Køb stand Veras Market i Aarhus | Veras

Kom med til Veras Market i Aarhus

Veras Market inviterer til genbrugstøjmekka i Godsbanens Rå Hal. Første marked er 13. juni 2021. Veras Market den 11. april er aflyst – standholdere er kontaktet via mail.

 Når Veras Market afholdes er det med særlige Corona regler. Køb altid stande først via nyhedsbrevet.

Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år.

Vælg din stand & lej dit tøjstativ

Shop din stand og tilkøb leje af bord og tøjstativ inkl. 50 bøjler til din stand. Du må også hjertens gerne have eget stativ med. Du kan ikke købe tøjstativ uden en stand og tjek, at du køber til samme dato.

Se kommende datoer i kalenderen og længere nede på siden.

Deltag i dit Veras Market på facebook

Alle markeder afholdes kl. 11-16 i Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus. Se alle datoerne hold dig opdateret på dit næste marked i vores kalender.

11. april – Veras Market i Aarhus – Aflyst grundet COVID-19

13. juni – Veras Market i Aarhus – ledige stande

Dét siger vores standholdere om Veras Market

Ude nu: Nyt drop af upcyclede tasker

Så er vi tilbage med et cool og farverigt upcyclingdrop! Brugte skjorter og for små nederdele får nyt liv som tasker og totebags – how cool is that?!   Kan I mærke det? Solen titter fr...

Vores juletraditioner: Sådan finder damerne bag Veras julefred

Endelig: Juleferie – og juleFRED! Læs med når damerne bag Veras deler ud af deres juletraditioner, der giver dem ro, glæde og god (jule)energi.   Ahhh, du salige juledag. Så blev det e...

Damerne bag Veras: 7 alternative julegaver, vi ønsker os

Kan du heller ikke finde på noget at ønske dig i år? Gør som damerne bag Veras og ønsk dig alternative julegaver, som kræver ægte julemirakler!   Sokker, køkkengear, nye smykker? Det kan god...

3 nemme julegaver, du selv kan lave

Er du heller ikke kommet i mål med julegaverne endnu? Frygt ej – vi guider dig til nemme gaver, du selv kan sy!   Halvvejs i december – så kom vi så langt! Og lur os om vi ikke s...

Om Veras Market i Godsbanen

Efter at have meldt udsolgte markeder med flere tusinde besøgende i årevis i København og Odense rykker genbrugstøjmarkedet Veras Market nu endelig til Aarhus.

17. januar 2021 forvandler Veras Godsbanens 1.100 m² Rå Hal til et sandt loppemekka fyldt med private stande, gratis tøjbytte i Veras stand og masser af genbrugsguld. Entrén til markedet koster 35 kroner i døren og 25 kroner i forsalg online lige her (i salg snart). Markedet finder sted fra 10.30-16.00.

 

I årevis har københavnere og odenseanerne kunne bytte, sælge og købe brugt tøj igennem det cirkulære genbrugsunivers Veras, hvor alle let får en grøn garderobe og samtidig minimerer tøjspild. 

 

Og snart kan også Aarhusianerne også prøve det cirkulære koncept af, hvor du kan bytte dit tøj til nyt, sælge dit eget tøj på Veras Market eller købe nyt, brugt tøj fra konceptet på markedet og fra en webshop. 

 

Join Veras #veravolution i kampen om at mindske tøjspild. Shop sprødt brugt kluns til gavn for miljøet fra de mange private stande – eller tjen selv kassen med en stand, hvor du endda kan leje bord, tøjstativ og bøjler af Veras.

Giv tøj fra garderoben nyt liv og tjen kassen med en stand

Har du vildt meget tøj, du gerne vil lade andre få glæde af – så køb en stand og sælg ud på markedet. Du kan tilleje bord og stativ, og en stand koster kun 350,-. Afhængig af sortimentet tjener en stand på Veras Market typisk 1000-3000,-. Alle markeder bliver afholdt indendørs i Godsbanens Rå Hal. 

