WTF! Jeg er på forsiden af Børsen - Veras Vintage

WTF! Jeg er på forsiden af Børsen

 

Okaaaay! Er det nu jeg løber skrigende rundt, og råber: "Mooooommmmmaaaa, I made it?”

 

Da jeg for et år siden kom på forsiden af Berlingske, og med to opslag i søndagstillægget, så troede jeg ikke, at det kunne blive større og vildere. Der var Veras jo knapt nok startet op, og det var for vildt, at der var en journalist som havde hørt om konceptet, og faktisk ville skrive noget om noget, som hun ikke engang vidste ville ægte blive til noget. Allerede dér, så havde jeg det sådan lidt: "Min drøm er allerede en realitet”, som jeg også skrev et længere indlæg om, I kan genlæse her.

 

Nå, og er det gået forbi jeres flotte hoveder, så var jeg dælme på forsiden af Børsen i torsdags. Jeg var mega nervøs, for det er altid lidt svært (og super nervepirrende) at vide, hvordan en journalist har skrevet om én og ens barn, som jeg i forvejen er alt for meget hønemor omkring. Men den gode skribent Emma, hun havde sgu fanget den, og det er en for fed følelse, at jeg endelig også får noget anerkendelse for forretningsdelen i Veras, og ikke blot føler, at jeg er en ny mode-døgnsdille.

 

Jeg er fuldkommen overvældet over alle de søde kommentarer, som har fulgt med på insta, tusind mange tak for alt support, det betyder SÅ meget mere end I aner!! På de dage, hvor jeg virkelig føler verden er i mod mig, hvor jeg føler mig ensom, og hvor jeg bare har lyst til at skride langt langt væk, og nyde stilheden, så er det netop dé dage, hvor jeg skal tænke på en dag som i torsdags.

 

Tak for at kickstarte den bedste påskeferie! Du skal desværre være abonnement af Børsen for at læse den, men det koster også kun en 10’er – og e-avisen er bare en lækker bandit. Ellers så kan du se et kort udsnit af artiklen online lige her, og se billederne herunder! WOOP!

 

Girls run the world! Lad os sammen revolutionere vores forbrugsvaner, og gøre verden til et grønnere og bedre sted i kampen mod tøjspild <3

 

// Rebecca Vera

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!