Vil du være en del af Veras seje team? - Veras Vintage

Vil du være en del af Veras seje team?

Veras Market søger frivillige, der har lyst til at give en hjælpende hånd til vores markeder, der finder sted hver anden søndag fra slutningen af april til og med november under Bispeengbuen.

 

Veras_Market

Som frivillig får du erfaring med tilrettelæggelse af events, produktionsafvikling, samt udarbejdelse af indhold til SoMe og kommunikation på vores mange platforme – og så bliver du selvfølgelig også en del af Københavns mest optur team!

 

Du skal kunne arbejde søndage, hvor vi har markeder i vagter á min. 5 timers varighed. En hyggelig vagt med en masse søde standholdere, lækker mad og sprøde toner over højtaleren!

 

Vi stiller ikke de store krav, men det ville være for lækkert, hvis du har lyst til at tage fat, er et smilende væsen – og sammen vil være med i kampen om at stoppe tøjspild, og være med til at udvide danskeres horisont i forhold til, at genbrugskluns er smartest!

 

Lyder det som noget for dig?

 

Smid os en mail med en kort beskrivelse af dig til contact@verasvintage.dk

 

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig!

_mg_8217

Veras Market

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!