Få fingrene i én af de eftertragtede stande lige her. Standene i Godsbanen måler ca. 2,2×2 m. Til markedet må i maksimalt være 2 personer om én stand. I en stand kan der være ét bord + ét stort tøjstativ eller to-tre små tøjstativer.

Skønne #verasdamer joiner Veras Market i Aarhus

Sofie Bang @sofiebangg
Johanne Jessen @johannejessen
Elizabeth Godsk @elizabethgodsk

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg medbringe eget tøjstativ og bord?

Ja, du må gerne medbringe egne tøjstativer eller bord – eller leje af os. Du kan have 2 tøjstativer ELLER 1 tøjstativ og 1 bord i en stand i Nørrebrohallen, uanset om du lejer eller medbringer selv. Hvis dine tøjstativer er små, kan du have 3 tøjstativer i alt. Så længe du holder dig indenfor standens størrelse.

Hvor mange tøjstativer og borde må jeg have - og hvor stor er standen?

Du kan have 2 tøjstativer ELLER 1 tøjstativ og 1 bord i en stand. Hvis dine tøjstativer er små, kan du have 3 tøjstativer i alt. Så længe du holder dig indenfor standens størrelse.

Standen er præcis 2 x 2 meter, så ha’ ikke for meget tøj eller lir med – der er ikke afsætningsplads bag standen.

Hvordan finder jeg min stand, og kan to stande være ved siden af hinanden?

Du vælger og finder selv din stand på vores markeder, og derfor kan to personer godt stå ved siden af hinanden, hvis i kommer i god tid til markedet. Vi kan ikke garantere to pladser ved siden af hinanden, hvis man ankommer sent.

Hvor mange må vi være om en stand?

Du må max være 2 personer om en stand, for at give plads til de besøgende.

Har i venteliste, hvis der er udsolgt?

Når vi har udsolgt, har vi udsolgt og vi har ingen venteliste. Prøv og skriv et post i facebookeventet (København her, Odense her), hvis du gerne vil købe en stand til en speficik dato.

Hvad kan jeg sælge?

Du kan altid sælge dit eget brugte tøj og tilbehør til kvinder og mænd. Den primære kunde på Veras Market er kvinder og mænd fra 20-40, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolket har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, og vi har prøverum på markedet under Buen, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

Når Veras Market rammer Godsbanen får du din genbrugstørst stillet, uanset hvad dit behov er – om du vil købe, bytte eller sælge. Og som besøgende tjener du 105,- allerede i entréen! For med en entrébillet til 25,- i forkøb får du en voucher på 100,- til Veras webshop med brugt tøj fra det cirkulære koncept og 3 gratis tøjbyt i Veras stand, som har en værdi af 30,-. 

 

Vil du bytte til markedet, tager du bare 3 stykker af dit eget tøj med, får det vurderet i Veras stand og du får udbetalt ⅓ af Veras salgspris på dine varer i point. De point svarer til kroner, du kan købe nyt brugt for i Veras stand på stedet eller i Veras webshop.

 

Du kan også shoppe løs fra de mange private standholdere, som stiller klar med Aarhus’ flotteste private garderober. Som noget helt særligt er der på et Veras Market altid kun genbrugstøj, tilbehør og lignende i samme kategori, for at sikre at både standholdere og købere ved nøjagtigt, hvad de kan sælge ud og købe på markedet. Og så alle altid kan få opdateret deres bæredygtige garderobe for en slik. Derfor kan du shoppe alt fra unik vintage til lækre brands og prisvenlige highstreet kup, og der er altid genbrugskup i lange baner at gøre sig på et Veras Market. Veras slæber også deres street-style fotograf med til markedet, så hop i dit bedste søndagsoutfit og vær’ beredt på at blive knipset.

 

Det første marked bliver afholdt den 17. januar 2021 fra 10:30-16:00 – hop ind på vores Facebook event og følg med. Markedets adresse er Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C -ankommer du i bil er der parkeringspladser langs hallerne med indkørsel fra Skovgaardsgade. Følg anviste parkeringsregler.

