Vcycle DFD Collection shopping side - Veras Vintage

Vcycle DFD Collection shopping side

The V-Cycle DFD Collection

Veras første upcycling kollektion med unikke jakker og muleposer

“Vi arbejder med dyner og vaskeposer, da de er svære at genanvende for DFD. Det er nemt at omsy en bomuldsdug eller et viskestykke, men det var vigtigt for os at vælge de sværere tekstiler – og vise at også de kan få nyt liv ved at lave dem om til varer, alle vil og kan bruge”
Rebecca Vera, CEO & founder Veras

Bæredygtighed helt ned i designet Det er ikke kun materialerne, der er bæredygtige. Også designet er tænkt bæredygtigt.

Forbliv din helt egen. Costumize #VcycleDFD jakken som du ønsker

“Det er vigtigt for os, at varerne kan bruges på flere måder og customizes personligt. Vi ved, at kærligheden er større til unikt tøj – som genbrug. Ved at skabe unikke varer, sikrer vi, at fremtidige ejere passer ekstra godt på deres styles og giver dem liv mange år endnu”
Rebecca Vera, CEO & Founder, Veras

I Veras Værksted forlænger vi dine favoritters levetid på 3 måder

“Vi kommer til at arbejde endnu mere med upcycling af de tekstiler, som vi selv får ind i Veras cirkulære univers, så vi gør hullet endnu mindre og giver endnu mindre tøj til NGO’er, som vi er i højere grad kan styre hvor tøjet ender”
Rebecca Vera, CEO & Founder, Veras

I Veras inspirerer vi til must-keeps er det nye must-have

“I modebilledet bombarderes vi med must-haves. Tøj, du bare må eje. Med hvad med dine must-keeps? Tøj, du bare må beholde, fordi det besidder en værdi – enten symbolsk eller funktionel – som intet andet tøj kan give dig. I Veras Værksted bringer dit yndlingstøj tilbage til livet”

Rebecca Vera, CEO & Founder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!