Vind gaver hver dag i december fra Veras - Veras Vintage

Vind gaver hver dag i december fra Veras

SÅ blev det tid til at fyre op for jul og glade dage! Hurra! For selvom jeg ikke altid er sååå god til det der med at komme i julestemning, så hjælper det mig lidt på vej, at jeg kan være med til at sprede lidt glæde ved at forære nogle lækre ting væk gennem hele december måned!

 

Veras er jo min lille baby, og jeg har nogle gange svært ved at fatte, at det rent faktisk har vokset sig så stort, som det har, når jeg tænker på, hvor det hele startede for knap to år siden.. Det er jo alt for optur, at I er så mange genbrugshoveder derude, der kan se fidusen i at forbruge med omtanke. Jeg er vild med det, og jeg har så meget lyst til, at I skal forkæles lidt, og synes, at det er på tide, at vi finder ud af, hvor meget, I egentligt ved om Veras!

 

Udover, at der er en masse lækkerier, der skal gives væk, så udnytter jeg nemlig også lige julen til, at vi kan lære hinanden liiidt bedre at kende. For at vinde de stykker genbrugstøj, der hver dag bliver givet væk på Veras Facebook, skal du nemlig bare besvare nogle spørgsmål, der handler om Veras. Sååå har du allerede helt styr på, hvad mine søde damer hedder og hvad, vi spiser til frokost, eller er du bare nysgerrig efter at finde ud af det? Så skynd dig ind og deltag i konkurrencen med det vuns.

 

Og husk selvfølgelig også at holde øje hver dag frem til jul. Det bliver så skide hyggeligt altsååå!

 

Vinderen af konkurrencen kåres i morgen kl. 12:00 🙂

 

// Rebecca Vera

Julekalender: 1. december

 

Hvilken dato launchede vi Veras?

A. 7. april 2014
B. 7. april 2015
C. 7. april 2016

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!