøj i point.

Når du indleverer tøj til Veras, giver du Veras råderetten over dit tøj.

Veras gør et lineært system cirkulært

Alt tøj i Veras kommer fra lokale, danske garderober. Vi indkøber ikke noget tøj – og intet tøj går til spilde. Vi hacker den etablerede tøjindustri og gør et lineært system cirkulært. Sådan når vi vores vision om at bekæmpe tøjspild og give alt tøj nyt liv. Og det bedste af det hele – vi cirkulerer tøjet præcis, som det er. 

Hvordan indleverer jeg mit tøj med posten?

Du skal registrere dine varer online på din Veras-bruger, inden de sendes afsted med posten.

1. Opret en profil, tryk “indlever” under din profil og udfyld information om de varer, du sender til os. 

2. Derefter skal du sende pakken til:

Veras, Studiestræd 27, kld. 1455 København K.

Pakkeshop: City Kiosken, Larsbjørnsstræde.

Email: contact@verasvintage.dk

Tlf: 28876462

Husk at lægge en seddel i pakken, hvor dit navn og nummeret på din indlevering fremgår.

3. Når vi har modtaget din pakke, udbetaler vi point for dine varer. Der går op til 7 hverdage, fra vi har modtaget din pakke, til pointsummen er synlig på din bruger. Du får en mail, når point er på din konto. 

Fandt du ikke svaret? Måske er det her:

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.