Veras x Distortion kollektionen - nu til salg - Veras Vintage

Veras x Distortion kollektionen – nu til salg

Veras_Copenhagen_Distortion

De københavnske gader oser af kærlighed og forårssolen titter ned på biksen. Kan I mærke det? Det er duften af Distortion, sol, glade mennesker, sprød musik og Københavns største gadefest. JUHU! Det er derfor med et kæmpe smil på læben vi kan meddele, at Veras x Distortion limited merchandise kollektion nu er til salg i butikken og online.
Hvad der er endnu mere optur er, at vi endnu tilbyder 30 dages gratis prøveperiode på et medlemsskab. Så gør dig selv en tjeneste, når du alligevel slår din vej forbi Veras, og miks og fiks Distortion merchandise med seje second hand fund. Vi gemmer nemlig på sindssygt mange lækre, unikke styles, der til hver en tid kan peppe dit Distortion- samt hverdags look op.

 

Kollektionen er i samarbejde med Pieces og det bæredygtige tøjmærke Neutral designet af Rebecca Vera, grundlægger af Veras, og alle de cool styles kan fåes for en slik!

 

Kollektionens styles og priser lyder som følgende:

  • Crop top m. stropper 130,-
  • Crop top langærmet 150,-
  • Nederdel 160,-
  • T-shirt 150,-
  • Sweatshirt 300,-

 

Tjek alle produkterne ud og shop løs af dine Veras x Distortion favoritter her. Hvis du er nysgerrig for at høre om tankerne bag samarbejdet og kollektionen kan du læse mere under en af Veras seneste nyheder: "Launch af merchandise kollektion for Distortion".

 

Vi glæder os til at se jer i butikken samt til årets vildeste gadefest selvfølgelig iført lækkert Distortion Merchandise!

Veras_Copenhagen_Distortion

Distortion_veras_udenu

Veras_Copenhagen_Distortion

Distortion_veras_udenu

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!