Wow, jeg er på forsiden af Berlingske Business - Veras Vintage

Wow, jeg er på forsiden af Berlingske Business

 

Jeg er netop vendt hjem fra 5 dages optursferie og fødselsdagsfejring i Sydfrankrig, hvor jeg fejrede, at jeg er blevet en 30-årig dame i mandag – og det har jeg det faktisk helt perfekt med! 30 år føles fuldkommen fab, og det hele bliver jo også en smule mere optur, når jeg den første dag som 30-årig finder jeg ud af, at artiklen om mig i Berlingske Business er på forsiden – SÅ vildt jo! Helt perfekt måde at hoppe ind i ens 30’er på!

 

Hen over sommeren har Berlingske Business haft fokus på kvindelige iværksættere gennem en serie, og nogle af de barrierer vi står overfor, som mænd af mærkværdige grunde ikke er ligeså ramt af, hvor jeg medvirker i den om investering og kapital.

 

Jeg er virkelig glad for at jeg medvirker på trods af, at et to timer langt interview altid bliver lidt fem korte citater og jeg ikke føler at min historie bliver fortalt helt ligeså detaljeret (jeg taler jo virkelig også meget), som jeg selv ønskede det. Meeen artiklen er bestemt værd at læse!!

 

En undersøgelse viser at vi kvinder får mindre kapital end mænd, som vi på trods af skaber vi en større omsætning af investeringerne. Jeg har aldrig delt så meget ud om mine investorer, men det jeg er mest stolt af er, at jeg fik de første to på inden konceptet overhovedet var lanceret. Siden da har jeg fået endnu en mand på i vinter, udover min stedfar, som har hjulpet mig siden starten.

 

Og ligemeget hvad, så jeg mega stolt af at have fire mænd ved min side, som siden day one fatter at Veras er for optur!

 

Selvom det er mega dejligt, at Berlingske sætter fokus på kvindelige iværksætteri, så bryder jeg mig generelt ikke om artikler, hvor kønnet skal bruges som et argumentation for at fremme en case. Men der er jo tydeligvis et problem at størstedelen af investorer er mænd, da de (det siger en undersøgelse) spørger ind til andre sager og tvivler mere på kvinder end mænd i forskellige henseende (læs artiklen for uddybende om det).

 

Jeg kender det jo godt lidt selv. Jeg er som kvinder en smule mere tilbøjelige til ikke at have ligeså vild en selvtillid, når jeg møder en (mandlig) investor. Jeg ved ikke nødvendigvis om det er fordi det er en mand egentlig, men selvom jeg føler mig selv, så er det noget af de mest nervepirrende situationer jeg nogensinde har været i, hvor ens tro på en selv og ens idé i den grad bliver sat på prøve.

 

Og ifølge artiklen, så bliver der spurgt ind og sat spørgsmålstegn til kvinder på en anden måde end mænd. Men igen, handler det ikke om, at vi kvinder bare skal stole endnu mere på vores kvindelige intuition/mavefornemmelse eller hvad hylan vi kalder den?

 

Jeg føler meget og mange ting, og det har jeg erfareret at mine mandlige relationer ikke gør i ligeså høj grad. Måske jeg egentlig også føler mere end en standard kvinde.

 

Og før i tiden, så følte jeg ikke at min ikke data-baserede argumenter holdt ligeså meget som min snusfornuft og hvordan jeg så et behov i markedet, kvinder mv. Som I kan læse meget mere om i artiklen, så har mænd en anden slags business approach, og det har faktisk bare været helt vildt rart selvom også at læse, at jeg godt kan føle og være mindst ligeså sej, som dem der kun er hardcore data typer! Ikke at jeg ikke også bruger min data  – selvfølgelig er det fantastisk, når jeg har data som støtter op om min berundelse. Men før så jeg argmunter som havde data var legitime, selvom jeg altid har følt og mærket mig frem og set et behov i markedet, samfundet og mine medmennesker. Og bare gøre ting, og hvis ikke det fungerer, så laver jeg det jo bare om. Intet er nødvendigvis set in stone, og det tror jeg virkelig også har været ét af mine vigtigste redskaber.

 

Læs et udsnit af artiklen online her, og ellers så kom forbi Veras, hvor I kan snuse i et ekspemplar jeg slef har liggende <3

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!