Book Rebecca Vera - Veras Vintage

Book et foredrag med Rebecca Vera

 

Med en fortid i modebranchen og en nutid som kvindelig iværksætter og leder af landets førende genbrugsunivers er grundlægger og CEO, Rebecca Vera Stahnke, et interessant og vigtigt indspark i enhver debat om bæredygtig mode og forbrug. Rebecca Vera udpeges gang på gang som landets førende genbrugsekspert og er i Berlingske blevet spået til at være “… den mest inflydelsesrige person i det danske modelandskab lige nu”. Rebecca Vera har før medvirket i diverse tv-, radio- og podcastsindslag, samt en række offentlige debatter.

 

Book et oplæg med Rebecca Vera

 

Som foredragsholder har Rebecca Vera før holdt oplæg på diverse uddannelsesinstitutioner, til branchebegivenheder og for politiske interessenter. Rebecca Vera besidder en stor viden om genbrug, tøjkvaliteter og cirkulære forbrugsmønstre, og hun formår med sin udadvendte og umiddelbare persona at formidle i øjenhøjde og uden løftede pegefingre. Hun når ud over kanten af scenen og er en inspiration – særligt blandt unge.

 

Rebecca Vera kan blandt andet bookes til at tale om emnerne genbrug af tøj og tekstilcirkulære forbrugsmønstre og forretningsmodeller, FN’s verdensmål i forretningsøjemed og kvindeligt iværksætteri. Alle foredrag tager udgangspunkt i Rebecca Veras egne og praktiske erfaringer gennem Veras. De kan modificeres efter ønske og er altid målrettet modtagerne – ingen oplæg er ens.

 

Se alle Rebecca Veras foredrag og talks her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!