Vi ses til sæsonstart på Veras Market under Buen - Veras Vintage

Vi ses til sæsonstart på Veras Market under Buen

Shit for en sindssyg uge! Jeg har det stadig alt for vildt over, at Veras er nomineret i til AOKs Byens Bedste Kvindemode 2017. Alt alt for vildt, hvis vi så også gik hen og vandt… Og hvis du vil hjælpe mig (jeg ville blive SÅ evigt glad!), så skal du stemme på mig liiige her i linket.

 

Veras Market kender I jo nok alle sammen til efterhånden, og vi starter en ny sæson under Buen i morgen kl. 11 nul dut, og jeg GLÆDER mig! Samtidig med, at jeg er faktisk er en smule nervøs. Eller I ved, spændte på om alting nu også går efter planen.

 

Vi har aldrig haft så mange fede standholdere med før til et udsolgt marked, og der kommer alt muligt lækker mad til de sulte, bobler og tør cider til de rigtig tørstige, Matcha te i kold og varm version til de sunde, og hjemmebrygget kaffe til dem som liiige skal i gang, og så selvfølgelig kombineret med vores helt egen Veras playliste af sprøde toner over Soundboks højtalere (må nok være noget af den mest geniale opfindelse efter Veras og Uber).

 

Jeg har jo en uknækkelig vision om at gøre det mere tilgængeligt for danskere at komme af med aflagt tøj med Veras, men også på Veras Market. Derfor så er markeds-perlen under Buen er blevet til det perfekte byrum, hvor markedsgæster mødes med åbne arme uanset alder, køn, samfundslag og forbrugsvaner, og hvor standholdere let kan komme af med brugt tøj.

 

Og som noget nyt, så garanterer vi også som noget nyt, at du som standholder får værdi for alt medbragt tøj, som opkøbes for min. 400 point (svarende til 400 DKK) til Veras når markedet slutter. Optur, ik? Så slipper du for at slæbe noget med, som du forgæves måske ikke får solgt, og sikrer dig, at dit aflagte tøj går til noget godt, og du får point til at shoppe nyt kluns. Du kan købe en stand lige her, hvis du også har lyst til at sælge ud af din garderobe.

 

Det er som altid under Buen, Bispeengen 15 hver anden søndag fra i morgen d. 23. april kl. 11-16. Og som noget nyt, udover at markedet afholdes hver anden uge, hvor over 70 standholdere sælger brugt tøj, og vi med mad og drikkelse og musik kan skabe en fast søndagsaktivitet under Buen.

 

Desuden, så vil der være kuponkoder at finde på markedet, hvor du kan få 2 måneders gratis medlemskab til Veras. SÅ kom liiiige og giv mig et kys i panden! Så bliver jeg SÅ skide glad.

 

Læs mere på facebook-eventen lige her.

 

Vi ses dejlige hoveder!

 

// Rebecca Vera

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!