Dét siger vores standholdere om Veras Market

Ude nu: Nyt drop af upcyclede tasker

Så er vi tilbage med et cool og farverigt upcyclingdrop! Brugte skjorter og for små nederdele får nyt liv som tasker og totebags – how cool is that?!   Kan I mærke det? Solen titter fr...

Vores juletraditioner: Sådan finder damerne bag Veras julefred

Endelig: Juleferie – og juleFRED! Læs med når damerne bag Veras deler ud af deres juletraditioner, der giver dem ro, glæde og god (jule)energi.   Ahhh, du salige juledag. Så blev det e...

Damerne bag Veras: 7 alternative julegaver, vi ønsker os

Kan du heller ikke finde på noget at ønske dig i år? Gør som damerne bag Veras og ønsk dig alternative julegaver, som kræver ægte julemirakler!   Sokker, køkkengear, nye smykker? Det kan god...

3 nemme julegaver, du selv kan lave

Er du heller ikke kommet i mål med julegaverne endnu? Frygt ej – vi guider dig til nemme gaver, du selv kan sy!   Halvvejs i december – så kom vi så langt! Og lur os om vi ikke s...

Hop på loppejagt med Rebecca Vera

Historien om Veras Market

Rebecca Vera afholdt det første Veras Market på Copenhagen Street Food på Papirøen i maj 2015. Rebecca Vera var træt af, ikke at vide hvilket type marked hun kom frem til, når hun tog på ‘loppemarked’, der dengang var en kombination af alt fra legetøj, tøj, antikvariater og elektronik. Rebecca Vera ledte kun efter kluns, og havde selv også et kæmpe behov for at sælge ud på et marked, hvor hun vidste, at besøgende kom for at købe tøj, sko og accessories. 

Men det var en udfordring at sælge tøj på loppemarked. Rebecca Vera havde hverken investeret i et tøjstativ, som hun kunne tage frem fra loftet, og hun havde ej heller overskydende bøjler. Rebecca Vera ville skabe et marked, hvor alle let og ubesværet kunne sælge ud af garderoben – og derfor startede hun Veras Market under betegnelsen ‘god stil genbrugstøjmarked’.

Den gode stil findes både i tøjudvalget på Veras Market, som altid er noget særligt. Og i at Veras Market kører en så god stil, at det er mega let for standholdere at komme af med deres tøj. Det skulle også være let for besøgende og sælgere at vide, hvad der forventedes af et Veras Market. Det blev startskuddet til 6 dejlige år med markeder, hvor Veras gladeligt hjælper private standholdere med at give brugt tøj nyt liv og besøgende til at shoppe til gav for miljøet hver søndag under Buen i København, i Storms Pakhus i Odense og i Godsbanen i Aarhus til at shoppe, sælge og bytte sig til en moderigtig og bæredygtig garderobe.

Veras Market tidslinje

I 2016 slog Veras Market sig ned på den rå, urbane og overdækkede markedsperle under Bispeengbuen, beliggende i krydset mellem Nørrebro, Nordvest og Frederiksberg. Veras Market tog hul på vintersæsonen i 2017 indendørs markeder på Copenhagen Street Food og vendte efterfølgende tilbage under Bispeengbuen, hvor der de seneste måneder er blevet afholdt genbrugstøjmarked hver anden uge og alle søndage i september, med god stil i højsædet. Fra oktober 2017 til marts 2018 flyttede markedet indendørs i WestMarket på Vesterbro med markeder hver anden søndag. I marts 2018 lancerede Veras faste markeder i Storms Pakhus i Odense, og i august 2018 afholdte Veras Market i pop-up marked ved Godsbanen. I vinteren 2018 rykkede Veras Market ind på Reffen på Refshaleøen. I januar 2019 var Veras Market for første gang indendørs i Nørrebrohallens Multisal med histories hidtil største markeder en gang om måneden. I 2020 lancerer Veras Market fast markeder i Aarhus.

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.